Pityu Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Ja amúgy én is fülhalgatóval halgattom van egy frankó kis philips fülhalgatóm,és a telefonon belőttem az eqvalizert frankón és nagyon frankó basszus van rajta.Nem próbáltam még sonyericsson walkman mobild de oda merném akármelyik mellé tenni az 5310-es nokiát mert szerintem jól beállítva és jó fülhalgatóval szól úgy mint akármelyik sonyericsson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Nem. Neked ez benne volt a dobozban ? Komoly lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Bizony, dobozban volt és gyönyörűen szól ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Hát fülhalgatóval halgatok zenét az 5310-esemen de mindíg lenyűgöz milyen jól szól rajta a zene.Általában diszkó zenét halgatok rajta és az eqvalizert jól belőttem és iszonyat milyen jó basszus van rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Milyen fülest használsz hozzá? Mert nekem a gyári füles nem maradt meg a fülemben és alig szólt... vettem hozzá gsm boltban HPM-70et, rányomtam a nokiás átalakítóra és az bizony úgy szól mint a záááálat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 A gyári füllhalgató elég ócska nekem is alig megy bele a fülembe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Nekem nem kicsi fülhalgatóm van hozzá hanem egy nagy philips fejhalgató nem most vettem már régen,de állatúl szól vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Nektek jó a bluetoothotok? Az enyém egy katasztrófa. Gyakran nem küldi el az adatokat, a keresője sem a legjobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franciacsók Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Üdv mindenki! Szal nem akarok észtet osztani itten! De ha már 5310-ben gondolkodik valaki mért nem 5610es? 2000Ft-al kerül többe! 3.2mp+autofcus+zene Tom tom csúszkás, 1ébként én is a hagyományos nem csúszkásakat szeretem! A tudás viszont! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 amikor én megkaptam az 5310-est, akkor az a kétezer még húsz volt... ennyit nem adnék a "jobb" kameráért és a 3G-ért, mert egyik sem érdekel ha érdekelne, akkor már Samsung F400, sokkal olcsóbb mint az 5610 és 3,5-es jack van rajta plusz a hangszórója valami állati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nCortez Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 sztem nem valami nagy dobás! Igaz tud mindent mi kell, de akkorsem. Többe kerül az "XPress Music" felirat miatt, de nem tud annyit, mint pl. egy Nokia 6300, ami pár ezer forinttal olcsóbb, és még szebb is! Plusz a két telefont különbsége az is, hogy a zenelejátszója a 6300-nak gyorsabb működésű, az 5310-nek lassabb (mintha kevés RAM lenne), az XPress Music dedikált lejátszó miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 az 5310 kevesebbet tudna a 6300-nál? ugyanaz az S40 platform fut mindkettőn, csak az előbbin vannak zenegombok és egy szabványos csatlakozó a fülesnek, én ezeket nagyon hasznosnak találtam; szerintem ezért megéri kicsivel többet fizetni a külsőről pedig annyit, hogy az teljesen szubjektív dolog elismerem, a fémház klassz dolog, de nekem a feketés jellegű külső jobban bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Nekem is ilyen telóm van(kékbe) november végén kaptam, Jó kis teló tudása elfogadható(Szép,és lapos) Szerintem kicsit giccses Nincs vele bajom,csak nagyon kell rá vigyázni(karcok és egyéb apróságokkal. Nekem a 6 os gombomon letört egy kis darabka(nyomkodás közbe) Ami még nagyon bejött rajta a 16 millió színárnyalat, Külön Usb port,és a 3,5 JackDugó. Zene tudása szerintem jó,Bővítés szempontjából is. Olcsobb bele a memkártya is Apropó! Valaki tudja hogy hogy kell leszedni az előlapot róla??(nem merek késsel és egyébbel nekiesni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 szerintem azt max gyárilag lehet leoperáltatni, mert az oldalsó fém betétek miatt ugye nem is beszélhetünk egybefüggő előlapról egyébként az tényleg kicsit idegesítő, hogy a tapizás nyoma az előlapon marad :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzGabesz017 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Sziasztok! Nekem is ilyen telóm van. Még szeptember folyamán vettem. Nagyon jó telefonnak tartottam, tartom most is. Igaz, egy vmi feltűnt rajta még régen. Lefagyott a zenelejátszó. Nem tudtam hovatenni a témát... (elég gázos volt Olaszországfelé féluton, h nem tudtam használni a telót, mert benne volt a memókártya, aztán lefagyott. Ha nem volt benne, akkor jó volt. Erre leformáztam... zene nélkül maradtam.) Ezt követően még voltak ilyenek... ellenben akkor már csak a zenelejátszó fagyott, majd újra jó lett. Ekkor nyomtam rá 1 szofterfrissítést, amit a Nokia Software Updater nagyon konkrétan megoldott. Azóta igen zsiráful müxik. Szal aki ilyet tapasztal, az nyugodtan nyomjon 1 friss szoftvert rá. Ami megfogott a telóban: 3,5 Jack, meg maga a kinézete, tudás... stb Egy dolog volt, amit aztán sikerült orvosolni, h nem tudtam olyan riasztást beállítani ébresztőóránál, h csak rezegjen. (Kollégium miatt...párna alatt) Aztán fogtam 1 zenét, megvágtam lett 8 sec-es, ,,lehalkítottam" <==Nem tom a pontos megfogalmazást. A lényeg: Nem hallasz semmit., aztán azt állítottam be, ébresztő hangnak. Így csak simán rezeg És az miért van, h 1 megánál nagyobb alkalmazásokat nem tok rátenni? Üdv: G Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Március 11, 2009 Share Posted Március 11, 2009 ide is beírom, hátha szóval zenehallgatáshoz egy sony-s fülest használok a gyári átalakítóval, amin van egy gomb, ez ugye rövidebb nyomásra számot vált... hosszabb nyomásra sajnos felhoz nekem egy hangtárcsázós hülyeséget, majd kidob random 5 nevet a telefonkönyvből, ezekből egyet fel is hív egy pöpp várakozás után. mivel az 5 név közül 2-3 majdnem mindig ugyanaz, ezért pár osztálytársamat már elég sokszor felhívtam, feleslegesen :\ szoftverfrissítés nem segített... a probléma elég régóta fennáll, nagyon idegesítő, szóval akinek bármilyen elmebeteg véleménye vagy tapasztalata van, az írja csak le, örömmel fogadom épp ma vettem észre, hogy jéé van egy nokia bolt a városban, eddig azt hittem nincs. bementem, megmondták törődjek bele, hát beletörődöm :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.DELL Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 sziasztok.az lenne a kérdésem hogy:ilyen nokia 5310 et kaptam és kártyafüggetleníteni szeretném csak nem tudom hogy kelll,mobil boltokba meg 8000-10000 ér csinálják meg ,pedig csak 10-20 számjegyü kodot kell beütni mivel régebben 1 2 telomat én is igy ütöttem ki...tehát a kérdés hogy van valami progi amivel faxán ki lehet sütni a telot? köszi előre is a válaszokat peace Dani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Hát, ez a telefon nekem sem tetszik, és nekem is W610-em van jelenleg. Én azzal nagyon meg vagyok elégedve, de ahogy Roland mondta: Szerintem is a Sony Ericsson jobban megfelel a zenehallgatós módra. Mindig hallgatom a W610-emen a zenét a buszon, és olyan jó a hangzása, hogy a zenéből mindent hallok, de amit mások mondanak, azt nem. Szerintem Roland, ha igazán szereted a zenét, és szeretsz is zenét hallgatni a mobilodon, akkor ne vedd meg ezt a Nokiát, maradjon a Sony Ericsson! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Én nem tudom miért kell így lehúzni szegény nokia 5310-et szerintem nagyon jó kis telefon,én a legutóbbi szoftverrel vettem és semmi gondom nincs vele,elősször én a sonyericsson w890-et nézegettem de nem bántam meg hogy ezt vettem.Nem tudom mindíg annyira dicekednek a sonyericsson tulajdonosok hogy ilyen hangzás meg olyan hangzás,hát jobb ha tudják ha jól be van lőve az Equalizer és van hozzá egy pöpec kis fej vagy fülhalgatód akkor szól úgy mint egy sonyericsson,ja és van viszonyítási alapom mert próbáltam hangzásra egy drágább fajta sonyericssont.Ja és az a lényeg a gyári fülhalgatója szart se ér de a telefon az tuti nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 a jó hangzáshoz jó füles és equalizer kell, a telefon márkája lényegtelen ilyen szempontból... én az 5310 mellé vettem egy HPM70 fülest (igen, a sonysat) és ugyanolyan jól szól, mint egy walkman teló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Nekem is ilyen van, szerintem egy jó típusú telefon, érdemes ezt választani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 szerintem maga a telefon jól néz ki. nekem csak annyi bajom van vele, hogy nincs benne wifi és s40-es....de ezeket leszámítva egész jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 szili_x14 hagyál már a hülyeségekkel minek bele a wifi,meg az s40-es szoftvernek sincs semmi baja nállam példáúl tökéletesen működik 8.32-es verzió van fent az én telefonomon és tudni kell hogy a legelső verziós szoftverekkel volt sok gond inkább pl 3.xx,utánna jött az 5.xx azzal már kevesebb baj volt.Nekem ahogy írtam 8.32 van és semmi gondom nincs vele se fagyás se semmi.Hameg wifit akarsz vegyél drágább telefont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts