lazlo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Ezt most vettem észre egyik haverom commentjében, szakadtam mikor végigolvastam Ajándék lónak ne használj szilvalekvárt, mert néma gyereknek anyja se látja a fától a sánta kutyát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Néma gyereknek anyja veri ki a facát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Két trombitás, nem visz meztelen kutyát a hagyma pitéhez, mert nem tud úszni, és fél hogy elüti a villamos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika007 Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilia Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Könnyebb utolérni a hazug embert, ha sánta Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem lopják Addig jár a korsó a kútra, amíg be nem vezetik a vezetékes vizet Aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás Kicsi a bors, de vannak barátai Szegény ember vizel és főz Nem esik messze a vak a botjától Ki korán kel, nem bír sokáig fennmaradni Szegény embernek a macska is visszaugat Evés közben jön meg a postás Jön még kutyára teherautó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 A türelem tornaterem Kicsi a bors de szar az íze Amit ma megtehetsz azt holnap is Döglött lónak ne nézd a fogát (Kicsilia a macskás az nagyot üt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kundika Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Aki másnak vermat ás, az nem magának ássa. néz, mint tyúk a langyos taknyot. leveri, mint süket acsengőt. most hirtelen ennyi jutott eszembe:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 LAzlo ez jó : kicsi a bors de mégkisebb a félbors XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_nobody Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Kedvencem : Egy jótett sem marad büntetlenül ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Nem tudja a jobbkéz mit ver a bal Addig nyújtózkodj míg a tarkód ér Jöttem láttam vajas mézes kenyeret hánytam Jó reggelt kívánok, az ágyamból kihányok Ne fessünk graffitit a falra Ne igyad le a medve bőrét! XD Jobb ma egy suli mint holnap kettő XD ezeket találtam ki...XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostobenko Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ezt egy öreg nénitől hallotam: Ki akadtam mint a madzagos kotló azonnal felírtam:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsi18 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 EZeket a tanáraim mondták nem biztos hogy itt viccesek de ott órán azok voltak Azt hiszed te vagy itt a Gyűrük ura ura? Ha így lenne könyv elöttünk ahogy most nincsen. Na már csak két mondatot írok le 8,9,10 ööö várjunk az három. Épitesz egy egész földszint emeletet. Tram lala lilim tra! Nem akarok neveket mondani, Balázs és Nándi ! Elülsőfelülső. Maga mért nem áll fel? Mert impotens. Tanárúr Feri buzi? Efelől nincs kétségem. Régebben voltak padok, vagyis a padokban voltak pado. Ne legyél mán viszhang mint a Tihanyi ekó! Most jövőhét kedden lesz! Melle ültem. Elnézést tanárnő hogy szólok de esik a hó! Mit tárgyaljátok-e az án telefon számomat He? Azt mondtam hogy aztmondtam hogy Van kép a bőrén?! Annak mondom aki nincsen itt. Légyszives necibáld! Ezt lehet hogy Győzike így mondja Palóc földön ,de itt nem! Értitek gyerekek? NEM! Akkor zavarjuk össze egy picit! Rákszujba! (ha ne értenéd = rugd szájba) Lefogod szopni? Nem Nem meg fogok szökni! De ez még nem kizáró ok? Hát nem ! xD Kapcsolja el a telefont ,akarom mondani k,i le, fel ööööö..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Egyik tanárom beszólása: Szeretett tanárotok bevallja proletár őszinteséggel hogy Retkes Manci markolássza Paraszt Pista hangyafaszni protonját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 ez most nem tom hogy jött ide de gondoltam megosztom veletek :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Néma gyereknek annya se látja a fától az erdőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hta Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 A gyakorlat eszi a mestert. A kocka el van vesztve. Ajándék lónak biztos,hogy túrós a háta. Akasztott embernek lába se éri a földet. Aki a BNV-t szereti, jó ember nem lehet. Aki kiváncsi, az fáncsi. Aki mer, annál van a kanál. Alkalom szüli a szexet. Amelyik kutya ugat, az hangos. Ami késik, elmúlik. Az élet nem fenékig Milky Way. Evés közben jön meg a postás. Éhes makkal disznókat álmodsz. Az okoskodás halála a tett. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kettővel. Hazug embert hamarabb utolérni, ha sánta. Hóból is megárt a sok. Jó pap nyolcig tanul. Jön még a kutyára motorbicikli. Ki korán kel, egész nap álmos. Kölcsön kenyér megszárad. Közös nőnek túrós a háta. Itt van a kukta elásva. Nem eszik olyan forró a Szását. Sok jó ember kis helyen gonosz lesz. Sok pohárnak sok az alja. Szex a lelke mindennek. Szégyen a tudás, de hasznos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-öcsi- Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Kiváglak mint zinger a varrógépet. Meghajtalak mint macskát szarni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts