Lavigne Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 hát ez a győzelem is megvan a patsnek azt hiszem minden pats fan bizakodóan nézhet a két hét mulvára esedékes utolsó nagy megmértettetésre. GO PATRIOTS (18-0) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Nem vagyok pats fan, de 18-0-ról csak ne bukják már be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 auu New York Giants - Green Bay Packers (23-20) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goratorn Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Sajnos nem láttam a Giants mecset (még). De azért a Giants elég sok favoritot elbúcsuztatott már. Talán a new england lesz a következő mindenesetre én bízom benn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Áh iszonyat nagy meccs volt!!! Végigszenvedtem, igaz ezért csak 5 órát aludtam, de megérte! -20°C, ráadásul még Alaszkában és Moszkvában is melegebb volt (kiírták). Megmutatták a meccs alatt, hogy töküres volt a város, erre Faragó: Tisztára, mint az I am legend! Megérdemelten ment tovább a Giants, mert ilyen közönség mellett azért bűn nem nyerni. Utolsó másodbercben kimaradó field gólnál már fogtam a fejem, hogy köszi mégis meddig maradjak fent. Hosszabbítás is inkább a Packersnek kedvezett, de elszúrták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 @Goratorn: azt én is remélem Tegnap kiderült, h ez a Pats sem verhetetlen, csak nem egy sérülésekkel súlytott San Diegonak kellett volna ott lennie. Nem láttam végig a Gianst meccset, de kíváncsi vagyok. Ha a Lambeau Fielden megveri valaki a Green Bay-t, az nem lehet véletlen. Én TV-n keresztül is fáztam. Nem volt semmi, amikor kiírták, hogy hány fok van a világ más részein: 23F (-5C) - North Pole, Alaska -1F (-18C) - Green Bay, WI Ez a North Pole nem az a North Pole, de azért vicces Meg minden idők leghidegebb meccsei: -13F (-25C) - Ice Bowl, szintén Green Bay -9F (-22C) vmi Cincinnati meccs -1F (-18C) Tonight Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goratorn Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Valaki nem tud valamit ahonnan le lehet tölteni a Szgépre az a tv nézős progit? Mert amit felraktak az csak XP-re és Vistára van? Télleg ProBowl után semmi amerikai foci nem lesz szeptemberig? ( mondjátok h lesz.......) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Lesz! Kiesett a Green Bay! Szomorú vagyok, de nagyon. Nem baj, majd jövőre! Remélem jó kis döntő lesz. Bár a Giant-s nak fel kell kötni a gatyát ez ellen a Patriots ellen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Arra szavazok, hogy legyen egy fullos szezon , Shockeyt viszont sajnálom, hogy nem lehet ott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goratorn Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Ki mit jósol a superbowl-ra? Szerintem nagyon kemény meccs lesz de remélem a Giants nyer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 én meg, hogy veszít, legalább két tdvel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Go Pats! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Ma minden eldől! Remélem jó szoros lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Remélem hogy szoros lesz. Bár szerintem nagy fölényben van a Pats. De ha Eli jól fog játszani, akkor még meglepi is lehet. Talán kicsit gyengécske a Pats védelme. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizcar Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Neten hol tudom nézni a döntőt???????? Nagyon FONTOS lenne. A TVU player leszedtem. Azzal menni fog???? Ha nem akkor valaki segítsen hogy hol nézhetem. Valaki segítsen. Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 http://pplive.uw.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizcar Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Köszi. Már haverral néztük és mozzillával nem mükszik, de még explorerrel sem. De azért megpróbálom még. Köszi. Ha van még ötletetek, jöhet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Mi nem műxik vele? Az oldal működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizcar Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Ja tényleg működik. Eurosport News az pl. megy de a Eurosport 2 az pl. nem. Pdig szedtem le playereket, kivéve a TvAnts valamiért nem lehet telepíteni, kiír valami hibát. Amúgy melyik csatorna adja a döntőt a Sport2-őn kívül??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 a sport1 adja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizcar Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Okés. Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
habo11 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 APA KEZDŐDIK!!!!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Kevés gól volt, de az izgalmak kárpótoltak érte. Többször hibáztak a bírók, de nem érzem, hogy ezen ment volna el a Pats meccse. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
habo11 Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Na ez megvolt... Nem mondom, h gyönyörű meccs volt, de az biztos, h izgalmas volt!!! Főleg a végjáték! Sztem nem mindig játszottak szép focit a srácok, de hát a Super Bowl-ra ilyen játék kell...nem túl szép, de hatékony!!! Sztem mind2 csapat sokat hibázott és 2 perccel a vége előtt nem fogadtam volna a Giants győzelmére!!! De nyertek és megérdemelten! Amit ez a védelem művelt, az nem volt semmi!!! Grat a Giantsnek, de azért kicsit sajnálom a Pats-et...Ennyit kűzdeni, hajtani és nem jött össze nekik...ez van, majd jövőre megint nekimehetnek!!!! Mondom mindezeket érdektelenül, Steelers szurkolóként! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 hát sztem elég szar meccs volt. ezt mondanám, ha a Pats nyerte volna akkoris. valahogy az egész olyan volt mint az alap szakasz előtti mérkőzés. maszlag volt az egész. a Pats borzalmasan játszott, és sajnos a giantset se éreztem annyival jobbnak. mind két csapat elég sokat hibázott, a bírokról már ne is beszéljünk. mikor a giants játékosa mozdult be, és a Patset büntették. hát.. BAZ*MEG!. Bradyt ennyiszer még életében nem sackelték, a defense viszont remek volt, egy-egy kivételel. szerencsére a nyomás, elszarta a Pats meccsét, másnak nem igazán tudom tulajdonítani, hogy a srácok úgy játszottak mint egy kezdő egyetemi csapat. sajnálom őket, de a fő rekordok a SB nélkül is megvannak végülis két olyan csapat játszott, aminek az egyik főrészét képező ember, az első évét töltötte, és mind a két csapat a maga utján elért már egy csúcsot. nem tudom mit reméljek, hogy jövőre megint hibátalan alapszakasz, a már ismert nyomással, vagy verjék meg őket az alapszakasz során, és akkor felszabadult super bowl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goratorn Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 bejött a tippem Gyözött a Giants. Bár még sajnos nem láttam, de du megnézem. Giants Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Rakás fos volt mindkét offense a 4. negyed kivételével, a Giantsé simán, Bradyék meg annyit kaptak mint az előző 18 meccsen összesen nem, de ettől függetlenül jó és nagyon izgalmas meccs volt. Eli olyanokat művelt az utolsó 2 driveban, hogy még sokáig emlegetni fogják, de szívem szerint Strahannek adtam volna az MVP címet. A bírók mindkét oldalra tévedtek, felesleges rájuk kenni az eredményt. Grat a Giantsnek, a rájátszásban ők voltak a jobb csapat. Megbosszulta magát, h nagyképűen nekiment a negyediknek a Pats az elején. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Király én GIANTS drukker vagyok, de tegnap a meló lefárasztott és csak a feléig bírtam nézni. Este meg megint mehetek és az ismétlést sem nézhetem meg, így muszály voltam megnézni az eredményt. De legalább majd nyugodtan megyek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavigne Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 én azért sajnálom, hogy nem láttunk történelmet, majd jövőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts