thomeeee Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Elismerték a BMW-nél, hogy tárgyalásokat folytatnak a Mercedes-Benzzel: a csillagos márka motorokat és sebességváltókat vásárolna legnagyobb konkurensétől. Ezt Klaus Draeger, a BMW fejlesztési vezetője árulta el az Auto Motor und Sportnak adott interjújában. A hírek szerint az egyik ilyen motor egy új fejlesztésű V12-es lenne, amely a 4 literes, turbótöltéses V8-ason alapulna, és a 7-es sorozatban, valamint a Rolls-Royce hamarosan bemutatkozó kisebb típusában debütálna. A Mercedes ezt a motort az S-osztályban és a Maybachban egyaránt használná. Draeger hozzátette, hogy nem a stuttgarti márka az egyetlen tárgyalópartnerük. Kapcsolatban állnak az Aston Martinnal, és egy meg nem nevezett amerikai autógyártóval is, utóbbiaknak dízelmotorokat adna el a BMW. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 igen érdekes hír... remélem aztért nem lesz ilyen: Mercedes Benz powered by: BMW Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Én ennek örülnék! Mekkora égés lenne már, hogy a nagy patináns márkában nem saját moci van, hanem BMW! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ennyi!a Merci mehet a búsba Ezen nem csodálkozom mert a BMW mindig is a Merci előtt járt BMW egyenlő a tökéletességgel!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 egyébként most olvastam, hogy a válság miatt, tárgyal a Merci a bömösel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 hm...nem értem...mi szüksége a Mercedesnek a BMW-re...azért én a Mercedest többre tartom a BMW-nél Persze ízlések és pofonok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Hát én mindig BMW párti voltam. Az tény hogy a BMW motorok azért magukért beszélnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts