6Timi6 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Sziasztok! Ezt lehet hogy ide kéne írnom, de azért bepróbálkook Nah szal... Szeretnék egy olyan képet csináli amin több kép is rajta van, aztán azok össze-vissza ferdén-fejjel lefele meg mindenhogy. És hogy ezt milyen programmal vagy hogy birnám megcsinálni? Köszi előre is a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Photoshoppal. Ha nem ismered a kezelését, eléggé bonyolult lesz. Megnyitod a képeket, és beteszed egy képre külön rétegekre. ÉS az egyes rétegeket külön tudod forgatni vagy méretüket változtatni a Ctrl+T segítségével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 ha feltette ezt a kérdést, akkor több mint valószínű, hogy nem ismeri a photoshopot, drága kollega ps ismeretek nélkül pedig elééég nehézkes lesz egy ilyesmit összerakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 De van egy ok, hogy még egy ember megtanulja a kezelését, "drága kollega". HA nagyon akarod akkor painben is meg lehet csinálni, igaz nem lesz valami jó minőségű, meg nem is lehet annyi mindent változtatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 a drága kollegát nem oltásnak szántam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 "Drága kollega", természetesen nem is annak vettem, és nem is annak szántam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 akkor ezt megdumáltuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Hát meg. Most már csak az a kérdés 6Timi6 megoldotta-e a problémáját. Bár az a sejtésem, akinek megemlíti valaki a PS-t az nem áll neki, vagy nem tudom, igaz volt már rá ellenpélda is szerencsére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts