kakilakikaki Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 :D:Dszerintem lehetnek itt jó storyk:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hát az én első szeretkezésem olyan volt mint az americai filmekben egy házibulin voltam...és volt egy csodás leányzó...és hát megtörtént persze nem volt ilyen egyszerü...de jöttek a dolgok magátol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 6, 2008 Author Share Posted Október 6, 2008 :Dannak rendje és módja szerint mi?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 ha jól emlékszem volt már ilyen topic... nekem? szörnyű :DD nem mennék bele a részletekbe, de minden összejött, aminek nem kellett volna összejönnie... a full extrás durex oldalt kiszakadt ( vagyis nem én voltam a béna, mielőtt mondaná vki ) 1 hónap para - szerencsére csak 1hónap para volt és nem több év elkötelezettség... és még a csajért se voltam oda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 ííííí lehetett para rendesen tudom mert már én is jártam igy :S nem is ismertem a lányt :S ...nem tudom mi lett volna ha... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Hát, úgy gondoltam egy házibulin jól berugok, és a 2-ik boros kólánál, egy szabályos "cicababa" odajött hozzám, belekapaszkodott a pulóverembe, magával húzott, be a szobába, és... megtörtént! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Akkor én most egy kivétel leszek mert én nem házibuliba hanem egy sátorban a leányzóval és hát vonzodtunk egymáshoz testileg így hát megistörtént... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Hát, úgy gondoltam egy házibulin jól berugok, és a 2-ik boros kólánál, egy szabályos "cicababa" odajött hozzám, belekapaszkodott a pulóverembe, magával húzott, be a szobába, és... megtörtént! Ti amerikai filmekben laktok vagy mi? Én még életemben nem buliztam olyan jellegű házibuliban, mint amilyen az amerikai pitében van - mondjuk vicces lenne egy ilyen panel-házibulit csinálni, aztán a Mari néni kopogtatna fel a seprűvel :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.zole Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 nem élünk ugy mint az amerikai filmekben de egy családi házban szép kis házibulit összelehet hozni, persze teli szobákkal:Pmondjuk nekem nem ott volt az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 hát az első, az érdekes volt.. a disco wc-be, beálva mint a gerej, az egyik olyan csajjal akivel addig a legjobb barátságba voltam.. aztán sajnos ez a barátságunkra ment pár honapon belül, mert mikor segitett tanulni vagy valami, nem tudtuk megállni, hogy ne történjen meg újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlos1001 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Nekem szinte tökéletes volt az első! Igaz szerelem, pihe-puha ágyban. Tökéletes csaj, tökéletes környezet, fenomenális élmény. És ez ment 2 évig!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Detto Amikor 10 évesen láttam az Amerikai Pitét én is házibuliban akartam elveszteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Hát erről nekem is van egy sztorim Szal. úgy történt h a nővérem elment egyik simerősével bulizni és a csaj utánna hajnalba hozzánk jött aludni. Én pedig nyugodtan aludtama szobámba és arra keltem fel h valaki befekszk mellém és simogatja za arcom, aztán bezsélgettünka csajjal avgy 2 percig lekapott és emnt tovább a dolog Elsőnek sezritnem tökéletes volt mert a csaj vagy 4 évevel volt idősebb tőlem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Nekem az első sexuális élménnyem saját magammal történt (szerintem Nektek is), tök kicsi voltam, nem tom hány éves, felállt a kukacom, megcsináltam magam és sokáig aszittem, ilyen csak nekem van és valszeg beteg vagyok De nem mertem elmondani anyáméknak, mert féltem, hogy levágják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Hát elég érdekes... 8. osztályba mentünk kirándulni az osztállyal(nagy kirándulás 2 teljes hétig ott voltunk),a többiek elmentek csak mi maradtunk,és hát akkor... sose felejtem el,hogy az a csaj(nem o.társ egy másik osztályban volt)megkérdezte,hogy ugye nem mondom el senkinek...: ) mostmár szerencsére csinosabb b.nőm van,mint ahogy arra visszaemlékszek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Hát erről nekem is van egy sztorim Szal. úgy történt h a nővérem elment egyik simerősével bulizni és a csaj utánna hajnalba hozzánk jött aludni. Én pedig nyugodtan aludtama szobámba és arra keltem fel h valaki befekszk mellém és simogatja za arcom, aztán bezsélgettünka csajjal avgy 2 percig lekapott és emnt tovább a dolog Elsőnek sezritnem tökéletes volt mert a csaj vagy 4 évevel volt idősebb tőlem. Ez most csak sztory, vagy ez tényleg megtörtént veled? Nekem miért nincs ilyen barátnővel rendelkező nővérem?! Nem mintha irigykednék rád...de ha neked igen, nekem miért nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 hát mit ne mondjak érdekesen jött össze elsőre, sokat kellett sz.rakodni a körülmények tökéletessé varázsolásához... majd mikor megtörtént, mindketten vártunk vmi tűzijátékra vagy vmi hasonlóra. És nem volt , csak a galambok néztek minket kintről a villanyvezetékekről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ez most csak sztory, vagy ez tényleg megtörtént veled? blink.gif Hát tisztelet a grave man, ez tényleg megtörtént és nekem ilyen volt az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dapro13 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ti amerikai filmekben laktok vagy mi? Én még életemben nem buliztam olyan jellegű házibuliban, mint amilyen az amerikai pitében van - mondjuk vicces lenne egy ilyen panel-házibulit csinálni, aztán a Mari néni kopogtatna fel a seprűvel :lol: hát ez nagy XD "Ti amerikai filmben éltek?" XDDD nekem még nem volt.... bár ha nekem is 8.-ban lenne.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan33 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Nálam 3évvel idősebb volt a csaj. Elmentem vele valamerre, este 8kor ő egyszer csak lesmárolt. Smároltunk láytos tapi ilyenek, utána elvitt egy tök üres nyugis játszó térre. Ez volt kb. éjfél körül és már egyből nyúlt is a gatyámba és szépen tovább... Ping-pong asztal hinta a földön homokozó széle mindent ki próbátunk. :lo :Dl: Közben meg rezgett a telefonom anyum hívot hol vagyok már. Annyira nem élveztem meg nem is tudtam mit hogy a csaj tudta a dolgát rendesen. Inkább másnap v utána volt jóó amikor átjött. Na ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_malatz_ Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nekem ez sajnos nagyon emlékezetes maradt,mivel ezzel a csajjal kezdtem a pályafutásomat és már ez előtt is volt tapi/nyali/smár, de ez már olyan igazi akció volt, lényeg a lényeg a éjszaka a telepi játszótéren jól megvizsgálgattam a nuniját, szemrevételeztem,megtúrtam, simogattam sőt meg is nyalogattam hisz akkor láttam előszőr puncit. Smár,tapi,érintőzés,és megbeszéltük mikor lesz az első "igazi" durrbele akció ! Ez sajnos elmaradt mivel 2napon belül olyan beteg lettem, hogy majdnem 1hónapig a fertőző osztályon figyelgettem a mennyezetet, a mirigyláz nevű beteséget/vírust kaptam el, és a leírások alapján ez éppen testnedvekkel terjed... Kb. 3-4hónap volt amíg teljesen felépültem, jól megszívtam ezt az akciót ! szerk : haatjaa tenyleg eleg cumi sztori malacgyerek esete a puncival, de ez ma is akarkinek befigyelhet ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Tudom szemét vagyok, meg minden, de ezen olyat röhögtem, mint még SOHA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Nekem ez sajnos nagyon emlékezetes maradt,mivel ezzel a csajjal kezdtem a pályafutásomat és már ez előtt is volt tapi/nyali/smár, de ez már olyan igazi akció volt, lényeg a lényeg a éjszaka a telepi játszótéren jól megvizsgálgattam a nuniját, szemrevételeztem,megtúrtam, simogattam sőt meg is nyalogattam hisz akkor láttam előszőr puncit. Smár,tapi,érintőzés,és megbeszéltük mikor lesz az első "igazi" durrbele akció ! Ez sajnos elmaradt mivel 2napon belül olyan beteg lettem, hogy majdnem 1hónapig a fertőző osztályon figyelgettem a mennyezetet, a mirigyláz nevű beteséget/vírust kaptam el, és a leírások alapján ez éppen testnedvekkel terjed... Kb. 3-4hónap volt amíg teljesen felépültem, jól megszívtam ezt az akciót ! Ezt én se bírom könnyes szem nélkül, bocsi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 csatlakoznék az előttem szólókhoz! :D Én is úgy felvisítottam itt egymagamban, majd leestem a székről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts