Belami18 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 - Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda. - Állitsuk be a vekkerórakat, hogy 10 percenként csörögjenek. - Rejtőzzünk el a ruha-állványokra akasztott ruhák közé. Ha valaki odaér hozzánk amikor válogat, kiáltsunk ra: "Engem válasszon!!! Kérem, engem válasszon!!!" - Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélőn, vegyunk fel magzat-pózt, és sikítsuk: Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!! - Hagyjunk magunk után nyomot a vécéig kiöntött narancsléből. - Állítsuk át az összes rádiót egy polka-csatornára, kapcsoljuk ki őket, majd mindet állítsuk maximális hangerőre. - Hívjuk ki a többi vásárlót párbajra csomagolópapir tekercsekkel. - Rakjunk sorba M'n'M drazsékat. - Ha valaki megkérdezi, hogy segithet-e valamiben, kezdjünk el sirni, és kérdezzük meg: "Hát miért nem hagynak maguk békén??" - Nézzünk bele közvetlenül a biztonsági kamerába, és használjuk tükörnek, miközben az orrunkat turkáljuk. - Cseréljük ki a táblákat a férfi és női vécék ajtaján. - Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dudoljuk a Mission Impossible dallamát. - Menjünk be a próbafülkébe, és teli torokbol üvöltsünk ki: "Hé'! Idebent elfogyott a vécépapir! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 ijent olvastam már lifteset, hogy mit csináljunk egy teletömött liftben de ezse rossz nagyon ottvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 kipróbálok párat az tuti!!! ezt biztos! Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélőn, vegyunk fel magzat-pózt, és sikítsuk: Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
att666 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ezek nagyon jók!!!! De az utolsó sztem a legütősebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ez ottvan midnig eltervezem hoiyg kipróbálom ezeket valahol csak nincs hozzá partner Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 köszi.... a próbafülkés nagyon ütött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ezt asszem kipróbálom suliban, jó lesz majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts