vater Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Csá all Hogy lehet ki kapcsolni a "Megosztot rendszermemoriát"? Zotav EMP 9800gt 512mb van és leszed a 2gb rambol 767mb-ot. Az alaplap Gigabyte EP45-DS3L és nincs integrált VGA. Régi VGA-m Gainward 8600gt volt, és az nem vett le a RAM-ból semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Ha már itt tartunk: Ezt hol lehet bekapcsolni? Nekem is lenne egy "problémám": a kártyám: Inno3D 9800GT 512. És nem találom a szenzort (szoftveresen), ami a hőmérsékletet jelezné. Előfordulhat hogy nincs benne..? Húzni akarom (akartam) egy kicsit mert gyengécske (600, 900, 1500). Tehát van olyan program (vagy driverfrissítés) amely megoldja a problémát? üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambog Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Lenne nekem is egy kérdésem: számítógép felújítás előtt állok, és a videókártyám, amit kinéztem egy 1 GB-os Gigabyte GeForce 9800GT lenne. Na erről kérnék véleményt, mennyire jó, mennyire rossz, stb. Ha lehet ne csak 1 szavas válaszokat adjatok, kicsit fejtsétek ki róla a véleményeteket, és ha esetleg egy olyan oldalt is tudtok mondani (leginkább magyar nyelvűt!) ahol már tesztelték, azt nagyon megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Elvileg majdnem ugyanaz mint a 8800GT csak ez már a 55ös gyártástechnikával készült. Pár % eltérés lehet a kártyák között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabot Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 engem is érdekelne ez a 9800gt én is öt szemeltem ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Lenne nekem is egy kérdésem: számítógép felújítás előtt állok, és a videókártyám, amit kinéztem egy 1 GB-os Gigabyte GeForce 9800GT lenne. Na erről kérnék véleményt, mennyire jó, mennyire rossz, stb. Ha lehet ne csak 1 szavas válaszokat adjatok, kicsit fejtsétek ki róla a véleményeteket, és ha esetleg egy olyan oldalt is tudtok mondani (leginkább magyar nyelvűt!) ahol már tesztelték, azt nagyon megköszönném. Volt már dolgom ASUS 8800GT-vel(640MB),Inno3D 9800GT)512MB) elveri, a külömbség valamikor egész kicsi, de néha rlég szembetűnő.. Meg vagyok vele elégedve, eddig semmi panasz nem volt rá (október óta), 30K-ból kijöttem, az Inno3D eléggé összekapta magát, a mostani kártyái elég jók. Személyes vélemény, peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Szia action294! ASUS 8800GT-vel(640MB) -> az nem GT hanem GTS, és 8as szériának az egyik leggyengébb darabja. 8800GT/512 G92-es GPU-s 65nm// 9800GT 512MB jó esetben már az "új" 55nm mag van ezáltal kevesebbet eszik mint elődje, teljesítménye valamennyivel gyorsabb. A plussz teljesítmény függ a gyártok által kiadott "extra" "OC" és egyéb kiadásoktól is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Ha már itt tartunk: Ezt hol lehet bekapcsolni? Nekem is lenne egy "problémám": a kártyám: Inno3D 9800GT 512. És nem találom a szenzort (szoftveresen), ami a hőmérsékletet jelezné. Előfordulhat hogy nincs benne..? Húzni akarom (akartam) egy kicsit mert gyengécske (600, 900, 1500). Tehát van olyan program (vagy driverfrissítés) amely megoldja a problémát? üdv Gainward EXPERTool tud ilyet, elvileg driverrel kommunikál, úgyhogy megpróbálhatod. Az én Gainward 1G-s Golden Sample-em (két slotos a hűtés miatt) 800-1020-1800-at simán bír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmxmmx Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Üdv mindenkinek! Egy technikai kérdésem lenne. Az általam vásárolt 9800GT (Galaxy) hátulján ugyebár van két digital kimenet meg egy harmadik tv/hdtv csatlakozó. Van két monitorom meg egy tévém, és bedugva őket a megfelelő nyílásokba fel is ismeri mindhármat, de a szoftver kéri, hogy válasszak ki kettőt, amit használni szeretnék. Sehogy sem lehetséges ezzel az egy videokártyával 3 megjelenítőt (2 monitor + 1 tv) használni??? Előre is kösz minden segítséget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 hali! nem lehet használni 3 at egyszerre!egyszerre vagy 2 monitort vagy 1monitort és 1 tv-t használsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts