sony vegas Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Nagyon rossz kedvem van, bekaptam egy sz@r jegyet angolból ráadásul könnyű anyagból és nagyon bánt, úgy érzem, mintha az összes eddigi angol tudásom fityinget se érne :// Elment a kedvem az egésztől :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Sony ne bánkódj egy jegy miatt mindenkinek lehet rossz napja, de ettől az angoltudásod lehet jó. Ahelyett hogy feladnád, inkább hajts rá arra hogy kijavítsd az egyest, tanuld meg a téma szavait, és kérj javítási lehetőséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Kérni is fogok az fix Kedvenc tantárgyam az angol, nem akarok miatta bánkódni Most rendesen bezabáltam és sony vegassal ügyködök egy videón, szóval jó kedvem van, kivéve mikor eszembe jut, hogy holnap megint kezdődik egy újabb hét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Már elkezdődött az a bizonyos "újabb hét". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Én most oda vagyok, meg vissza, megvan az új fényképezőm (nem új, csak nekem az, használtam szereztem). Nikon D80 : http://pixinfo.com/fgep/Nikon_D80 http://pixinfo.com/cikkek/nikon_d80 Ha valakit érdekel. Egyébként kissé fáradt vagyok, hosszú volt ez a mai nap. Nem baj, holnap csak kb déltől van suli És csak térgeometria, külön Like Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Kezdek álmos lenni, de megittam ma du- egy fél liter nesteat szóval kibírom éjfélig . Még meg kéne oldanom egy matekfeladatot havernak, aztán tanulni kicsit nyelvtant meg fizikát és végülolasz lecke, de holnap van osztályfőnöki óra, ami ezekre való, szóval nyelvtan lesz csak belőle. Itt dorombol mellettem a macska, ami egész jó érzés így estefelé Büdös kis számító dög, de nagyon szeretjük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Már elkezdődött az a bizonyos "újabb hét" Nem baj nem baj! Már két nap el is ment És a héten már csak 1 matekom lesz halleluja Ma írtam belőle felmérést remélem a 2-es azért meglesz, viszont angolból javítottam egy hibátlan ötössel :DD Szóval most meg vagyok elégedve magammal XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Én most tanulok ezerrel, holnap be kell adnom egy jegyzőkönyvet egy autóemelő menetes orsójának összetett igénybevételéről, csütörtökön pedig matek ZH. Aztán viszont Rocktoberfest meg pincenapok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Sziasztok. Sajna nekem is tanulnom kellene holnapra, fotótöri dolgozat. Tantárgy nem rossz, csak a dolgozatokért nem vagyok oda. Ráadásul ilyenkor talál az ember érdekesebbnél-érdekesebb cikkeket a neten, plussz itthon sütit sütnek, fenének van kedve tanulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Az mindig úgy van Konrad, mikor leülnél tanulni mindig csomó más jó dolog történik XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Nem baj nem baj! Már két nap el is ment És a héten már csak 1 matekom lesz halleluja Ma írtam belőle felmérést remélem a 2-es azért meglesz, viszont angolból javítottam egy hibátlan ötössel :DD Szóval most meg vagyok elégedve magammal XD Gratula az ötösödhöz! Én jelenleg amolyan, "voltam már jobban is" állapotban vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisadeath Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Fáradt vagyok és fázom. Meg tanulnom kellene, csak megint twitterezem helyette. El kellene zárni a gépet és az okos telefonom.:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Gratula az ötösödhöz Kösz Most majd a kettesemhez lehet gratulálni , mert a matek tz-m az tuti annyi lett majd holnap kiderül, biztos kapok egy jó nagy adag letolást is a tanártól :DD már előre félek 3-as lett ! Ezaz xdd Na mindenki szurkoljon, holnap földrajz, fizika és német tz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnis Posted Október 15, 2011 Share Posted Október 15, 2011 Mivel hétvége van tiszta szupi ,a meló várhat hétfőig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 15, 2011 Share Posted Október 15, 2011 Tegnap sulidiscóban voltam hát mit ne mondjak inkább a városban bandáztunk meg "szórakoztunk" , most meg rohadtul fáj a fejem >.< xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 hát elég fáradt vagyok, de összeségében jól vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zsanber Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 ütős zene + meleg szoba + írogatás = ennél jobb nem is lehetne Már csak egy sör hiányzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi 19 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Fáradt vagyok ,megint kelhetek korán. Lesz jobb is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaled Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 A mai nap jó a kondim,de holnap...azt nem tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandrababy Posted Január 16, 2015 Share Posted Január 16, 2015 Nekem nem valami extra jo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Január 18, 2015 Share Posted Január 18, 2015 Aránylag jól Héten volt a fél éves vizsgáim, ahol bravúrokat hajtottam végre (matek 2-es, biosz 3-as stb...), de a nyelvtan nem sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cython Posted Január 19, 2015 Share Posted Január 19, 2015 Borús az időjárás...a hangulatom is ilyen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.feco Posted Január 20, 2015 Share Posted Január 20, 2015 Sziasztok! Éppen feltörtek bennem a régi érzések, merthogy évek óta nem jelentkeztem be a fórumra és most egy kissé nosztalgikus hangulatban vagyok. Még 2008-ban regisztráltam és emlékszem, abban az időben rengeteg filmet töltöttem innen, amiért rendkívül hálás vagyok. Visszagondolva azóta mennyi minden történt az életemben is..., viszont úgy tűnik a jó dolgok nem múlnak el, szívből kívánom, hogy még sokáig legyen fent ez az oldal! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSharp Posted Szeptember 19, 2015 Share Posted Szeptember 19, 2015 Érdekes volt itt pár topikba belenézni, és pár írást elolvasni.Nekem nincs régi kötödésem ehhez a fórumhoz, azt viszont jó volt látni, hogy régebben itt is volt "élet" Egyik topik kérdése, hogy "miért nem írnak a regisztrált tagok" ennek van több oka is, de van egy lényeges is. Egy mondatban: Nagyon nehéz, valójában nem is lehet kezelni, egy 10-nél nagyobb "baráti társaságot." Egy dologról több féle képen lehet vélekedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Április 14, 2016 Share Posted Április 14, 2016 Családi és munkahelyi gondok miatt vacakul vagyok....most nagyon összejött.... A gyomorideg is rendesen elkapott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurta Posted Április 18, 2016 Share Posted Április 18, 2016 Stabil vagyok, mint a forint :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Április 20, 2016 Share Posted Április 20, 2016 Fáradtan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cython Posted Május 1, 2019 Share Posted Május 1, 2019 Lazulok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisphantom Posted Június 30, 2019 Share Posted Június 30, 2019 Pillanatnyilag kissé tanácstalanul. Nem tudom, hogyan szóljak hozzá egy saját magam által nyitott témához. Egyszerűen nem jelenik meg a szövegdoboz az oldal alján. Vagy rossz helyen keresem? Feltettek egy kérdést, én meg nem tudok válaszolni. Privátban próbálok segíteni a kérdezőnek, de a topicban ez nem látszik - tehát úgy tűnhet, hogy magasról tezsek a nekem feltett kérdésre. Ha valaki ebben tudna nekem segíteni, akkor elmondhatnám, hogy remekül érzem magam. :-) Szerkesztés: Na, most már remekül vagyok! Megy a hozzászólás! (Köszönöm!) Kinn harminc fok van, itt benn csak 22-23, a sör pedig hideg.... :-) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Július 12, 2019 Share Posted Július 12, 2019 Most hogy 3 hónapja Boldog párkapcsolatban vagyok egy lánnyal, akivel vasárnap elutazzunk két hétre azt kell mondjam, hogy minden allright!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts