Armin Fan Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Tegnap voltam borutcán srácokkal , röviden : iszonyatmásnaposan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Fáradtan és allergiásan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Naggyon jóóól, és még milyen jól leszek később...rossz belegondolni... :lol: //este go disco :D// Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Jól vagyok, mert ma este a városba megyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.janna Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 egész jól, csak meg kell emésztenem a tegnapi napot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
altrix Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Talán lehetnék jobban is, de azrt egész jó volt a mai nap.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Azt mondják,a remény hal meg utoljára!Lehet,Én hamarabb! Nincs kedvem élni,most így érzek! Regisztráltam magam 1 társkereső oldalon,találtam is egy leányzót.Írtunk egymásnak,képet is cseréltünk.Azt írta,Ő nem a külső alapján ítél meg az embereket.Na ennek örültem is.Utolsó levelében azt írta,2 hétre el megy nyaralni.OK,megvárom.Annyit írtam neki,hogy ha megjön,és úgy gondolja hogy még szeretne velem találkozni,akkor írjon.Letelt a két hét,semmi jel.Vártam még 3 napot,megint semmi.Közben felmentem arra az oldalra,ahol megtaláltam Őt.Megnéztem az adatlapját,és látom hogy a napokban,Ő is bejelentkezett.OK,gondoltam biztos még nem jött haza,csak egy kávézóból netezett.Várok,és várok,de semmi válasz.Ma megint megnéztem az adatlapját,fél kettőkor megint bejelentkezett.Na,rögtön elöntötte az agyamat az ideg.Nem igaz,hogy fél perce nem lenne arra,hogy írjon egy pár sort"Te hülye gyerek nem akarok találkozni veled"vagy valamit.Még várok pár napot,de ha addig sem ír semmit,akkor olyan levelet írok neki,hogy azt megemlegeti.Nem hiszem el,hogy ennyire bunkók az emberek.Semmibe veszik a másikat. Bocs ha hosszú voltam,de ki kellett adnom magamból! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszpina Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Norbee34, a társkereső oldalon lévők már csak ilyenek. az összes csak játszik. másnapos vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.janna Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 asszem idegösszeroppanásom van (de jó hogy ilyen betegség nem is létezik...) de ennél rosszabb talán már nem lesz. vagy mégis..? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Pff... ez a véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Háát most elég szarul érzem magam, mert este nem tudok elmenni Deltára.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsosd Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Nagyon jól mert megyek el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Kezd múlni az allergiám, úgyhogy egyre jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Most teljesen el vagyok kenődve :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Morf barátom nem vagy egyedül. Elmúlt 1 év mélypontja ez a nap... De ilyen is kell..innen is felállunk :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Most kicsit (nagyon) fáradtan, de asszem ma rájöttem néhány fontos dologra, úgyhogy gondolkodós, szomorkás, de mégis egész jó hangulatom van Morf, Yodamester mi a baj??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Szomorúan, elkeseredetten, talán kicsit kétségbe is esve, de közben úgy érzem, mintha az egész világot pofán köpném és ordítanám, hogy hiába, úgyse tehettek ellenem semmit, mert elöbb halok meg minthogy feladjam. Szóval egész jól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Fáradtan, kicsit kiemrülten, de ezt leszámítva jó kedvűen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morf Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 FULL-MOON, én speciel nőügyön agyalok, aztán meglátjuk, bár majd még meglátjuk, mi lesz belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 jobb nem beszélni róla....de már jobban..azt a napot is túl kellett élni:/ Milyen érdeke hogy manapság annyi embernek negatívak a gondolatai...h mindenki depressziós lesz, mindenkinek rossz a hangulata. Persze lehet régen is volt ennyi ilyen ember csak nemvolt fórum ahova leírhatták:) De sztem boldogabbak voltak régen, vagy csak nemvolt idő az ilyenekkel foglalkozni:/ elgondolkodtató Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 jókedvűen, mert főnököm hazament és igy valamivel nyugisabb az este Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Most egész jól, úgy látszik van célja az életemnek. Csak influenzás vagyok, ami kicsit ront a hangulaton. Mindegy, legalább bemagyarázhatom magamnak hogy azért nem megyek iskolába holnap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Nem valami jól, mert 2 napja fáj a hasam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Kicsit fáradtan, kicsit nyűgösen... Mindjárt vége a nyárnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Boldogan mert : tegnap voltunk kedvesemmel 21 hónaposak Rosszkedvűen , mert nem úgy alakult pár dolog , ahogy azt szerettem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 szerelmes vagyok...a cipőmbe, amit rendeltem netről és ma jött meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Eléggé fáradtan, de egyébként egészen tűrhetően Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu14 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 szerelmes vagyok...a cipőmbe, amit rendeltem netről és ma jött meg Akkor ezúton is szeretnék sok boldogságot kívánni nektek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Álmosan!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Nagyon jóól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts