Satyr Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun. Megkérik az egyik paraszt bácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni, reggeltől estig. - Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát. - Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézőknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot. Tudja mit? Mondja helyette azt,hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra. - Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben, oszt kiolvasok közbe két-három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van... Értsétek jól :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Betetgg!!! xDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Jesszus xD Először nem esett le,de most már értem xD Ez hatalmas. Ha még tudsz ilyet akkor légyszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 hehehe melyik pihentagyú találhatta ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Ez nagyon jó LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 ez durva áááááááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 :lol: Odab@sz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Jujj JÓÓÓÓ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Jó volt elolvasni De mesélni nem nagyon lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Nekem is csak a 3. 4. olvasásnál esett le, hogy mi van! De nagyon nagy!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 hát ez marha komoly XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Október 31, 2008 Author Share Posted Október 31, 2008 Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket! Sztem is nagyon f*sza, azért is osztottam + veletek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szatiszfeksön Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 na meek olvasok valamit énis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ez nagyon jóóó Xd :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nekem rögtön leesett Amúgy igaz, falun sokat "olvasnak" az emberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ez nagyon jó :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Jó volt elolvasni De mesélni nem nagyon lehet Dehogynem apám ezt kb 1 éve mondta el és estünk le a székekről hangnem a lényeg xd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Én nekem egyből leesett nagyon király XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencebike1 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 nagyon jóóóó :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 áhh ez nagyon kész xD lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Análvadász 9 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Ez nagyon jó volt!!! Elmondtam a haverjaimnak, mindenki szakadt a röhögéstől! Kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
David90 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 nagyon adja :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ezt ismertem... Nagyon lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts