spájz Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 átlagosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 kicsit magam alatt :S tegnap ittasan eléggé megbántottam az 1ik legjobb barátomat :'( és baj h én nem emlékszem semmire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 Arra várok, hogy a jöjjön a doki, és elaltassa a patkányomat... nem túl jó érzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Szeptember 16, 2010 Share Posted Szeptember 16, 2010 Hát... szegény patesz(R.I.P.) óta történt egy s más, és most madarat lehetne velem fogatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Szeptember 16, 2010 Share Posted Szeptember 16, 2010 Betegen, de büszkén! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Kicsit beteg, de nagyon boldog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Meg vagyok fázva picit, de így átlagosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 8, 2010 Share Posted Október 8, 2010 Nyomdafestéket nem türöen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Szakítottam a barátnőmmel... nem volt túl hosszú De azért kicsit vacakul érzem magam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Idegeim szétcseszve,Boldogságom elcseszve,Elveszítettem kivel igazán boldog voltam s lehettem is volna,nekem barátság nem volt elég telhetettlen voltam és ez végett "vérzek" el mostan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecso.franci Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Úgy érzem, megfáztam ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Békességet teremtettem nehezen,minden rendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Szomorú vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Nincs kedvem aludni. Egyébként majd kirobbanok most Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Kicsit fáradt vok, meg még kómás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!Richard Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Tele vagyok energiával, mint mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 16, 2011 Share Posted Január 16, 2011 Vacakul Folyton csak rá tudok gondolni... attól tartok szerelmes leszek Meg arra, hogy lehet már el is szúrtam mindent kicsit úgy érzem magam, mintha egy félig fújt lufi lennék, és valaki egy tűvel szurkálna, hogy vajon meddig lehet belém nyomni anélkül, hogy durrannék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Február 13, 2011 Share Posted Február 13, 2011 Piszok nagyot csalódtam, és most elég vacakul vagyok miatta... ilyenkor érzi az ember, hogy bizony kidurrant a lufi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 13, 2011 Share Posted Február 13, 2011 álmos vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miltiadesz Posted Február 16, 2011 Share Posted Február 16, 2011 NAgyon magam alatt... Szokásos "minek élni?" feeling... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Betegen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Tanulnom kell XD de boldog vagyok mert a párommal majdnem minden vissza ált a régi kerék vágásba de szomorú is mert nincs itt velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 Jól telt a hétvégém, úgyhogy nagyjából jó kedvem van Sony Gyógyulj meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 Ki az az idióta, aki olyan lufit gyárt, ami kétszer is ki tud durranni? Annál a csajszinál voltunk bátyámmal, meg a csajszi volt osztálytársával, akivel össze akartam jönni... erre a srác csak úgy beszélgetés közben elejt egy jelentéktelen mondatot, hogy összejöttek. Mintha gyomorba rúgott volna. A csajszi legalább szólhatott volna, hogy ne ölelgessem, meg puszilgassam legalább a "pasija" jelenlétében. Kicsit lehet kamuszaga van a dolognak, úgyhogy ezt még megbeszélem holnap a csajszival, de asszem most lesz egy jó hosszú, álmatlan éjszakám. Meg utána még néhány, akárhogy is alakulnak a dolgok. Ha a csajszi téleg bepasizott, akkor azért, ha meg nem, akkor azért... úgyhogy most azon kívül, hogy szomorú vagyok és iszonyatosan fáj a kezem, (hazafelé ideglevezetés céljából egy bazinagyot behúztam egy ártatlan téglafalnak, amitől csak 4 helyen szakadt föl,) ideges is vagyok, hányingerem van, és még a nyakamat is elaludtam tegnap Szóval most úgy jól vagyok... soha jobban! miért van nekem ilyen átkozott szerencsém a csajokkal? vagy egy hülye r...cot találok meg, vagy ha kifogok egy kedves, aranyos lányt, akkor kiderül, hogy feleslegesen hajtok, mert már van valakije, és szívok mint a torkos boci. Ráadásul a csajszi padtársam suliban, úgyhogy az is jó lesz a következő hét... pláne ha megkérdezi, mit csináltam a kezemmel Asszem ennyit akartam írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Reggeé 03:08 perc és én nem tudok aludni, pedig reggel 6 órakor kelés, 6:30kor vár rám fél óra séta le a vonatállomásra, 25 perc tömegnyomor a vonaton be Pestre, ahol várok majd egy barátomra aki késni fog mert ma bulizni volt, aztán hót álmosan, pénz nélkül valahová. Így belegondolva nem túl jól, várom a hétvégét, hogy végre kiengedjem a hétköznapokon felgyülemlett gőzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miltiadesz Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Feb 17.-e óta boldogan, miután láttam ahogy darabokra szaggat egy embert a vonat, minden kis apróságnak tudok örülni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Kicsit unatkozok de kötelezőt kell olvasnom hiányolom abnőmet de azért az életkedvem még megfelelő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Életkedv szintén megvan, kicsi fáradtság itt is jelen, és hát azt kell mondjam, egyre inkább gyógyulok (***** vírusok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 fáradt vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts