D4NT3 Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 csipásan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaguti91 Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 "A világ minden kincse sem tenne boldoggá nélküled." mindentelárul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Hát... elég sz**ul -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Fáradtan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Ennél szarabbul nem is lehetnék lelkileg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Guppikásan. (Úgy, mint NikolGuppika) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Nem a legjobban De csak átmeneti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Most azt hiszem, elég boldog vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Szomorkásan, de legalább élek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Mint a mosott sz*r... ezen kívül egész jó a hangulatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Szégyenlem magam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Remélem ezzel mindent elárultam. Ha mégsem akkor: padlón vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Olyan köztes állapotban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Egyik szemem sír ,a másik nevet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Kicsit álmosan, kicsit szomorkásan, de összességében boldogan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 I am being happy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 Hát én jól érzem magam, lelkileg kicsit szarúl, de amúgy megvagyok, mivel ma van a szülinapom, így nem akarok boldogtalan lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 I am being happy Szintén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 Pocsékul vagyok. Miért kell mindig elrontani az olyan napokat, amik tökéletesnek tűnnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Megkönnyebbülten, még kicsit idegesen, de asszem mindjárt jobban leszek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 23, 2009 Author Share Posted Október 23, 2009 Pocsékul... Durván összegyűltek a rossz dolgok és nem kímélnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Rosszul, mert két napja beteg vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 A tegnapi nap jónak indult, és majdnem jó is lett. A Tankcsapda ugyanis nagyon jó bulit nyomott, de valakinek sikerült nagyon elrontani a kedvem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Bűntudattal teli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 fejfájosan,kábán,de jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Rossz idő, rossz kedv... nem mondhatnám, hogy a toppon vagyok mostanában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Egy kicsit vacakul De van ez így egy pár hónap és jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Rendkívül megijedtem! Van egy gyönyörű szép hatalmas növésű németjuhászom. Egyszer csak hatalmas kiabálást és ijedelmet hallok a földszintről, hogy menjek le az emeletről azonnal, valami nincs rendben a kutyával... lemegyek, s kint a teraszon a kutya magatehetetlenül rúgkapált... Nagy hirtelen azt se tudtam, hogy mit csináljunk vele. Nem tudtam, hogy a nyelvét nyelte le, vagy valami a torkán akadt. Felkaptam és a mellkasánál szorító fogással próbáltam az esetleg a torkán akadt ételt kihozni, láttam, hogy ez nem igazán nyerő, s a száját kezdtük el azonnal nézni... Az állkapcsa szinte görcsben volt, a nyelve bár hátrébb volt, a hegye viszont látszólag előrefele állt. De ekkor már biztos volt, hogy a nyelvét nyelte le. elsőnek én feszítettem szét az állkapcsát, faterom meg próbálta kihúzni - sikertelenül, elkezdte hívni az állatorvost, közben én meg tovább próbálkoztam, s nagy nehezen sikerült előrehúznom a nyelvét, úgy, hogy kezemmel közben szétfeszítettem az állkapcsát. Utána öt percig nagyon pihegett, s egy darabig nem igazán tudott talpra állni, de hála az égnek a nagy ijedelmen kívül semmi baj nem történt... Utána már szaladgált ugyanúgy. Reggel berepült az udvarunkra egy fácán, a kutya természetesen le is rendezte (hogy hogy került az ide? erdősebb rész, vagy mező kb 2-3 km-re van)... Az állatorvos szerint nagyon nagy izgalmi állapotban sűrűbben előfordulhat a kutyákkal ez. Ez azért nem volt semmi. Oxigén hiány a fennakadt szem, s a nagy aggodalom ellenére se lett az eset után. Azért rossz abba belegondolni, hogy: a, mi lett volna, ha nincs itthon senki b, Faterom éppen akkor jött be és ő szúrta ki... mi lett volna, ha később jön? :S én az emeleti szobából nem hiszem, hogy észrevettem volna Huh... A lényeg, hogy már jól van! Hála az égnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Niet Hasonló eset már a mi kutyánkkal is előfrodult, de akkor egy csont volt a bűnös ami a szájpadlásába bele akadt, de szerencsére nem történt semmi baja. Jó hogy ti is időben észrevettétek Most tele vagyok tenni valóval, de van is mit, munka van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Szomorú vagyok, de ugyanaz a dolog, ami elszomorít boldoggá is tesz ... Lehet meg vok gajdulva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts