vik6666i Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Lefejellek, mint... ...vasorrú bába a mágnesasztalt! ...bálna a jéghegyet! ...vak bálna a torpedót! ...vakond a kútgyűrűt! Olyan csúnya, hogy... ...kiskorában csontot kötöttek a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon vele. ...anyja csúzlival etette. ...a pap vizipisztollyal keresztelte. ...amikor elveszett és a fényképét kirakták a tejesdobozra, a gyerekek rászoktak a sörre. ...az oroszlán is sírva enné meg. ...mikor megszületett, felsírt... az orvos. ...én még gázálarcban is szebb vagyok nála. Olyan vagy mint egy csésze. Aljas és nagyfülű. Olyan a szád, mint egy non-stop bolt, állandóan nyitva van. Olyan büdős, hogy a görény sírva kérte a receptet! Olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret! Olyan ráncos a homloka, hogy a kalapját úgy kell felcsavarozni a fejére. Olyan szép a foga, hogy a kerítésen keresztűl legelhet vele. Gyenge vagy, mint Quasimodó hátúszásban. Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. Ritka, mint a hintalószar. Zavarban van, mint vasorrú bába a mágneses viharban. Értékeld! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Jézus xD Fejem bevertem az asztalba, olyan röhögőgörcsöt kaptam XD "Olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret! Olyan ráncos a homloka, hogy a kalapját úgy kell felcsavarozni a fejére." Ezen a kettőn beszartam XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 már mindet kielemeztük és szétröhögtük barátnőmmel :.:.:.: Pár éve :.:.:.: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony ericsson Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Jóóók! Lefejellek, mint Zidane Materazzit! Olyan paraszt vagy, hogy traktorral mész discoba! Olyan paraszt vagy, hogy óvodába kolbász volt a jeled! Olyan paraszt vagy, hogy búzamező van a hátadra tetoválva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nem rosszak, bár már szinte mind hallottam/olvastam valahol. Párat én is: Kevés vagy, mint árvaházban a szülői értekezlet! mint mackósajtban a brummogás! mint Hitlerben a jóindulat! mint vasmacskában a dorombolás! mint téliszalámiban a hóesés! mint apácazárdában a fitymacsattogás! mint lakatlan szigeten a tömegverekedés! mint dobos tortában a ritmusérzék! mint lócitromban a C vitamin! mint repülőben a vészfék! mint kempingsajtban a sátor! mint sztálin orgonán a billentyű! mint pilótakekszben a katapult! mint mákostekercsben az indukció! mint börtönben a vészkijárat! mint vöröshagymában a proletár öntudat! mint a vasárnapi tízóra! mint a pókmáj! mint elefántnak a normál tampon! mint erdőtűzhöz a vízi pisztoly! mint golyó ellen az integetés! Hirtelen ennyit tudtam felsorolni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 .... Olyan paraszt vagy, hogy traktorral mész discoba! .... Nem az a paraszt, aki traktorral megy diszkóba, hanem aki nem csatolja le róla az ekét. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 De ilyenek már voltak nem? A mint a... topicban! De nem baj! Ezeken is behaltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Olyan paraszt vagy, hogy kocsitokban is kolbászos illatosító van! Olyan paraszt vagy, hogy a fagyit is bicskával eszed! Olyan csúnya vagy, hogy anyád sms-be küldte a bébi ételt! Megfejellek, mint kishableány a korallzátonyt! Össze verlek, mint eső libasz*rt! hirtelen ennyi jutott az eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannek93 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Jók Olyan paraszt vagy, hogy ostorral kapcsolod be a TV-t. Olyan paraszt vagy, hogy a Göncöl szekerét is megraknád szarral.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 a vasorrú bábások nagyon jók :D Olyan sötét vagy,hogy ha eldobnak melletted egy lapát szenet azt hiszed,hogy villámlik! Akkora paraszt vagy,hogy még a kólát is hagymakarikával iszod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Huhhh...nagyon jók Olyan sötét vagy hogy a néger f@sza hozzád képest neoncső! Olyan sötét vagy hogy kivilágít a negro a szádból! Ha a mókusnak ilyen feje lenne akkor magára gyújtaná az erdőt! Olyan csúnya vagy hogy zsákba vittek ovodába! Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne, ha finganál! Olyan parszt vagy, hogy kocsonyával zselézed a hajadat! Olyan sötét vagy , hogy melletted egy vödör szén atomvillanás! Olyan sötét vagy, hogy Darth Wader hozzád képest napisten. Olyan vagy, mint a sivatag. Műveletlen, és homokos. hát hirtelen ennyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 ezek nagyon jók xD mivel még Akkor-ások még nem voltak adok 1párat Akkora a fejed, hogy takarod a napot Akkora orra van, hogy 3 zsák fűrészpor taposás nélkül belefér. Akkora orra van, hogy 3 bátor mókus 5 kiló mogyoróért nem menne ki a hehyére. Akkora a segge, mint a Winettou lovának! Akkora az orra, hogy ha hátonuszik azt hiszik cápa Akkora köd van hogy a rendőrök ülnek a jelzőlámpán és kiabálják a szineket! Akkora háta van, hogy a pótkocsis IFA tolatás nélkül megfordul rajta. Akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefullad a fejében. Akkora a segge,hogy a platos Kamaz kézifékes fordulót csinál rajta. Akkora bunkó hogy ütni lehet vele Akkora b*zit lattam , hogy ahoz kepest a Szahara semmi. Akkora az orra hogy ki kell mennie a rétre megfordulni! Akkora az orra mint egy múzeumkilincs. Akkora foga van,hogy az eger megirigyelne. Akkora orra van, hogy zuhany alatt elszívja a százas Marlboro-t! Akkora pofont kapsz, hogy a két szemed koccint egymással. Akkora por van itt, hogy vályogtéglát lehetne köpni Akkora feneke van, hogy kirakós römit lehet rajta játszani Akkora a szád, hogy buszgarázsnak is jó lenne Akkora az IQ-ja, mint a lábmérete Akkora nagy feneked van mint a bécsi orgonaterem sugólyuka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret! na ez... ez... ez nem semmi :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts