tincsi666 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Hali! Kövi a kérdésem hátha vki tud segíteni rajtam : van egy 3 éves Asrock 775i48 - as alaplapom. Namost ez az alaplap 775ös processzorsocketelésű. Kérdésem hogy kezelni tudna-e pl egy Intel Dual Core E2200-at ( ami szintén 775ös socketelésű)? Mert kerestem neten utána de sehol sem találtam választ. Hátha itt vki tud segíteni... Másik kérdés: vkinek van tapasztalata a Geforce NX6200AX 256MB-os , AGP-s videókártyáról? És ha igen, milyen? Előre is thx, pmben is várok válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Az Asrock honlapján talált lista nem tartalmazza. Sajnos csak a régi procik mennek benne. http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775i48&s=775 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Október 29, 2008 Author Share Posted Október 29, 2008 köszi a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts