roggenbrot Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 A dobozszerű kisautó ugyan kikerült a látókörünkből, de ettől még nem mondott le róla a Suzuki, hiszen a mai napig az egyik legnépszerűbb kisautó Japánban, az adókedvezményes Kei kategóriában. A szögletes apróságból ráadásul nem is egy, de rögtön kétféle változatot mutattak be: az alapmodell mellett egy Stingray fantázianevű sportváltozat is készül a WagonR-ből. A két kivitel azonos alapokra épül, de míg az alapkivitel a Splash és a Swift stílusát követő hatalmas fényszóróival, és mosolygós szájat formázó hűtőrácsával inkább kedves karakter, addig a Stingray keskeny, magasan húzódó lámpákat, és hatalmas, a raliautókéra elmékeztető légbeömlőt visel, így határozottan agresszív jelenség. Bár a sarkos alapformát megtartotta a Suzuki, az új WagonR sorozat néhány ügyes trükknek köszönhetően mégis sportosabb jelenség, mint az elődei. A tetőt ugyanis előre döntötték egy picit, ahogy az övvonalat is, az ablakokat pedig egész alacsonyra vették. A döntött tető ráadásul nem csak az autó megjelenésének tesz jót, de még praktikus is, hiszen így tovább nőhetett a hátsó utasok fejtere. Az adatok szerint a WagonR tökéletesen kihasználja a Kei kategória adta lehetőségeket. A motorja 660 köbcentis, és készül belőle 64 lóerős turbófeltöltős kivitel is, a megrendelők pedig két- és négykerék-hajtású kivitelek közül választhatnak. Japánban igen népszerűek az automata váltós kiskocsik, így az új dobozjárgány négysebességes hagyományos automatával és fokozatmentes sebességváltóval is kapható, de a Suzuki szokatlan módon ötsebességes kézi váltót is kínál hozzá, nyilván a sportosabb vezetési stílust kedvelő vásárlók kedvéért. Több mint valószínű, hogy a WagonR japán belpiaci modell marad: egyrészt túl kicsi a legtöbb exportpiac vásárlóinak igényeihez mérten, másrészt csak jobbkormányos kivitelben gyártják. forrás: Totalcar.hu Nekem nagyon nem jön be ez a kocsi, szerencse, hogy nálunk valószínűleg nem forgalmazzák majd . Nektek mi a véleményetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 wááh fujj undorító... ez a kockajapódizájn... ez az autó csak azoknak lesz jó akiknek nincs pénzük normálisat venni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 A belseje szép, meg tágas, de kívülről.. Mint egy modern dodgem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Hát reméljük a törés tesztje is jobb lesz! Nem pedig papír autó.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 áá a hideg is kirázott ..ez egyszerűen undorító lett....pfúúú ... h lehet egy kocsit ennél is jobban elrontani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Akkor mégis csak lesz folytatás... mert ugye régen amikor kijött a WagonR, akkor az Opellal közösen fejlesztették és az Opelnál is kijött ugyanaz később Opel Agila néven. Na most ugyan ez a közös fejlesztés volt, a Suzuki kidobta a Spalsh néven ismert kisautót, ami az Opelnál az Agilának a folyatása volt Csodálkoztam is hogy a Suzukinál miért Splash néven nyomul, de akkor ezekszerint azért mert a WagonR-nek új jövőt szántak A képek egész jók így első körben de az utolsó kép szerintem kacsa, annak semmi köze a WagonR-hez az csak valami virtuális vadállatság Hmm... úgy néz ki mégsem kamu VT, mert találtam egy pár "élő" képet is az autóról és ezekszerint lesz egy ilyen verzió is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomeeee Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Ja eléggé elméretezett dodgem szép belülről oké de kívülről... nekünk volt már a régi az nem volt olyan rossz annak volt normális formája most Ignis van ez jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krizsi000 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Felesleges fikázni! Egy alacsony árkategóriás autóról van szó, szerintem egy darabot sem azért adnak el mert annyira szép! Az már más dolog, hogy én sem WagonR-be fektetném a pénzem. Ha jól tudom ezek csak tanulmány autók. Splash van WagonR helyett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 A régi Wagon R+ se tetszett, de ez elég ocsmány! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fzoltee Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Hát a wagon nem szép de nem is presztízsautónak árulják, lehet ocsmányozni csak nincs mire, mert nem az a kérdés van-e pénzed. hitelből lehet nyomulni . Másrészt az autóvásárlás nem befektetés az árából akkor veszít 5 kilót ha kigurulsz a szalon ajtaján. Kiváncsi lennék nektek okos nagyoknak milyen kocsitok van. Csak azok írjanak akiknek nem apuci vette, és mondjuk 5 évnél fiatalabb az autójuk. az persze nem tünt föl senkinek, hogy a kormány rossz helyen van, ezzel együtt Angliába nem látni még csak suzukit se de még csak wauxhall agilát se. (messzemenő következtetésre ad okot Vajon melyik országból valók a képek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Attól hogy valakinek nincs pénze még alkothat véleményt egy autóról... Valakinek tetszik valakinek meg nem.- Nem hiszem hogy a Wagon R-t azért vette meg mindenki mert az volt álmai autója, hanem volt X keret autóvásárlásra és a Wagon tetszett neki a legjobban a piacon azon az árfekvésen. Nekem semmi bajom nem volt / nincs a mostani Wagon R-el használtam pár napig egyik ismerősömét, szerintem jó kis autó, városi autónak tökéletes és ahhoz képest elég jól megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Az utóbbi képek Wagon r+ ról amit Truemaster betett... hát durva egy kocsi úgykinézetre.. de így sem kéne am jó lene ez mert mondjuk motorilag jó csak a külsejének kéne egy alapos csiszolás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Akinek ilyenre vágyik, annak biztos minden pénzt megér :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.1250 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Hát suzukiban eddig sem voltak szebbek de ez visz mindent...a hátúlja még elmegy habár :S:D..aztán jössz előre kezdesz rosszul lenni és kezd gyomorémelygésed lenni.....aztán előre érsz és hánysz xDD köszönöm nemkérem..tartsák meg, remélem erre nemfognak ilyen rondaságok mászkálni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Hasonlít egy kutyaólhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts