warezMan Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=V3rCtyhrG2A 2:20 tol nézzétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 csak én nem láttam a spamelo részt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Az a lényeg, hogy ez egy koncertelem, van egy riff amit ismételnek addig amíg mindenki le nem gugol, aztán folytatják a dalt és mindenki felugrik egyszerre. Na már most ezt eddig bárhol el tudják játszani, csak mi magyarok voltunk annyira hülyék, hogy ne értsük mit akarnak... Nagy Slipknot fanok nem láttak egy koncertet se, pedig abból minden kiderül ... Pontosan 4:00 nál van a lényeg, hogy Corey leállítja őket, mert hülyék és felállnak idő elött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 nagyon ciki.. nem tud gondolom 1ik se angolul.. legalább 1 koncert vidit néztek volna meg előtte.. főleg hogy nem csak mi csesztük el.. lehete belőle tanulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 szégyen. nem csoda, hogy azóta sem jöttek magyarországra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Sokat veszítünk velük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Remélem többet nem is jönnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Szegény mick xD Biztos má elege kezdett lenni, amikor a második perce nyomta a riffet "Not yet... Not yet... Not til i say..." Hát ez égés owned. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 én kérek elnézést, ezt én sem tudtam... így már tényleg ciki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 de nem hiszem el! az elején még fel is fogták hogy le kell guggolni!!! de remélem egy jó szervezés keretében majd még jönnek 1x... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 hát ez tényleg elég gázos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Lol! én értettem mit akartak csak az volt a gáz hogy mikor mindenki elkezdett felugrálni majdnem eltiportak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Jahm, végig az megy csak a koncert verzsön (: , tehát kicsit improvizálnak meg foglalkoznak a közönséggel, h ne unják el magukat. De szerintem direkt csinálta ezt a jónép h. tovább zenéljenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriminale666 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 HÁt kicsit ciki lehetett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akira4 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Remélem legközelebb már jobban fog menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Komoly.... Ők a nagy rockerek, akik 5 szót nem tudnak angolul Mondjuk a "f*ck"-ot gondolom értették. Ezekért nem jönnek ide normálisak, csak Madonna és társai. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 ennyi vadb@rmot egy helyen istenem...megértem hogy a jó zenekarok miért nem jönnek Magyarországra koncertezni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 hát ez tényleg elég ciki h ennyit nem értenek meg Madonna és társai :lol: már bocsi de te nagyon nem vagy képbe. Iron Maiden Lordi Hammerfall Apocalyptica Black Sabath Offspring Amorphis Korpiklaani(idén 2szer is) ezekről te nem hallottál? mert azért ezek elég nagy nevek és normálisak és mindegyik itt volt ill. itt lesz és mindegyiken ott voltam és ott leszek. és ezek csak az elmúlt 2 év legnagyonobb nevei szerintem(bocsi hogy ha kihagytam vmit) és te haggyál a Madonnával mint normális zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Children Of Bodomot kihagytad, februárban voltak nálunk és iszonyat jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Akkor már a Cannibal Corpseot se felejtsük ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 hát ez tényleg elég ciki h ennyit nem értenek meg :lol: már bocsi de te nagyon nem vagy képbe. Iron Maiden Lordi Hammerfall Apocalyptica Black Sabath Offspring Amorphis Korpiklaani(idén 2szer is) ezekről te nem hallottál? mert azért ezek elég nagy nevek és normálisak és mindegyik itt volt ill. itt lesz és mindegyiken ott voltam és ott leszek. és ezek csak az elmúlt 2 év legnagyonobb nevei szerintem(bocsi hogy ha kihagytam vmit) és te haggyál a Madonnával mint normális zene Tudok ezekről. "haggyál a Madonnával mint normális zene" Ha ismernél, tudnád, hogy én az ilyet egyáltalán nem bírom. Csak amikor Madonna eljön, akkor a fél ország összecsinálja magát, minden van. Amikor pedig tényleg normális név jön, akkor az országot ehhez hasonló dolgok égetik le. Hirtelen az jutott eszembe, hogy Tankcsapda koncerten dobáltak mindent..... mondanom sem kell, hogy ez is mutatja az ország nagy részének az intelligenciáját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butters Stotch Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Akkor azt se felejtsük el h tavaj voltam Offspringon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Hát azt kell hogy mondjam, hogy ne is lepődj meg, ha Tankcsapdán ilyen arcokat látsz, meg olyanokat, akiknek gőzük sincs mi az a metál, és csak a Csapdát szeretik, mert azzal kemények Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts