Laczykas Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Sziasztok! Van egy Htc Herald/P4350 Windows Mobile 5 a zene lejátszó rajta: Audio-Manager für Poket Pc version 1.00 na már most a problámám az, hogy ha készenlétbe teszem a pda-t akkkor a zene lejátszást megszakítja, én meg azt szeretném, hogy ne tegye (de pl: telefonálás közben, ha készenlétbe teszem, simán tudok tovább telefonálni) már keresgéltem, hogy hátha be lehetne ezt valahol álítani, de nem igazán találtam semmit a segítségeteket kérném, hogy ha van valami ötletetek, vagy valami másik zene lejátszó progi pda-ra, ami akkor is müködik, ha készenlétben van. Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Milyen oprendszer fut a PDA-n? Mert elvileg mindegyiken van WindowsMediaPlayer, én azt használtam mindíg PDA-n zenehallgatásra és az fut a háttérben, igaz eléggé falja az aksit, de minden gond nélkül működik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczykas Posted Október 8, 2008 Author Share Posted Október 8, 2008 Windows van a Pda-an! de a mediaplayerrel meg az a baj, hogy az nem nagyon akarja felismeri a htc távirányítos headset-et, vagyis szol, meg oké minden, de az irányításra nem reagál lásd kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Ha gyári a HeadSett akkor fel kéne hogy ismerje. Nem lehet hogy a hs.-el van gond? Vígasztaljon az hogy nekem nem volt távirányítós fülesem mégis mediaplayererel hallgattam a zenét Ha számot akartam váltani mindíg megnyitottam és kerestem egy új számot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczykas Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 De az érdekes az, hogy a headset a fent emlitett Audio-Manager progival tökéletesen müködik, de az meg nem akar menni a készenléti állípotban így marad simán, és a világítás meg eszi az aksit a zsebemben :-S így egyenlőre marad a vigasztalás , hogy távírányítos a headsettem Minden esetre nem adom fel a keresést, biztos hogy meg lehet oldani VALAHOGYAN MEG! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Szerintem akkor kérdezd meg itt a többi HTC tulajtól: http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_htc_Herald.asp Hátha ez csak valami széri probléma amire van valami gyors orvosság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczykas Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 Köszi a tippet. Megkérdeztem ott is, most már csak várnom kell, hátha tudnak segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts