Belami18 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 1. Szívtam már vastagabb jointot is. 2. Ohhh, de kis aranyos. 3. Mi lenne, ha ölelkeznénk csak? 4. Tudod, már meg tudják műteni. 5. Táncoltasd! 6. Festhetek rá mosolygós arcocskát? 7. Hu-ha, milyen nagy a lábad! 8. Jól van. Majd dolgozunk rajta. 9. Sípol, ha megrázom? 10. Jaj ne! Hírtelen megfájdult a fejem! 11. (Csak mosolyog és mutogat) 12. Őszinte lehetek hozzád? 13. Milyen aranyos! Hoztál füstölőt? 14. Ez megmagyarázza a kocsidat. 15. Talán ha öntöznénk, megnőne egy kicsit. 16. Miért büntet Isten engem? 17. Ez legalább nem fog sokáig tartani. 18. Ilyet még soha nem láttam ezelőtt. 19. De azért még működik, ugye? 20. Alig látszik használtnak. 21. Talán természetes fényben jobban néz ki. 22. Mi lenne, ha rögtön a cigarettával kezdenénk. 23. Fázol? 24. Csak ha leitatsz! 25. Ez optikai csalódás? 26. Az micsoda? 27. Azért sok más értékes tulajdonságod van. 28. Pumpa is van hozzá? 29. Szóval ezért bírálod más emberek személyiségét. 30. Azt hiszem, én leszek az első. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 köszi Belami......hozod a formád könnyezem van durva ls lightos kiosztás is benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Nagyon jók! De azért még működik, ugye?ezen behaltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Nemrossz csak néhány embernek sértő is lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Naja, akinek tényleg akkora, hogy kiröhögnék a nők, anank tényleg sértő lehet... De addig örüljetek, amíg nem röhögik ki (amíg a kínaiak átlag 7 centijét nem röhögik ki...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Szívtam már vastagabb jointot is. ez ütött fetrengtem! nagyon jók!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 14. Ez megmagyarázza a kocsidat. Ez a legnagyobb xD és a legigazabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Úúú ez nagyon kínos lehet mind, de a 23. Fázol? a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Jaja, nekem is a Fázol? tetszik a legjobban . Olyan durvák. És tényleg milyen kínos lehet... de szerintem ha egy csajban van valami kis érzés ilyen megjegyzéseket úgyse tenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 hát ezen szakadtam a legjobb az első szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts