green Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Alig várom, hogy megvehessem magyar fordításban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Egy-két hír, mert sajnos eléggé meghalt ez a topik. Peyton Manning megcsinálta azt, ami eddig senkinek sem sikerült. 7 egymást követ? szezonban passzolt legalább 4000 yardot, így már egyedüliként els? ebben a kategóriában. Újra kikapott a Steelers, így már biztos, hogy nem jutnak be a Playoff-ba, tehát idén nem lesz címvédés. Hajrás Patriots! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mit szóltok Jeff Garciához, nem mertem hinni, hogy vele sikerülni fog a rájátszás a Philinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Hát bevalom én se adtam rá sok esélyt 1 hónappal ezelőtt. És még csoportelsők is lehetnek. McNabb mit érezhet szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe04 Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Nem ide tartozik, de ezt most komolyan mondom. éjjel azt álmodtam hogy amerikai focizom, pedig még meccset se láttam belőle, még labdátse láttam léőbe :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 LOL, akkor szerintem el kéne kezgy amcsifocizni. Lehet h az amerikai foci májkel dzsordennye vagy, vagyis 1 Donovan McNabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ahogy nekem lejön, Donovant sztem nem zavarja, nem egy önző fazon. Egyébiránt az amcsi foci szerintem amúgy is arról szól, hogy CSAPAT csupa nagybetűvel, csakis a csapat sikere számít, mert lehetsz te egy nagy ász, ha a csapat sehol (pl. egy falember nem tudja a következő playt és nem úgy mozog, nem oda teszi magát akkor lehet az egész támadás nem fog hozni semmit), te is nulla maradsz (persze mint mindenhol itt is vannak kivételek, amik persze erősítik a szabályt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekky Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Szevasztok! Megvan nekem a Madden NFL 2007 de sajnos a szabályokról és a játék menetéről semmit nem tok... Egyszer kétszer már láttam tv-ben meccset és elég izgalmasnak tűnik, de igy, hogy fingom sincs az egészről mégse olyan joo. Nem tudna vki ajánlani nekem egy oldalt ahol van vmi leírás? PLS SEGÍTSETEK, kössz Jah és ha valaki tudna adni egy linket ahonnan letölthetek egy meccset azt is megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 A szabályokat itt megtalálod: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=30301 Magáról a játékról nem tudom, hogy van-e. Szerintem, ha már tisztában vagy a szabályokkal nem lesz nehéz. Sport1 és a Sport2 ad minden héten kettő meccset (persze csak ha tudod nézni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terminátor512 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Ez egy kicsit durva játék de szerintem nagyon király˘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Cheerleaders: [78 kép/4,88Mb] http://rapidshare.com/files/11280732/4iksi.rar.html Sajna véget ért egy szép menetelés, a sasok szépen búcsúztak, ahhoz képest, hogy senki nem adott volna egy lyukas garast sem azért, hogy eddig eljutnak, miután a vezér kidőlt a sorból . Vajon jövőre ki lesz az rányitó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Ravens 6 - 15 Colts Saints 27 - 24 Eagles 4 negyed után Bears 24 - 24 Seahawks, hosszabbítás következik. Go Patriots! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Juj de jó meccs volt a New england - San diego meccs NE nyert 27- 24-re de nagyon ott volt az a meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Tegnap nyert a Chicago hosszabbításban 27-24-re. Szerencsére a Pats is nyert, bár én az utolsó 4. elején gondolkoztam hogy nem nézem tovább, Brady-t ilyen gyengén még nem láttam játszani. De szerencsére összeszedte magát és meglett a meccs. Tényleg izgalmas volt, a továbbjutást szerintem Belichick-nek és a nem keveset hibázó San Diego-nak köszönhetjük. Most utazhatunk Indianapolis-ba ahol remélhetőleg Manning ugyanolyan gyengén játszik, mint tegnapelőtt... A 15-6-os végeredmény csak fieldgólokból állt össze. Remélem ez volt a New England mélypontja a rájátszásban, innentől csak javulhatnak, meg kell hogy legyen az a Vince Lombardi Trophy!!! A Bears-Saints meccsen szerintem esélyesebb a Saints, de majd meglátjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Én személy szerint nagyon sajnáltam a Philadelphiát hogy kiestek Megérdemelték volna a továbbjutást főleg úgy hogy McNabb sérült, de Jeff Garciara se lehet panaAmúgy szerintem a Saints veri majd a Bearst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Néztem a tegnapi meccset a félidőig meg a msáodik félidőt 1pár perc erejéig de nem baj meg van videón majd megnézem jó meccs volt de jobban tetszett a Saints meccs naon jól küldték nagyon szimpatikusak lettek ha így folytatják simán nyerhetnek Super Bowl is háát Payton Maning ha így folytatja csúnya bukta lesz a Pats ellen bár Brady se játszik jól.Philly szurkoloktól kérdezném h a meccs végén mi történt az edzővel h nem ment neki 4és11nek inkább Punttolt ezt naon nem vágtam h mi értelme volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 mé nem szól senki hogy tiszta hülyeségeket írok? 24-21-re nyert a New England (azért megjegyzem egy hosszabításnak jobban örültem volna ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 mi történt az edzővel h nem ment neki 4és11nek inkább Punttolt ezt naon nem vágtam h mi értelme volt Ennek semmi értelme nem volt, senki nem érti miért tette. Gyakorlatilag feladta a meccset, asszem 2 perc sem volt hátra. Nem tudom mire számított... Nem lennék most a helyében, nem biztos hogy egy ilyen rossz döntés után maradhat. Bull, köszi az átnevezést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Szerintem sem volt sok értelme, lehet azt gondolta, hogy talán még egyszer meg tudják szerezni a labdát (?), de jók voltak a szentek is, megérdemelték ők is! Az a Dawkins szerelés a meccs elején, hú az nagyon ott volt … A Patriótáknak meg iszony nagy mákjuk volt, nem lesz semmi a Brady – Manning párharc sem, de az is pikáns lenne, ha a meccsvégét Vinatierinek kellene eldönteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 mikor lesz a következő nfl meccs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 vasárnap este adják a Sport 2ön a Chicago-New Orleans meccset felvételről(22.30kor) ugyancsak vasárnap a Sport 1en az Indianapolis-New England meccset angol kommentárral élőben(00.30tól) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 hogy fogok így hétfőn vizsgázni menni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Haveri körömben is lesznek ilyen problémák főleg h az 1iköjük reggel 6ra megy dolgozni de már várom a meccseket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Nah egy yo kis téma. Nagyéból 4éve figyelem az NFL-et és azóta nagy kedvencem a Pitsburgh STeelers. Idén nagyon remélem h a Saints nyeri meg az SB-t mert az O a D és az ST is nagyon rendben van náluk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Francba... Nyert a Colts. így én a Chicagonak fogok szurkolni a döntőben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Hajrá Colts! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Nem Hajrá Steelers (majd jövőre) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Csak Sport 2 n nyomják élőben, vagy többször?? Mert Sport 1 van csak nekem, és azon ritkán vannak csak nfl mecssek, lehet tévedek? De a Bears-ST meccset is 1-2 napja mutatták Superbowlt melyiken közvetitik?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Szerencséd van, Sport1 adja a SuperBowl-t. Vasárnap (február 4.) SPORT1 22:45 Amerikaifutball Superbowl - út a döntőig 23:45 Amerikaifutball Superbowl (élő) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Frankó!!! THX :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts