zsepi Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 „Néha szexelek a barátnőmmel klub” – nehogy túlzásba vigyétek! „Cépek klubja : D: D: D” – nyilván az eszeseké is. „Akiknek kivan a fasza” – hát ennyi IQ-val én se örömködnék „3D Szempilla Klub” – a többieké síkban helyezkedik el. „Csunyák klubja” – helyesírás nincs, önkritika legalább van „A Szexi Hófehérke” – mi mondjuk a hét törpére gerjedünk „Kommunista Parasztok Degenerált Klubja” – ez amolyan onlájn TSZ lehet „Akik tíznaponta legalább egyszer interneteznek” – én csak 11 naponta, francba „Szeretem az Epret” – igazi beszélgetési alap! „A borsmenta tea fogyasztói” – ez is kimerítő. „Eper imádók, de tényleg” – ők TÉNYLEG szeretik az epret, míg a fentiek inkább csak villognak vele „Orosházi lisztérzékenyek és barátaik” – bocs, de… MUHAHA „Akik szeretnek szarni!” – a Művészet kategóriában akadt ez a gyöngyszem „TETOVÁLÁS VAN A PUNCIMON FAN CLUB” – ez ugyebár mindenkire tartozik „Kerepesi Temető” – jelölje bátran, aki… odajár bandázni? Netán ott nyugszik? „Nagy orr az etalon” – én mondjuk a terjedelmes fülcimpára szavaznék „Velünk az egész világ” – nevű klub 1 tagot számlál „Akik szeretik a szexet” – a többiek ki nem állhatják nyilván. „Árpád-házi magyar szentek” – nem gondoltam, hogy neteznek, pláne hogy háromezren vannak „ÉN VAGYOK A BATMAN TE BUZI” – engem meggyőzött! „Akiket már csaltak meg” – itt lehet vele büszkélkedni „Akik az iwiw-en rajta vannak” – ha bejelölöd, rajta leszel! „Képzeletbeli kentaurok, lovak” – én is gyakran fantáziálok róluk „Nemzetközi Lapos Föld Társaság” – már van egy tagja. „Tóth Péterek klubja” – mert itt érzed, hogy egyéniség vagy. „GYŰLÖLÖM A FIATALOKAT” – ja, járókeret nélkül közlekednek és saját fogaik vannak, tök gáz. „Sosem tartoznék olyan klubhoz, mely elfogad engem tagnak klub” – de alter vagy bazzeg „Hónalj dezodor” – de mit keres ez a Vallás témakörben?” forrás: napiszar.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 most h így olvasom, csatlakoztam az "akik szeretnek szarni!" klubhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 ezek nagyon jók...valóban rengeteg értelmetlen klubb van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Hát xD nem is hallotam ilyen klubbokról xD thx hogy megosztottad velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 ez kéééész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 11, 2008 Author Share Posted Október 11, 2008 A vallás témakörben néhány gyöngyszem: "Akik vonzódnak Krisnához" - kinek mi a perverziója "NIMFÓ CLUB xD" - hmm, új vallás? reszkess Vatikán Más: "Kemény Férfiak Klubja" - 3 tagot számlál "Egy heréjűek klubja" - ahány here, annyi tag (1) "Hetero Húsevők klubja" - nem értem az összefüggést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencebike1 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 haha:D:D:D:D ez borzasztójóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Vannak olyan agybajos emberek akik ilyen klubokat csinálnak?! Úgy látszik van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 „Akik szeretnek szarni!” Azt hiszem ide be kell lépnem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 3D Szempilla Klub? ? a többieké síkban helyezkedik el ÉN VAGYOK A BATMAN TE BUZI? ? engem meggyőzött ez a kettő nagyon nagy,meg a hozzáfűzött kis szösszenet is de a többi se semmi! persze semmi értelme! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Ezek kajak nem normálisak! Hogy lehet egy embernek ennyi esze, hogy ilyen klubbokat alapítanak.... De azért "akik szeretnek szarni" klub jó marketindfogás lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Hát ezeken visítottam!!! Embeeeeeeer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Orosházi lisztérzékenyek és barátaik? ? bocs, de? MUHAHA Szerény városom... Amúgy tényleg van ilyen, mert akkor belépek..... Szerk.: Benéztem és tényleg van ilyen. És az a kemény, hogy a klub tulajdonosát a volt osztálytársam anyja hívta meg. Én tagadok mindent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 éljen a napiszar.hu ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 18, 2008 Author Share Posted Október 18, 2008 Jó az napiszar.com-nak is xD De am ajánlom mindenki figyelmébe, vannak nagyon jó írások/képek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fujitareiji Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Ezeknek az embereknek nem hogy 4 hanem szerintem annál több kerekük kivan akik ilyen klubbot csinálnak de legalább meg volt a napi viccadag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts