Belami18 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 1. Ne haragudj, amikor megláttalak, még nem tudhattam, hogy szoláriumban dolgozol. 2. Az az igazság, a végén már anyádat is jobban szerettem. 3. Tudom, hogy tíz év után fáj a szakítás, de Arsenal meccs van este a tévében, úgyhogy hello. 4. Biztos nem lettél volna rossz az ágyban, ha kipróbáljuk. 5. Tudod, azt szerettem meg a legjobb barátnődben, hogy mennyivel jobban megértette a veled kapcsolatos problémáim, mint te. 6. Ha akarod, még utoljára ihatsz a jaffámból, de csak a saját szívószáladdal. 7. A ruháiddal nem kell foglalkoznod, már tegnap kidobtam őket. 8. Kifizetnéd akkor a vacsorát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 6. Ha akarod, még utoljára ihatsz a jaffámból, de csak a saját szívószáladdal. Ez nagyon tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 3. Tudom, hogy tíz év után fáj a szakítás, de Arsenal meccs van este a tévében, úgyhogy hello. ezen röhögtem vagy 3 percig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
getnocool Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Ha akarod, még utoljára ihatsz a jaffámból, de csak a saját szívószáladdal. jujjjj és ezután még meséld be, hogy nem céloztál semmire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts