Malacka_92 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Mazsola xD : na szal maga a kérdés D M T : mondd Mazsola xD : jövőhét vasárnap kirándulni megyünk D M T : ez nem kérdés te fa.z xd Mazsola xD : nemis ez Mazsola xD : hanem Mazsola xD : h Mazsola xD : cajok is lesznek D M T : gondoltam, h a 21. századba koedukált kirdulást szerveznek D M T : xd Mazsola xD : nade figy má D M T : én figyelek D M T : te nem mondod Mazsola xD : na szal. nembizti h csajokkal együt fogunk aludni Mazsola xD : vagys lehet Mazsola xD : vagys remélem D M T : Mazsola xD : szal h nem tudom, h gáz lenne-e D M T : de mi te fa.z mondd már Mazsola xD : szerinted gáz lenne ha pizsamába aludnék ? :S D M T : xd xd xd xdlolololol Mazsola xD : mos mit röhögsz? D M T : vicces volt Mazsola xD : ku.vára Mazsola xD : nem akarom, h kiröhögjenek a csajok Mazsola xD : te mibe alszol csajok között? D M T : Mazsola xD : na de télleg legutobb mibe aluttál? D M T : legutobb sima ruhába, mer házibuli volt D M T : amúgy osztálykirándulás, vagy tábor, hát általába boxer + póló Mazsola xD : és ha azér röhögnek ki? D M T : bazmeg xd Mazsola xD : csajoddal mibe alszol D M T : szakítottunk mr te ökör Mazsola xD : ja télleg Mazsola xD :akkor mibe aluttál D M T : hát, vele meztelenül de nemsokat aluttunk együt, de meztelenül v boxerbe Mazsola xD : a csaj is boxerbe? XD D M T : bolond vagy Mazsola xD : nade mibe alugyak h nem röhögjenek ki? D M T : ahogy érzed ba.meg, nem értem h mér lenne gáz a pizsama, mongyuk ki tuggya, h mit gondolnak a nőstények Mazsola xD : na épp ez az:S D M T : ne vedd má ijen komolyan, nem a csomagolás számít, ha jól megpakolod, leszarja maj a ruhád. Mazsola xD : jó de azér parázok D M T : tódmit, megkérdezem egy fórumon, h mi a véleményük D M T : mien topicba tegyem? Mazsola xD : hülyegyerek hülyeséget kérdez topic van? XD D M T : hááááát..... ojasmi...gumiszoba xD na, hát látjátok. egy beszélgetés részlet, egy igen komoly kérdés DMT én vagyok a Mazsola meg a haverom, csak h értsétek. mi a véleményetek? szerk.: jövőhét vasárnap mennek kirándulni, addig találjatok ki vmit utána lehet is törölni a topicot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Szerintem vigyen többféle ruhákat, aztán majd meglátja... . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Szerintem póló + boxer elég,pizsomában inkább otthon aludjon . Hány éves a srác egyébként? Olyan 14re saccolom. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 jaja, 14 éves Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Ja, boxer-póló, vagy sima boxer póló csííí válassz. Pizsamát ne azt otthon phíssz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 hát én natur ádámkosztümben szoktam nőmmel xD osztkirándulás anno, boxer simán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocsok01 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 egyértelmü hogy boxer fel ne húzd a pizsamát mert kiröhögnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Én kajak felvenném a pizsit ha még suliba járnék és lenne osztálykirándulás Mekkora poén lenne már mindenki boxerbe egyedül te kis pizsibe, egyébként a csajok biztos röhögnének de nem abba az értelembe. Persze a 14 éves csajok elött vagizni kell úgyhogy boxer, de egy 18 éves csaj már nem azt nézi, ha értitek mire gondolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nCortez Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 boxer!!!!, ki a f*szt érdekel, mit szólnak a többiek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Ruhába és kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csadi001 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 már érg megvolt az osztály kirándulás megtudhatjuk miben aludt? xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 áááá durva. sztem a pizsi elég gáz lenne de ha elég beteg hozzá akkor simán de sztem ink boxer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Szerintem meg rövidnadrágban legyen Én úgy voltam. Ha futkározni kell, akkor nem kell öltözködni stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts