Kr@sstheon1y Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 A Sao Paolói Autókiállításon mutatják be a Logan és Sandero sportos külsejű változatait. A külsejüket a Renault Forma-1-es csapatának színei inspirálták. A Renault brazil részlegének vezetői úgy gondolták, amennyiben a francia anyacég rendelkezhet Európában saját utcai versenygépekkel - Renault RS F1-széria -, akkor nekik is joguk van sportosabb verziók létrehozására, melyeket a most futó modellekből alakítanának át. Mégane RS és Clio RS híján így született meg a Renault Logan és a Renault Sandero Formula 1-es kiadása, melyeket hamarosan kezdődő Sao Paolói Autókiállításon mutatnak be a nagyközönségnek a hétvégi Brazil Nagydíj apropóján. Valódi változtatáson, azonban alig estek az autók. A külső megjelenésükben, a feltűnő színválasztás és matricázás dominál, ezeken felül a sportos látszatot csak a diffúzor hatású hátsó műanyag borítás, a küszöbtoldatok, az új lökhárítók, és a grafitszürke alufelnik emelik. Forrás:[origo] Eredeti cikk: http://www.origo.hu/auto/20081027-daciak-logan-es-sandero-f1.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Ezek inkább női, városi kocsik külsőre. A blikk-ben majd biztos lehet ilyet nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Hát tényleg elég gyenge Kíváncsi vagyok milyen "sikert" aratott a kiállításon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Ez nagyon rossz, nekem nem kéne ilyen "versenykocsi". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika1337 Posted Szeptember 23, 2015 Share Posted Szeptember 23, 2015 nem rossz, bár csak ezt a festésere mondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts