Belami18 Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 1. Nincs bérlete. 2. Vonzza a rend, a fegyelem és a karszalag. Más mozgalom keretében azonban ez törvényellenes lenne. 3. Imád lazázni azzal, hogy nem kapaszkodik a buszon, sőt még tud pincérpénztárcán is írni. 4. Nem tud mit kezdeni a bálás áron vásárolt 23 darab műszálas kék nadrágjával. 5. Imád adj király katonát játszani a mozgólépcső tetején. 6. Az olyan laza beszólásokat, mint például akkor várjuk meg a rendőrt, jegyeket bérleteket kérném felmutatni, vagy a most vagy leszáll vagy megállítom a metrószerelvényt máshol nem tudná használni. 7. Ez az egyetlen módja, hogy tini lányokat rángathasson a hátizsákjuknál fogva. 8. Biztonsági őrnek túl gyenge, postásnak túl buta, totózóba pedig túl agresszív. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 2. Vonzza a rend, a fegyelem és a karszalag. Más mozgalom keretében azonban ez törvényellenes lenne. csak ezen nevettem, de ezen nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Én mostanában a héven csak nyugdíjas, vagy 50 feletti ellenőröket láttam, nem tudom mi vonza őket, de nemhiszem az itt leírtak bármelyiket rájuk illene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 9. Imádja ha az emberek megvetik és/vagy leköpködik és/vagy szidják a szüleit. A 2-es pont nem semmi :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Öhhm engem cska egyszer büntettek meg de Gospel 9.es pontja pont odavágott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Nekem is a 2-es pont tetszett, de az nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 ezek is jók.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susanne™ Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 nekem az uccsó teccik a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 ez nagyon jóóóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts