Darkinadin Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Nos, ilyen témát nem láttam, ezért mertem elindítani. Imádom a műkorit, annak ellenére, hogy nem tudok korcsolyázni. Elég sok kedvenc műkorcsolyázóm és jégtáncosom van. Kinek ki a kedvence? Nekem a férfiak közül: Alexander Abt, Alexei Yagudin, Brian Joubert, Evan Lysacek, Johnny Weir, Stéphane Lambiel. A nőknél: Kiira Korpi, Sasha Cohen, Sarah Meier, Sebestyén Juli, Carolina Kostner, Shizuka Arakawa, Irina Slutskaya, Elena Sokolova. Párosoknál: Aliona Savchenko & Robin Szolkowy, Tatiana Totmianina & Maxim Marinin. Jégtánsok közül: Albena Denkova & Maxim Staviski, Tanith Belbin & Ben Agosto, Jana Khokhlova & Sergei Novitski, Tatiana Navka & Roman Kostomarov. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Január 12, 2009 Author Share Posted Január 12, 2009 (edited) Január 18-án kezdődik Helsinkiben a Műkorcsolya Európa-bajnokság. Program: jan. 18-20.: hivatalos edzések jan. 20. délután: jégtánc kötelező, megnyitó és a párosok rövid programja jan. 21.: férfiak rövid programja, páros szabad program jan. 22.: jégtánc original, férfiak szabad program jan. 23.: nők rövid programja, jégtánc szabad program jan. 24.: nők szabad program jan. 25.: gála A magyarok közül Helsinkiben Sebestyén Júlia, Katherine Hadford, Vardanjan Tigran, Hoffmann Nóra és Maxim Zavozin kettősét láthatjuk az EB-n. Biztos hír: A 23 éves, kétszeres világbajnok svájci műkorcsolyázó Stephane Lambiel visszavonult a versenyzéstől, ezért őt nem láthatjuk Helsinkiben. Módosította Január 24, 2009 Darkinadin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Január 24, 2009 Author Share Posted Január 24, 2009 Az EB eredményei: Nők: Laura Lepistö Carolina Kostner Susanna Pöykiö ...8. Sebestyén Júlia ...31. Katherine Hadford Férfiak: Brian Joubert Samuel Contesti Kevin van der Perren ...35. Vardanjan Tigran Jégtáncosok: Jana Khokhlova & Sergei Novitski Frederica Faiella & Massimo Scali Sinead Kerr & John Kerr Hoffmann Nóra és Maxim Zavozin az original után a 11. helyről várták a folytatást, azonban Maxim betegsége miatt a szabad programjukat már nem mutatták be. Párosok: Aliona Savchenko & Robin Szolkowy Yuko Kavaguchi & Alexander Smirnov Maria Mucsortova & Maxim Trankov A Világbajnokságra még közel két hónapot kell várnunk, 2009. március 23-29. Los Angeles ad otthont neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurkea Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Jé, nem is tudtam, hogy itt is van ilyen topic! De örülök neki :P Csak azt furcsállom, hogy senki nem látogatja... NAGGYON ÖRÜLÖK BRIAN ELSŐ HELYEZÉSÉNEK!!! Kedvencem, de még sok vam: férfiak: BRIAN!!; Yannick Ponsero; Peter Liebers; Karel Zelenka; Samuel Contesti; Alban Preaubert nők: Katherine Hadford; Juli párosok és jégkori: Nóra és Maxim; Natalie Pechalat+Fabian Bourzat; Anna Cappelini és Luca Lanotte A korizást meg mindenképpen próbáld ki, mert naggyon jó Én tavaly (2008) novemberben kezdtem, most járok koritanfolyamra is, seperc alatt sikerélmény! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Március 17, 2009 Author Share Posted Március 17, 2009 (edited) Végre valaki, akit érdekel rajtam kívül a téma!!! Briant én is nagyon szeretem, és természetesen szurkolok neki a VB-n. Már kipróbáltam a korcsolyázást, és könnyebb mint gondoltam. Szegeden tanulok, és ha van időm, akkor el szoktam menni korizni. Hamarosan kezdődik Los Angelesben a Műkorcsolya- és Jégtánc Világbajnokság. Sajnos részletes programot még nem sikerült találnom. Hírek viszont vannak, jók és rosszak egyaránt. Hoffmann Nóra és Maxim Zavozin jégtáncos párosunk nem indul a VB-n. Nóra koponyatörést szenvedett egy edzés alkalmával, így emiatt kénytelenek kihagyni a los angelesi VB-t. Sajnos Sebestyén Júliának sem szurkolhatunk, mert ő is kihagyja az idei világbajnokságot, az Achilles-ín sérülése miatt. Gyógyulást kívánunk mindannyiuknak! Jó hír azonban, hogy a nők között ott lesz Pádár Bianka, aki ha bekerül az első 24-be olimpiai kvótát szerez. A nemzetközi mezőnyben is vannak változások. A címvédő jégtánckettős, Isabelle Delobel és Olivier Schoenfelder szintén nem tud részt venni ezen a versenyen. Isabelle-nek vállműtétje volt januárban, ami miatt már az EB szereplést is kihagyták. Jelenleg még lábadozik. Gyógyulást Isabelle! Újabb rossz hír a műkorcsolya rajongóknak: Az m1 csak a gálát fogja közvetíteni március 29-én 23 órától. EuroSport program: március 24. 21 órától: kötelező tánc (élő) március 25. 10 órától: páros rövid program (valószínűleg felvételről) 16 órától: páros rövid program (ism.) 21:45-től: férfi rövid program (élő) március 26. 10 órától: párosok kűr 12:30-tól: férfi rövid program (ism.) 16:45-től: párosok kűr (ism.) 21:30-tól: jégtánc original (élő) március 27. 10 órától: férfi szabad program 12:30-tól: jégtánc original 15:45-től: férfi szabad program (ism.) 21:30-tól: női rövid program (élő) március 28. 9:30-tól: jégtánc szabad program 16:30-tól: jégtánc szabad program (ism.) március29. 17:30-tól: női szabad program 23 órától: Gála (élő) Módosította Március 22, 2009 Darkinadin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurkea Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 De jó, hogy elkezdtél korizni!!! Itt Pécsen már bezárt, és elvonási tünetek kezdenek rajtam mutatkozni, naggyon pocsék... Szerda éjjel szétizgultam magam, hogyan fogja futni Brian a rövidet, és amennyire ott örültem, annyira volt ma reggel rossz kedvem a 3. hely miatt, de megy az olimpiára, és majd talán ott... Most fogom majd az ismétléseket/közvetítéseket nézni m2-n, az eurosportot mariann miatt nem kedvelem annyira, de köszi, hogy leírtad a közvetítéseket, mert az egyik török tv is így adja le Nem tudom, szabad-e reklámozni, de nagyon jó hangulatú kis társaság vár Rád, ha esetleg föllátogatsz a http://brian-joubert.allgoo.net/ fórumra, Melindáék vezetésével, mindenféléről lehet velük jókat elbeszélgetni Szóval gyere, ha gondolod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Március 29, 2009 Author Share Posted Március 29, 2009 A VB eredményei: Nők: Yu-Na Kim Joannie Rochette Miki Ando ...39. Pádár Bianka Férfiak: Evan Lysacek Patrick Chan Brian Joubert ...31. Vardanjan Tigran Jégtáncosok: Oksana Domnina/Maxim Shabalin Tanith Belbin/Benjamin Agosto Tessa Virtue/Scott Moir Párosok: Aliona Savchenko & Robin Szolkowy Dan Zhang/Hao Zhang Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov Nos tehát ezek lettek az eredmények az idei Los Angeles-i Műkorcsolya- és Jégtánc Világbajnokságnak. A legjobbak közül szinte mindenki idei csúcsot futott, ami szerintem nem elhanyagolható, főleg a mezőny erősségét nézve. Hamarosan jön a Japan Open, azután még néhány hét és vége a szezonnak. Jövőre pedig már téli olimpia is lesz Vencouverben. Az rebesgetik, hogy Evgeni Plushenko visszatér a versenyzéshez, és a jövő évi olimpián mindenképpen szeretne részt venni. Nem tudom, hogy Evgeni most milyen formában van, de ha jövőre tényleg indul és nagyon készül is rá, akkor elég nagy ellenfelet jelent majd Briannek és Evannek. Mindenesetre én szurkolok Briannek is, és Evannek is, Plushenkonak már van úgyis egy olimpiai bajnoki címe. Köszi szurkea a reklámot, mindenképp be fogok nézni a fórumra, illetve regisztrálok majd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurkea Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 A jó élet, Plush visszatér? Olimpiára? Akkor nem semmi programok lesznek majd... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Április 30, 2009 Author Share Posted Április 30, 2009 Igazából mostanság nem sok minden történik műkorcsolya vonatkozásban. Vége a szezonnak, ilyenkor már csak gálák vannak. Ha valaki valami nagyon jót akar látni, annak ajánlom az orosz Sztárok a jégen (RSOI 3) műsorát. Sztárokkal korcsolyáznak olyanok, mint Alexei Yagudin, Maxim Staviski, Irina Slutskaya, Tatiana Navka, Albena Denkova, Margarita Drobiazko, Povilas Vanagas és még egy páran. Hétvégenként szokott lenni, és az FS-Vids fórumán minden adás fönt van és letölthető. Egyelőre ennyit az ajánlóból, ha találok valami mazsolázni valót, ismét jelentkezem majd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurkea Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Versenyszezon nagyban tombol: Éppen az Európabajnokság zajlik Tallinban, a párosoknál már eredmény is született: 1. Yuko KAVAGUTI és Alexander SMIRNOV 2. Aliona SAVCHENKO és Robin SZOLKOWY 3. Maria MUKHORTOVA és Maxim TRANKOV A férfi rövidprogram után az állás: 1. Evgeni PLUSHENKO (91.30-as pontszámmal) 2. Brian JOUBERT (88.55) 3. Yannick PONSERO (82.40) Holnap az MTV 20 órától közvetíti a szabadprogramjukat, 23 nap múlva kezdetét veszi az ezévi vancouveri Olimpia is!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornelia89 Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 Szija! Azt írtad, hogy a FS-Vids-ről le lehet tölteni a közvetítéseket... Pontosan mi az oldal címe és hogy lehet letölteni? Mert találtam egy olyat, h fsvids.net, de fogalmam sincs, h honnan lehetne ott letölteni... Előre is köszi Amúgy én is imádom a műkorit és a jégtáncot!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szurkea Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 (edited) Heló! tudom, hogy elvileg nem nekem szólt a kérdés, bocsi, ha belekotnyeleskedésnek tűnne... Szóval felregisztrálsz fsvids.net-re; és egy év lemaradással, de rögtön tudsz versenyeken lévő prgramokat töltögetni, pl. most már a 2009-es seasonba belépsz, ott a világbajnokságon lévő női rövidprogramról ide ugrik: http://www.fsvids.net/forums/index.php?showtopic=4670&st=0 . Viszont kell speciális account a jelenlegi (gondolom pl. olimpiai) programokhoz, de abban sajnos nem nagyon vagyok jártas. Viszont itt egy nagyon jó koris fórum vár, ha gondolod (és persze nem muszáj BJ rajongónak lenned, sokat beszélgetünk korcsolya-keretben is !) http://brian-joubert.allgoo.net/portal.htm szurkea Módosította Február 24, 2010 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts