HULK15 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Karácsonyig dobják piacra azt az italt, melyet olyan füvekből és gyümölcsaromákból készítettek, amely hasonló hatással bír, mint a cigaretta, adja hírül a brit DailyMail. Az ital a Liquid Smoking nevet kapta, és azon emberek megsegítésére fejlesztették ki, akik a törvények miatt nem cigarettázhatnak nyilvános helyeken. A Liquid smoking nem tartalmaz nikotint, helyette dél-afrikai fűkeveréket használtak a kikísérletezői, melyet még a XIV-ik században használtak az afrikai törzsek. Az ital kiszerelése nagyban hasonlít egy cigarettás dobozéra. A gyártó szerint fogyasztása nem lesz korhatárhoz kötve, viszont ők a 15 éves korhatárt jelölnék meg a fogyasztására. Az italt a holland United Drinks and Beauty Corporation fejlesztette ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nagyon hasznos..... most az energiaital a divat, 3 év mulva meg a italcigi Mintha nem elegen olnék magukat...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A Liquid smoking nem tartalmaz nikotint akkor miértelme? nikotinhiány miatt cigizek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Jaj, megint valami szemét. Inkább akkor cigizem otthon, meg ahol lehet, de ilyen baromságokra nem fogok költeni az biztos, értelmét ugyanis nem látom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 "Hasonló hatással bír" ? mi lenne az a hatás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 nem tudom hogy hogy értik hogy hasonló hatással bír..egy nikotin függő embernek éppen hogy a nikotinra van szüksége és ha nincs benne akkor nem tudom mi értelme van...talán ennek az afrikai fűkeveréknek van hasonló hatása mint a nikotinnak...de akkor nem tudom hogy mért nincs korosztályhoz kötve...vki biztos megveszi hiszen minden terméknek megvannak a maga vevői Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Gondolom ez is függőséget okoz ezért szépen emelik majd az árát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 És az íze olyan mint a cigarettának ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 na tessék megint egy szemétség. Én tuti nem fogok majd cigarettázni ha felnőtt leszek... Legalábbis remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ha tényleg hasonlítani fog a cigire akkor jobb lenne mert nem lenen annyi füstölő majd meglátjuk, én személy szerint nem dohányzom viszont kb alergiás vagyok a dohányfüstre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Jaj, megint valami szemét. Inkább akkor cigizem otthon, meg ahol lehet, de ilyen baromságokra nem fogok költeni az biztos, értelmét ugyanis nem látom! Nem tudom hogy tényleg cigizel-e, de ez lényegtelen, mert a cigi is elég baromság, és még elég drága is abból kiindulva, hogy károsítja vele a környezetét és magát is aki cigizik, és még pénzpocséklás is! És szerintem van értelme, és nem biztos hogy drága lesz a folyékony "cigaretta"! nem mintha cigiznék és kellene ez a folyékony izé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 utálom a cigit és azokat akik cigiznek!(nah jó nem mindenkit! ) de sztem eléggé gusztustalan ha mondjuk egy lány úgy pöfékel mint 5 gyárkémény! erre annyit mondok h igyátok bolondok! gondolom oan lesz mint egy energiaital csak nem taurin lesz benne hanem nikotin! eddig sem cigiztem most sem fogok és utána sem!(még a katonaságnál sem!) jó erőben kell lenni a repüléshez! és a cigi az megeszi a tüdőt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 hát lol. hát, nemfogok erre költeni. najó azért kíváncsiságból veszek majd ha bejön magyarországra, de sztem tuti ojan 800-1000Ft körül lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Nagyszerű! Miért nem inkább azt találják ki, hogyan lehet végérvényesen leszokni a cigiről? Ilyen baromságokra költik a pénzt, hihetetlen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 gondolom oan lesz mint egy energiaital csak nem taurin lesz benne hanem nikotin! legalább elolvashattad volna a cikket. Nincs benne nikotin. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Nagyszerű! Miért nem inkább azt találják ki, hogyan lehet végérvényesen leszokni a cigiről? Ilyen baromságokra költik a pénzt, hihetetlen! Hát ebben egyet értek, de a válasz az hogy kell a h*lyéknek a pénz, és ezért inkább egyre több baromságot találnak, ki. Őket nem érdekli a föld csak a pénz. :angry: <_< Ez felháborító Csak vicceltem. de am tényleg ezért találták ki, gondolom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Valamibe bele kell dögleni, azt mondják az okosok! Én 18 leszek egy hónap múlva és dohágyzok, ez van, nem is akarok leszokni, akárki akármit mond! Ezzel NEM AZT AKAROM MONDANI, hogy ti is cigizzetek, mielőtt valaki rámrontana. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Hát ebben egyet értek, de a válasz az hogy kell a h*lyéknek a pénz, és ezért inkább egyre több baromságot találnak, ki. Őket nem érdekli a föld csak a pénz. :angry: <_< Ez felháborító Csak vicceltem. de am tényleg ezért találták ki, gondolom.... 1. nem kell neked cigizned, nélküled is tönkre teszik a földet az emberek, ha nem cigi akkor a kocsi/motor-al 2. minek érdekel, hogy mi lesz a földel? ugyse éred meg, akkor meg nem mind1? elkövetkezendő 100évbe ugyse lesz semmi baja a földnek, utána meg már mi is benne leszünk, tehát akkor már nem izgat minket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Azért izgat, mert szeretnék még gyerek(ek)et és neki(k) nem mindegy h mi lesz 100 év mulva vagy az ő gyerekével... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Szerintem olyan fűkeverék van benne, ami a nikotint helyettesíti, és így nem kell nikotin mert ott a fűkeverék. De nem tudom... Szerintem én is veszek majd egyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Olyan keverék lesz benne szerintem, ami függőséget okoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Én a cigi fílingje miatt is füstölök. Azt meg egy dobozos lötty nem adja vissza. A füst kifújása, a cigi tatása mind hozzájárul ahhoz hogy valaki szeret cigizni. Értelmetlen a dolog, ettől függetlenül biztos vagyok benne hogy lesz sikere. Nem is gondolnátok mennyi a hülye ember Ja. A következő "találmány" az orgazmus nélküli szex lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurvig01 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Hát nem semmi föleg hogy Holland termék lessz nem de:) Csodával határos mondon nem a Jamaikaiak Találták ki:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurvig01 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 vááá ez komoly az orgazmus nélküli sex hát az már más kérdés:) Mibenn tárolnák? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Ezt a baromságot, ettől nem fog leszokni senki és a dohányosok nem fogják úgy élvezni az ivást mintha cigiznének. Hiszen nem csak a nikotintartalom nyugtat hanem maga a szokás is: kiülsz az erkélyre nyugi van ,beszívod a füstöt majd kifújod... Ez furán hangzik de így van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
styler Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 nem tudom hogy hogy értik hogy hasonló hatással bír..egy nikotin függő embernek éppen hogy a nikotinra van szüksége és ha nincs benne akkor nem tudom mi értelme van...talán ennek az afrikai fűkeveréknek van hasonló hatása mint a nikotinnak...de akkor nem tudom hogy mért nincs korosztályhoz kötve...vki biztos megveszi hiszen minden terméknek megvannak a maga vevői Ebből az következik, hogy aki cigizik és kipróbálja az eneztúl nem cska nikotinfüggő lesz hanem ezen is függővé válik.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 hát nemtudom én vagyok a hülye de nem értem most akkor inni kell a cigit? ez a fűkeverék ez hogy fog állni öntenek egy kis vizet és bele ezt a fűkeveréket vagy mi? igazából nemtudom elképzelni hogy ez micsoda tulajdonképpen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts