staxx Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Nálunk az egyik kocsmának az a neve hogy : Taknyós varjú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 A falusi fogorvosi rendelőket szerintem hívhatnánk kocsmának is.....(legalábbis egy videó tanúbizonysága szerint...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiftynho Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Gyuri Húsboltja (Bp-n) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzsa Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Gas büfé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 nálunk van egy kereskedő ház nevű hely, csak a kereskedő feliratról valaki leszedte a két k-t így hát: eresedőház Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Derecskei kocsma, vagy nem tudom mi: Dürgő Dühöngő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gresq2 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 én olyat láttam hogy:BÓT. nem tudom már hogy hol, meg homályosak az emlékek, félrészegen piát vettünk. 10 perc röhögés után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Kecsón van a Szívos kocsma, borozó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosi90 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Kapuváron néhány: Vaddisznó kocsma,Sarki Róka,Vakegér,Törp Hörpintő ... Nem is tudom merre láttam olyat hogy Kisköcsög Ajándékbolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcaloki Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Focipálya közelében: Harmadik félidő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 A közelben láttam egy kis kajáldát: Mc Kayals Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinewood Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Töprengő Döglött patkány Üvegház Kék Macska Rózsi Fűszer Boci Tejivó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taypo Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 én Szegeden látam olyat h Csermobil vmi telefon üzlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudeks Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Ezek jók én ismerek egy olyan kocsmát hogy az a neve hogy "Jobb mint otthon" és erre fel rá kb 1 évre vele szembe épült egy másik kocsma aminek az lett a neve hogy "Jobb mint szembe" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 belvárosban láttam egy két helyen ruhaboltot MORE néven, nyilván angolul van, de ránézésre vicces:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 shop stop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Marcsi néni fodrászat és szalon. Ez nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 keszthelyen van egy nagyon jó az a nava PEti pizza (az nem gáz de a szlogenjük nagyon ott van) ami igy van : Felnőtt, gyerek ezt hamizza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Bravó Ivó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Kwáron volt még régebben (kb 5 éve) egy olyan "bolt", aminek Kínai Tesco volt a neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Hal-álom halsütő.. azt hiszem a szóvicc blogon olvastam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagyi90 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 én olyat láttam hogy:BÓT. nem tudom már hogy hol, meg homályosak az emlékek, félrészegen piát vettünk. 10 perc röhögés után nem Szombathelyen volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagyi90 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Szhely:Lófej Töltőállomás haverommal van 1 tervünk:egymással szemben nyitunk kocsmát az egyik neve Kiszédül a másik neve Beszédül lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Törpök tejívója (kocsma) Buldozer vegyesbolt (akit buldozernek hívtak--->mindig ez jut eszembe, jó kis film ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 én olyat láttam hogy:BÓT. nem tudom már hogy hol, meg homályosak az emlékek, félrészegen piát vettünk. 10 perc röhögés után Itt Debrecenben van ilyen, konkrétan így írva: B.Ó.T. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
név+arturt Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Egerszegen van az occsó kocsma ahog írom alatta zsíros deszka minden pia után- nem szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sólyom123 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Balatonföldváron egy kocsmának a Non-Stop Férfimegőrző nevet adták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 itt Pesten van egy Pista Bácsi Vegyesboltja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Debrecenben Kis tehén tejivó (legjobb jött szórólap mit lehet kapni első betűk le volta maradva, ilyenek voltak rajta: urmix, undáskenyér, alacsinta:D) Vas macska söröző vidám fiúk söröző meg van egy Üvegtigris is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterham Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Vénszarvas vendéglő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts