Crunker Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Amit most írtál egy oltári nagy baromság volt. Miért örülnének annak? A Titans egyáltalán nem nehéz schedule után van a PO-ban, míg a Steelersnek volt hivatalosan is a legnehezebbje. Viszont ha meg a D-kről beszélünk akkor a Ravens erősebb, mint a Titans. Nem is értem,hogy miért ennek örülnének az emberek. Nem mindenki azt nézi,hogy hogyan megy az O-nak rengeteg embert az dob fel,hogy látja,hogy a védelem hogyan basszameg a támadósort. szerk.: ja és a sokat emlegetett PO. Collins szétfogják szedni ma a hollók az biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Baltimore Ravens - Tennessee Titans 13:10 nem volt egy pontgazdag meccs az biztos..nekem kicsit csalódás.. Arizona - Carolina 33: 13 Erről van szó....Go Cardinals!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Nem tudom Crunker te mennyire értesz az NFL-hez de szerintem nyilvánvaló, hogy a legtöbben egy Tennessee - Giants döntőnek örültek volna, megkérdezhetsz itt bárkit, a többség biztos azt mondja, kivéve akiknek még bent van a kedvencük. De ez sajnos már nem fog összejönni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Üdv! Hát érdekes meccs volt ez a tegnapi, a tippem nem jött be, de nem is az a lényeg Tulajdonképpen ez a 13-10 megfelelt annak a pontmennyiségnek amit vártam, két ilyen jól védekező csapattól. Az Arizona... hát nagyon örültem neki... Bízom benne hogy sokáig eljutnak! Szerk: Egyet kell értenem Crunker-el, személy szerint én se örülnék annyira egy Titans-Giants döntőnek, attól függetlenül hogy még benn van a Chargers. (Jelenleg egy Arizona-San Diego döntőnek örülnék a legjobban ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Nem tudom Crunker te mennyire értesz az NFL-hez de szerintem nyilvánvaló, hogy a legtöbben egy Tennessee - Giants döntőnek örültek volna, megkérdezhetsz itt bárkit, a többség biztos azt mondja, kivéve akiknek még bent van a kedvencük. De ez sajnos már nem fog összejönni... Hmm lehet egy picit jobban,mint te azt gondolnád. Csak azt kérdezem,hogy miért ennek örültek volna? Most a Ravens megint bebizonyitotta,hogy a D nyeri meg a meccseket. szerk.: Miért nincs sok pont? Mert nem a liga 30. és 31. védő sora áll egymással szemben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 hiába van jó védelmed, ha nincs támadásod...13 ponttal nem tudsz megverni egy jobb támadással rendelkező csapatot, az biztos.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Egyetértek daver88-al, a Baltimore csak azért tudott 13 ponttal meccset nyerni, mert egy olyan csapat ellen játszott, amelyiknek hozzájuk hasonlóan a védekezése erős, és a támadórészük nem olyan túlzottan kiemelkedő. Szerintem ha Johnson nem dől ki, a Titans jutott volna be a főcsoportdöntőbe, vélhetően ugyanis folytatni tudták volna azt a játékot, amit az első negyedben produkáltak. És azellen a Ravens-nek nem sok esélye lett volna... (Crunker, nem kérek megjegyzéseket ezzel a véleményemmel kapcsolatban) Így, hogy a Titans kiesett, a Giants-ért szorítok, és egy kicsit a Chargers-nek, amiért kiejtették a Colts-ot Télleg, ahogy látom, elég kevés Colts-szurkoló van itt köztünk. Meg Patriots-hívek se vannak sokan, bár lehet csak nem látogatják a témát azok után, hogy az alapszakaszban otthagyták a fogukat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Nem szólok pedig lenne mit nem is kicsit. Gyere NFL.hu fórumra ott találsz bőven bőven pats drukkert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 azér van a topic, hogy írjál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Most már nagyon úgy fest,hogy búcsú van a Giantstól is. Megint nem az O nyerte meg a meccset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Igen jól játszik a Fili. Engem nagyon megleptek. És sztem is egyébként a defense nyeri általában a meccset mint most new yorkban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Na hivatalosan is vége. Elinek a legrosszabbkor jött meg. Jó kis meccs volt. Mostantól befekvés az ágyba és internet tv-n jön a mi meccsünk. Here we go Steelers, here we GO! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 NFC döntő, kicsit még hihetetlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 AFC döntő, Roethlisberger érában ötből ez a harmadik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hát, őszintén szólva nem igen tudok mit hozzáfűzni a dolgokhoz, a Titans kiesése után azt mondtam, a Giants-nek és a Chargers-nek szurkolok, erre ők is kihullottak. Ezek után azt mondom, Baltimore - Philadelphia nagydöntő lesz, de már egyik csapatért se szorítok, csak jó főcsoportdöntőt és Super Bowl-t akarok látni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Én meg most már azt mondom hogy Pittsburgh - Philadelphia superbowl lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 én az arizonát favorizálnám bejön ez a biztos passz játék, és tetszik a defense is, a Philly nagyon jót ment idén (sajnos mi szívtunk miattA) de az Arizona azért csak otthon játszik... egyedül a Westbrook felé tartó rövid passzoktól félek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Én meg most már azt mondom hogy Pittsburgh - Philadelphia superbowl lesz. ... nem bánom, legyen így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Szerintem Baltimore - Philadelphia Super Bowl lesz. A négy megmaradt csapat közül az Eagles-ért szorítok (lehet, hogy jövőre nekik fogok szurkolni...), a másik párosításban pedig azért mondom a Baltimore-t, mert a Cardinals-nál már az is egy kisebb csoda, hogy idáig eljutottak, egy ilyen Ravens ellen pedig nem hiszem, hog túl sok esélyük lenne... Egyébként ki az, aki vasárnap mindkét főcsoportdöntőt megnézi? Én az Eagles - Cardinals-t biztosan, az AFC-döntőnek pedig az elejét (az első negyedet szerintem végig, talán még a másodikat is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofi2 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Sajnálom a Dugy,de sok sikertneki thx!Go colts! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Egyébként ki az, aki vasárnap mindkét főcsoportdöntőt megnézi? Én. Egybként most már nem baszogatásból. Rvenst mi alapszakaszban elvertük kétszer. Plusz Heinz Fielden lesz a meccs ami alapból nekünk kedvez elég durván. Heinz Field a hazai pályák között az egyik legnagyobb előny,mert annyira rossz idő szokott lenni és úgy van kialakítva,hogy pont befújjon a szél plusz mi igazi fűvön játszunk nem műfűvön. De akár mi lehet. Egyre erősebb a Ravens. Mindig szoros meccseket játszunk, mert ismerjük egymást teljesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Na hát akkor. Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Hát ha tipp akkor legyen tipp, én is megkockáztatom Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Látom jobbára mindenki Philapelphia - Pittsburgh párosítást vár a Super Bowl-ben. A semlegesek gondolom kevésbé szeretik a Baltimore totálvédekező játékát. Majd meglátjuk, mindenesetre előtte még holnap főcsoportdöntők. Már nagyon várom, örülök, hogy a Milan nem akkor játssza a meccsét, így elejétől a végéig meg tudom nézni az Eagles - Cardinals meccset. Meg majd valamit a Ravens - Steelers csatából is nézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Pennsylvaniai döntőt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 AFC Champ! Irány Tampa. Nem volt tljesen jó az O játéka,de most megint megmutattuk,hogy melyik a liga legjobb védelme. És ha bárkinek kétsége van efelől akkor szóljon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Arizona első félidős játékát tudja hozni az egész meccsen, akkor nem lehet megverni őket... Go Cardinals!!! szerk.: Fitzgerald meg nem is ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Nagyon tetszett nekem is az Arizona első félidőben mutatott játéka, de a második félidő kicsit felejtős... Pittsburgh-nek meg fantasztikus a védelme a továbbra is, de ha Fitzgerald-ot nem tudják hatástalanítani akkor végük. Minden esetre érdekes döntő lesz Fitzgerald-on már az Atlanta elleni meccsen is csodálkoztam, most meg? Egyszerűen elképesztő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Fitzgerald egy állat (+értelemben) már bocsánat… Polamalu játékintelligenciája, eszméletlen… A sasokról, az első félidőben nagyon elengedtük őket aztán… Összességében jó kis szezonunk volt, benne volt minden, amitől szép ez a foci szerencse, balszerencse, vereségek és hatalmas győzelmek, hmm, jövőre újra megpróbáljuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts