green Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Francba... Nyert a Colts. így én a Chicagonak fogok szurkolni a döntőben. Szintén zenész Amelyik csapatnak szurkoltam a rájátszás meccsein az mindig zakózott, lehet, mégis Manningéknek kellene szorítanom akkor talán a Bears nyerne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Hogy kezdődik ez a Superbowl?! JEEEZ, ez aztán a visszafutás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 nem semmi, remélem minél többen nézitek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 nem gyenge meccs na már itt sem vagyok,de remélem Rexy hozza a formáját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Hát én tegnap felvételről néztem és ez a Rexy gyerek elég durva volt... De az eredmény jó lett Go Colts! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 remélem Rexy hozza a formáját Hozta... A meccs nagyon jó volt, annak ellenére, hogy a Bears-nek szurkoltam. Érdekes volt látni, miket művelnek az esőben. Izgalmas volt, az biztos. Kár, hogy most jön a hosszú szünet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 JövQre remélem a Seahawks lesz a Superbowl gyQztes, mert így nekem nélkülük a vége elég izgalmatlanra sikerült, sQtt az egész rájátszás, de asszem a döntQ mindenért kárpótolt, igaz h a harmadik negyedet végigaludtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 az NFL Europe-ot nem adja valami netes tv? mert az valamikor tavasszal kezdődik ha jól tudom,pótléknak az is megteszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 szerintem egy nagyon jó sport az amcsifoci kár hogy hazánkba elég kevés lehetőség van Superbowl az csúcs volt bár nem a macik nyertek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ezaz nyert a COLTS :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 az NFL Europe-ot nem adja valami netes tv? mert az valamikor tavasszal kezdődik ha jól tudom,pótléknak az is megteszi Menjél pótléknak a Budapest Wolves-hoz : http://www.wolves.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Jó kis meccs volt, megérdemelték bár nem nekik szurkoltam, most egy időre marad a Madden … Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 hááát az a nagy igazság h én nem tudtam nézni a meccset(még az ismétleseket sem mert nem voltam itthon du amikor ismételték) de az első félidőt láttam én örülök h a Colts nyert de ha a Saints döntös lett volna akkor nem tudtam volna eldönteni h kinek szurkoljak vasárnap este NFL Pro Bowl Hawaii-ról elvileg adja a Sport Tv is,biztos jobb idő lesz szóval lesz mit nézni(még) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 (edited) Vasárnap éjszake Probowl, azt még adja a Sport1. vagy 2 azt nem tudom. Rossz lessz utána az a nagy szünet Módosította Február 8, 2007 guru Mellőzd a trágár szavakat! guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Azt hallottátok, hogy ősszel az egyik idénynyitó meccset a Wembley-ben játsszák? Potosabban a Miami Dolphins - New York Giants meccs lesz az október 28-án, és már több mint 500.000 előzetes jegyrendelés érkezett. A Wembley egyébként valamivel több mint 90.000-res befogadókészségű... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Menjél pótléknak a Budapest Wolves-hoz kicsit messze lenne...na meg a kemény hatvan kilommal egyébként itt is van csapat,Go Gringos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Úgy hallottam előfordult már hogy Angliában jáccottak egy két NFL meccset régebben, sztem a sportág népszerűsítésének érdekében is történhetnek ilyenek, hozhatnák hozzánk is az eggyiket hehe!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Szerintem csak bemutató meccset, bajnokit nem hiszem, az elmúlt bajnokságban játszottak először idegen országban hivatalos mérkőzést méghozzá Mexikóban, az Arizona – San Francisco derbi volt, ha jól emlékszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Na ha jövőre Edge elé tesznek vmi értelmes falat, akkor az Arizona lealáz mindenkit Na jó... én legalábbis ezt szeretném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazzo83 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 idén újra: GO PATRIOTS!!! Brady az Isten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikaaa Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Remélem idén a Patriots lesz a befutó hiszen nagyon jó igazolások voltak eddig és a draft legendásan jó a csapatnál Talán jövőre majd a mi évünk lesz Go PATS!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 A World ball-t az NFL Europe döntöjét a Hamburg Sea Devils nyerte a Frankfurt Galaxy ellen 37-28ra. 48,125 néző volt kint a stadionban. Az meccs legjobbja Casey Bramlet lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Láttam a meccset. Nagyon jó volt, csak a védekezéssel nem csináltak semmit. volt össz-vissz kb. 3 sack és 1 punt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah1 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 hali! én is láttam, nem volt olyan rossz, de azért a tengeren túl valahogy azé egy kicsit másabb... már várom nagyon az idei szezont... GO Eagles... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Sziasztok! Én is néztem a World Bowl-t. Nem volt rossz meccs Az én kedvenc csapatom a Saints Remélem mutatnak valamit. Amúgy annyira nem követem figyelemmel az NFL-t mint az NBA-t de kedvencs csapat az kell majd szezonkezdéskor figyelgetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 én baromira figelem az elöző idényben is kb 2-3 Monday Night Footballt nem néztem a többit élő adásban (2.30 Sport2, angol kommentár) is láttam Go Colts Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 ahogy látom itt már elis érhető a sorsolás > http://www.nfl.com/schedules Szerencsével látom, hogy nem szept. 1. hétvégéjén kezdődik a szezon u.is akkor lemaradok az nfl-en belül is a kedvencemrőlk a Monday Night footballról (gólyatábori tanársegítő poszt miatt pff) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Üdv! Én sajna mindig lemaradok az nfl-ről a kolesz miatt pedig mindig érdekelne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Csak mondom hogy véget ért a preseason, jövő héten indul a szezon: Szeptember 6.: New Orleans @ Indianapolis 2:30 (NBC) Szeptember 9.: Philadelphia @ Green Bay 19:00 (Fox) Kansas City @ Houston 19:00 (CBS) Denver @ Buffalo 19:00 (CBS) Pittsburgh @ Cleveland 19:00 (CBS) Carolina @ St. Louis 19:00 (Fox) Atlanta @ Minnesota 19:00 (Fox) New England @ NY Jets 19:00 (CBS) Miami @ Washington 19:00 (CBS) Tennessee @ Jacksonville 19:00 (CBS) Chicago @ San Diego 22:15 (Fox) Tampa Bay @ Seattle 22:15 (Fox) Detroit @ Oakland 22:15 (Fox) NY Giants @ Dallas 2:15 (NBC) Szeptember 10.: Baltimore @ Cincinnati 7:00 PM ESPN Tickets | Travel Paul Brown Stadium Arizona @ San Francisco 10:15 PM ESPN Tickets | Travel Monster Park Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Az első Sport 1-es közvetítés az idényből: Szeptember 09. 22:00 Chicago Bears - San Diego Chargers (élő) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts