Nes-Thor Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Mert nekem igen És nektek? Véleményeket várok. Most komolyan... Ha szomorú vagy vagy vmi, azt miért angolul kell kiírni? (Nézzétek meg az msn-etek, tuti az ismerőseitek fele angolul írta ki a mondadóját a nevénél...) Nem jó erre szép magyar nyelvünk? Ezt most jól esett leírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenebona Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 ez szerintem azért van így, mert azt képzelik, hogy így jobban néz ki, vagányabb vagy valami ilyesmi (erre már csak az tesz rá még 1 lapáttal mikor érthetetlen betűkkel írják ki a hülyeségeiket, meg a különböző szavakba bele se menjünk) ez is egy nagy divat...amit valaki kitalált még régen és a többi barom követi...mert ez a dizájnos, trendi meg kitudja. amúgy meg a magyar nyelv sokkal gazdagabb mint az angol, és szerintem magyarul sokkal több érzést ki lehet fejezni mint angolul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Szerintem meg nagyzolás, hogy aki pl. németes, az rosszul érezze magát, hogy nem tudja mi van...amúgy megnéztem, nálam 12en vannak benn és mindenki magyarul írja ki, hogy mi az aktuális szíve baja. Az én szövegem pedig ez: ritmika.wordpress.com (a blogom címe, azért angol, mielőtt beszólna valaki) A férfiak mindig formában vannak. Mivel a kerek is egy forma!!! Az oroszlán is horkol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 És nektek? ÖÖÖ yes, ööö no, ööö shut up Butt-head! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 25, 2008 Author Share Posted Október 25, 2008 Nem erre gondoltam Hanem az ilyen I try to smile but I can't remember how... félékre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Azt bírom amikor nem is tudnak angolul, de azért írogatnak, pl.: This is my fuckin new style? (Is this lenne a helyes...) vagy: lyfe is suck (no comment) Ezek igaziak, osztálytársaim a gyengébbik angol csoportból... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 25, 2008 Author Share Posted Október 25, 2008 au Legalább azt írta volna ki, hogy me sucks... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Mostmár a suck-ot,is sux-nak írják. Youtube kommenteknél : "Naon Avvso(m)e!!!" xD Nálam msnen, angol dalszövegeket írnak álltalában. Vagy (L) Luw Pista (L),meg ilyenek. :0 Magyar nyelv forever,az a sok csecska aki átvette ezeket :WTF,OM(F)G,ROLF,LMAO,LOL,NOOB... akassza fel magát. MIB = Mi a b*szás! / MIF = Mi a franc! IM = Istenem! BIM = B*szott istenem! PGR= Padrón gurulva röhögök! SRS =Szét röhögöm a seggem! SN = Sok nevetés. KD = Kezdő. Tudom,hogy azért írják ezeket a ganékat,hogy a külföldi is megértse,de magyar közösségi oldalom / fórumon minek írnak ilyeneket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Ez teccet! ikszdé (azért hogy magyarosítsak) szerint I don't care you motherfuckers I will kill myself with a chicken asshole! na szerintem ennyit erről! ikszdé lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Gyűlölöm az összes ilyet, főleg amikor még beszédben is mi a fasz helyett azt kérdi meg hogy vétéef (wtf)... Meg azt írja hogy nice volt a party... Azt hiszik hogy trendi a 2-es angolukat villogtatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 hát ez is idegesít, meg ez a jajjdecukinyelv... szal az hogy minden i-t ee-nek írnak, meg cerijhzlek meg hasonlók... én is szoktam angolul kiírni, de csak szövegrészleteket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Nekem 3 MSN-es partner írta ki angolul (ill. 1ik németül) a mondanivalóját, abból 2-ről azt sem tudom, hogy ki az Amúgy van egy oszt.társam, régen cod2-vel játszott, a neve: "my pro" , mondom neki hogy ez mi akar lenni?! Remélem mondanom sem kell hogy a gyenge angol csoport-ba jár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 29, 2008 Author Share Posted Október 29, 2008 No igen, de lehet szép érzelmes magyar dalszövegeket is találni, nem kell ide a mocskos fogyasztói társadalom világnyelve, ami a mai elanyagiasodott világunk egyik kihagyhatatlan mozgatórugója. (Ui.: ezt a hsz-t ismerősömmel együtt írtuk, csak sajna túl politikai lett az első verzió, ezért lett ilyen bandzsa ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Húúúúúúúúúú Nes-Thor ne is mondd!!!!!! Engem olyan szinten fel tud idegesíteni ez az angol személyes üzenet mánia meg az a cejizlek(szeretlek) ááá ezek annyira fel tudnak húzni, hogy áááá na mind1 nem is idegeskedek tovább. :@ Szeretem az angolt mert szép és jó de nem az msn be kell használni, hanem pl: külföldi fórumokon, vagy külföldi játék szervereken ahol meg kell értetned magad az angollal. Ott fogadok nem menne úgy a nyelv senkinek se xD na mind1 ennyit akartam Na bye(na ez öngól lett ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Engem ez valahogy nem zavar. Felőlem írhatják akár héberül is, de engem nem zavar. Mivel az msn-es partnerlistám kb. 80-90%-a külföldiekből áll, ezért én is angolul írom a legtöbb dolgot, már ha egyáltalán kiírok valamit, és ezek általában dalszövegrészletek. Engem sokkal jobban idegesít ez a 'cuki' nyelv, vagy nem tudom, hogy nevezzem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Na igen, az már legalja szint.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Engemet csak az tud felidegesíteni, hogy valakinek annyi a kis hangulatjele, hogy -fél percig tolti az MSN -2 percig tart értelmezni Mi a jó ebben? Ezzel csak lejáratják magukat. Azzal semmi gond, hogy LOL meg WTF, amíg MSN-en használják, de amikor élőben is Az is tud idegesíteni, amikor valakinek írok magyarul ez meg életébe nem tanult angolul és vegyíti a magyarral Akkor tudd meg, hogy mi az istent akar mondani. Viszont egynek visszaírtam angolul és letiltott Szerk.: Az írásjelek hiánya is kikészít. Ír egy hosszú, osszetett mondatot és nem használ vesszőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 nAh én utálom minkettőt, pl oszt társam írt ilyet: cerintem annyira cexy volt a ****!(másik neve)írom neki vissza: mirét írsz ilyen buzisan? (tudniillik fiu volt) erre válasz: - Not legyél ilyen asshole bitch! Háát ezen fél órát röhögtem Leírom miket írtak be jelenleg: You have your world, i have mine - Ezt gondolom senki sem tudja magárólxD Goldengupppyy ajaaaaaa! - ??????? PEACE - Ilyet mi a fa**-nak kell leírni? a boy she absent for my live - mi a ***? Hát az értelmes magyar ember:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kraxy Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Hát ezzel nem vagytok egyedül nekem is el tud szállni az agyam mikor látom myvip meg msn-en meg még egy rakat helyen love téged kicsim meg mi a fuck-ot akarsz meg ilyesmi nem igaz hogy nem unják az ilyen dumákat Hát Norca amúgy ez nem semmi : - Not legyél ilyen asshole bitch! Olyat aszaltam erre hogy majdnem ki estem a fotelbol :lol: :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Kraxy 1-2 embernek ismerőseim közül azért az értelem toppon van Kraxy 1-2 embernek ismerőseim közül azért az értelem toppon van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Inkrenibűl,avszome. áh -.-" Mintha nem lenne elég magyar jelző. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts