capone Posted Október 17, 2005 Author Share Posted Október 17, 2005 Szegény Oakland 0-4 áll nem hiszem h túl veretes csapat lehet Más Nem veszük bele ebbe a topicba a többi major sportot(NHL,NBA,MLB) vagy legyen annak 1másik topik? 26599[/snapback] inkább csináljatok egy másik topicot. ez csakis 100%-ban az amerikai fociról szól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockwille Posted Október 17, 2005 Share Posted Október 17, 2005 Na egy jó téma. Csak az a baj hogy nem vagyok benne annyira otthon, mint az előtem szólóak. Mindegy. De azér a madden 06 al agyvérzésig jáccok . Az internetes gémhez eredeti játék kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 17, 2005 Share Posted Október 17, 2005 inkább csináljatok egy másik topicot. ez csakis 100%-ban az amerikai fociról szól. 26688[/snapback] oksa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Október 19, 2005 Author Share Posted Október 19, 2005 Na egy jó téma. Csak az a baj hogy nem vagyok benne annyira otthon, mint az előtem szólóak. Mindegy. De azér a madden 06 al agyvérzésig jáccok . Az internetes gémhez eredeti játék kell? 26712[/snapback] nem kell eredeti játék.de miért?neked nem eredeti játékod van? ha gondolod van interneten bajnokság. www.hml.hu ezen a címen tudsz érdeklődni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Október 19, 2005 Author Share Posted Október 19, 2005 még annyit.ha vki nyíregyházáról vagy a környékről és olvassa ezt a topicot és érdekli az amcsi foci, és szeretne vele jobban megismerkedni az szóljon mert a tesómmal akarunk egy csapatot csinálni, csak előtte még embereket kell összeszedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockwille Posted Október 20, 2005 Share Posted Október 20, 2005 nem kell eredeti játék.de miért?neked nem eredeti játékod van? ha gondolod van interneten bajnokság. www.hml.hu ezen a címen tudsz érdeklődni. 27425[/snapback] Dehogyneeem "eredeti" Kösz szépen az infót meg is nézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Október 23, 2005 Author Share Posted Október 23, 2005 szívesen.ha kell segítség szólj. kinek melyik a kedvenc csapata az NFL-ben? mit szóltok a steelers-baltimore meccshez? szerintem nagyon kemény volt. a sport1-2-ön szoktátok nézni a magyar bajnokságot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Az én kedvencem az amerikai foci (bármely csapat játszik bárkivel szívesen nézem) , azon belül a favorit az Eagles, de Favre miatt Green Bay-t (idén egyik sem villog) is bírom! Én spec most a Colts-ra vagyok kiwi jelen pillanatban 8-0 ra állnak, ami nem semmi idénykezdet, bár ez „csak” az alapszakasz, és a ki-ki meccsek a rájátszásban lesznek. Nagyon örülök a közvetítéseknek, míg nem voltak, csak külföldi összefoglalókat, ill. a SuperBowl-t tudtam nézni. A főbb szabályokat ismertem, de így hála a kommentátoroknak alaposabban megismerhettem őket. Sport2 nincs nálunk így a hétfő esti rangadókat, csak később tudom megnézni, mikor ismétlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 A QB magányossága Mindenki azt akarja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Az eheti Monday Night Football meccset már +ismételték de szombat 12.00kor a sport1en lesz NFL Game Day(30 perces) 1ébként ajánlom figyelmedbe a sport1tv.hu oldalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 szevasztok. nem rossz az nfl game day , de viszont nem az igazi. én sokkal jobban megtudnám csinálni az összefoglalót. olyan rosszul mutatják hogy nem lehet tudni hogy ki mennyire nyert. na mind1 hajrá panthers , eagles Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Az eheti Monday Night Football meccset már +ismételték de szombat 12.00kor a sport1en lesz NFL Game Day(30 perces) 1ébként ajánlom figyelmedbe a sport1tv.hu oldalt 32929[/snapback] Az Colts-ot láttam én is, az összefoglalókat is szoktam nézni Ma lesz Sport1-en 21:15 kor Hungarian Bowl. Playoff Te kinek szurkolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 én a debrecen gladiatorsnak szúrkolok, mivel ők vannak a legközelebb hozzám. de azért a wolves magsan kiemelkedik a 4 csapat közűl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Megörülök, már megint kikaptak a sasok, 1pontal szinte az utolsó pillanatban egy „szép” McNabb IT-vel Vigaszképpppp: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 holnap lesz a hungarian bowl döntő a gladiators-wolves én úgy láttam nem adja a sport tv. kár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 NFL: Seattle-Pittsburgh a Super Bowlért Az NFL-ben, a profi amerikaifutball-bajnokságban a Seattle Seahawks és a Pittsburgh Steelers játszhat az idei Super Bowlért, miután mindketten diadalmaskodni tudtak a Konferencia-döntőben. A Pittsburgh Denverben verte a házigazda Broncos csapatát 34-17-re, míg a Seattle hazai pályán bizonyult jobbnak a Carolina Panthers együttesénél húsz ponttal, 34-14-re. A negyvenedik Super Bowl nagydöntőt feburár ötödikén, Detroitban rendezik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Január 30, 2006 Author Share Posted Január 30, 2006 szevasztok!egyre több magyar csapat van magyarországon. én személyszerint a Nyíregyháza Tigersnek drukkolok most már mivel ott játszom. ki kinek drukkol?játszik vki vhol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 14, 2006 Share Posted Április 14, 2006 nemigazán...és nem is drukkolok egyetlen magyar csapatnak se ez nem a magyarok sportja sztem amugy Indianapolis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 14, 2006 Share Posted Április 14, 2006 Most látom ezt a topikot. I LOVE THIS GAME!!! Ja Giants és Atlanta, hajrá!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 18, 2006 Share Posted Április 18, 2006 JAh I LOVE THIS GAME az igen láttátok a tavalyi super bowl döntöt??? az amikor a New England nyert eszméletlen nagy meccs volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Április 27, 2006 Author Share Posted Április 27, 2006 nemigazán...és nem is drukkolok egyetlen magyar csapatnak se ez nem a magyarok sportja sztem amugy Indianapolis hali. amúgy hány olyan sportról el lehet mondani hogy nem is a "magyarok sportja".de még is nézik az emberek. kell egy kis változatosság a sportban, és kezd is elterjedni MO.-on ez a sport.április 29-én kezdődik a bajnokság. itt nyomon követhettek majd minden eredményt www.mafl.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 New England Patriots!! Tom Brady a kirah, Joe Montana nyomdokaiba fog lepni ha fejlodik meg 1 kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 hali. amúgy hány olyan sportról el lehet mondani hogy nem is a "magyarok sportja".de még is nézik az emberek. kell egy kis változatosság a sportban, és kezd is elterjedni MO.-on ez a sport.április 29-én kezdődik a bajnokság. itt nyomon követhettek majd minden eredményt www.mafl.hu rendben terjedjen....mi is gondolkoztunk rajta hogy egy rugby clubbot létrehozunk csak nem lett belőle semmi lehet pár év mulva már magyar meccseket is fogok nézni de eggyenlőre maradok az amerikában játszottaknál..... Indianapolis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Aki szereti ezta sportot annak itt a helye!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Május 29, 2006 Share Posted Május 29, 2006 Tegnap volt NFL Europe döntő a Sport Tv adta is.Sajna nem naon tudtam nézni.Frankfurt Galaxy nyert az Amszterdam Admirals ellen.Részletes statisztikát itt találtok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6072 van már ilyesmmi topic de mind1 én csak az amerikában játszott focit szoktam nézni az jobban leköt mint az amit európában játszanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Seahwks a kedvencem de sjnos Hasselbeck lesérült így nagyon csökkentek az esélyei idén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Az én kedvencem a Patriots, remélem idén újra eljutnak a csúcsra! Igaz nem megy nekik annyira mint 2-3 éve, de szerintem éppen ezért lehetnek jók. Mint például tavaly a Steelers. A végig nagyon jók általában elbuknak, lásd tavaly a Colts. Hétvégén tetszett a "kicsi" Gramatica öröme, szép bemutatkozás volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamanti Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Nekem is a kedvencem a Patriots Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ezt olvassátok el: http://www.budapestcowboys.com/index.php?type=news&id=57 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts