sony ericsson Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Eddig sokáig rosszul ragoztuk a következő szavakat: LÁNY-NYAL, LEGÉNY-NYEL, ma már tudjuk a helyes ragozást: LÁNY-NYEL, LEGÉNY-NYAL! Megérintettem. Olyan kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem... az Őszibarackot. Szeretném a számban tartani... érezni a keménységét, szopogatni, forgatni, míg a nedve szét nem olvad a nyelvemen. Szóval van egy negród? Kivánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA ******************************************* mit bámulsz, havazik! Simizel, becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet... Hurrá! Új pelust kapok!! Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatod, egyre mélyebben, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádból, mikor végre kiveszed a FOGKEFÉT!!! Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegő! Úgy átrendezem a képedet, hogy amikor iskolába mész, a társaid azt fogják hinni, új gyerek jött az osztályba! VICCEK: Beküldő: törner A tanítónéni csúszó-mászó állatokat kérdez a gyerekekt?l. Az els?: - Kígyó. - Nagyon jó! A második: - Giliszta. Nagyon jó! Pistike majd kiesik a padból, úgy jelentkezik: - Pistike? - A sógorom. - A sógorod? Hogy-hogy a sógorod? - Éjjel bent aludtam a n?véremnél, és azt hallottam: "Csússzál lejjebb, te állat!!!" Fiatal pár megérkezik Párizsba, megállnak az Eiffel-torony előtt: - Először menjünk fel, vagy bújjunk inkább ágyba? - kérdi a férfi. Mire a nő: - Először az ágyba, az Eiffel-torony tovább áll! Az egyszeri parasztlegény bemegy a kupiba. Kérdezi tőle a madam: - Aztán értesz-e a szerelemhez, te legény? - Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét, azóta nekem gyűjti a mézet! - Képzeld, elvesztettem a szüzességemet! - Pénzért vagy szerelemből? - Szerintem szerelmből. Mit kapsz ma egy ezresért? A lány mondja a fiúnak: - Ha te egy igazi úriember volnál, nem csinálnál velem ilyet a hátsó ülésen! Erre a fiú: - Ha te pedig úrilány volnál, akkor nem beszélnél teli szájjal! - Miért nem helyes dolog a házasság előtti szex? -? - Mert könnyen lekésheted miatta az esküvőd. Anyuka a kamasz fiához: - Kisfiam, van már barátnőd? - Van - feleli a fiú bátran. - És adtál már neki puszit? - Igen. - És mit szólt hozzá? - Nem hallottam, a combjával összeszorította a füleimet. Lány: - Húzzam le a bugyimat? Fiú: - Inkább köpd ki a rágódat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 hehe ezek jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Elég félreérthetőek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Nem semmi mondatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Ezek nagyon jók Már az elsőnél dőltem a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 - Nem hallottam, a combjával összeszorította a füleimet Hát itt aszittem h leforduloka a székről Nagyon ütött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chus Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 El vagyok tőlük ragadtatva. Nagyon maszek Thanx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Már az első mondatnál tudtam, hogy lesz itt nevetés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Eszméletlen jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony ericsson Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Jók mi? Én is röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriminale666 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ez a barackos meg a fogkrémes nagyon állat ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts