Man0waR Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 grave man : - nem 'ujkori kép' ez, kb tavasszal készülhetett... 96 vagy 97 es kiadású (volt) ez. Egymilláért ne vegyél BMW-t , vagy add el a házat..., ÖZÖN amennyit bele lehet ölni ezekbe. Apropó: eladó a motorja [ 325i,chipelve,közel 200ló], ütközéskor a szelepfedél és az olajteknő sérült csak,ezek cserélve lettek. Gokartba tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Egy ismerősömnek 525 van, benzines, ha jól emlékszem 200 lovas. Azt mondta, 180-at ment vele, aztán már betojt, pedig még az autó gyorsult volna. Szépek ezek a bömösök, csak nem kis felelősséggel tartozik a tulajdonosuk/sofőrjük iránta, mert ezek nem játékszerek, vagyis inkább veszélyes játékszerek. 525 benzines?? Mennyit zabál az? Ez érdekelne.. Jóbarátomnak egy két éves 530d* (akinek nem lenne egyértelmű, 3000-res motorral) van, M-packet, és városban eszik 7.2-7.5 litert, ami nagyon jó! Egyébként ugyanez az ember rendelkezett egy 318is bömössel is, csak kihajtottak elé, és az autó csúnyán összetört, bár javítható. Szerencsére havernak nem lett semmi komoly baja. *Pont ugyanilyen: http://s2.desktopmachine.com/pics/BMW_535d_349-1024.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 szép autó valóban, csak 1 a baj, hogy megveszed 1 millió körül, ami nagyon jó ár érte de kb 1 év alatt simán ráköltöl fél milliót ugyan így járt kereszt tesóm is az 525 össel, hogy megvette 1,6 millióért és most már 2,5 milliónál jár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Én ültem már 530d-ben, megy mint a veszett egér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Danieels én arra a Bmw-re lennék kiváncsi ami a szállitó 1 ben van, aszem 730d az még egy szép autó és erővel teli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Én ültem már 530d-ben, megy mint a veszett egér Én is ültem, kb egy hete, elképesztő mekkora nyomaték van benne.. 160-al mentünk egy hosszú úton, hát élmény volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 525 benzines?? Mennyit zabál az? A 325i , 13-18 körülig, lábfüggő. Volt hogy csak gurulgattunk a városban, de két 'tízest' bekapott egy nap, a másodikból igaz maradt másnapra valamennyi. Egy időben le akartam cserélni harcban edzett Suzukimat E36,320I-('97)-re, meggondoltam. Örülök 5-6 literrel elgurulgatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Főleg, hogy benzines.. Man0waR, ez viszont szerintem sok.. Ezért nem éri meg ilyen nagy autót benzines motorral.. :/ Főleg ha nehéz a lába az embernek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Nehéz-nem nehéz, a lovakat etetni kell(ett). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Augusztus 8, 2009 Author Share Posted Augusztus 8, 2009 azért 13-18literhez már elég nehéz láb kell... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Készül egy video, hogy tényleg nehéz a láb ( és a csukló is )...(bárcsak tudnék az átkozott vipről videot letölteni...) Napokban meglesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 offa55 Köszi a kisegítést, nem tudtam hirtelen hogy mi a tipusa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts