badla Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Sziasztok. A problémám a következő: Vodafonos előfizető vagyok, a havidíjam eddig 2000 Ft volt, most megváltoztatták a tarifacsomagomat / 4000re/,mivel a régi megszűnt /aminek az előnye az volt, h ingyen tudtam beszélgetni a barátnőmmel/. Szeretnék továbbra is ingyenesen, de legalábbis nagyon kedvezményesen beszélni 1 személlyel / jelesen a barátnőmmel/, sms,mms, wap nem érdekel,azt úgyse használom. Ilyen tarifacsomagot keresnék, megnéztem a 3 nagy szolgáltatót, értelmes tarifát nem találtam, ami ide passzolna. Abban bízom, h valaki szemfülesebb,és hasonló tarifával rendelkezik és tudna nekem ebben segíteni.Gogli sem adott ehhez segítséget :S Nem különösebben érdekel az sem, h vodás legyen, legfeljebb átviszem a számot 1 másik szolgáltatóhoz, a lényeg az ingyenes vagy majdnem ingyenes beszélgetésen van. Köszönettel veszem a hsz-okat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hali! Én is régebben beleugrottam, vagyis beleugrottunk egy olyan csomagba hogy ingyen beszélhettünk b.nőmmel. Ez egy valentin napos csomag ha jól sejtem ugye? Legalábbis az volt valamikor... Figyi nem kell sehova sem menned, egyszerűen csak betelefonálsz a vodafonhoz, átváltassz valamelyik Vodafone FIX tarifacsomagra. Én pl ebben vagyok: http://www.vodafone.hu/egyeni/tarifak/tarifa_valaszto/fix1750_hu.html És ehhez kértem egy opciós csomagot 690 Ft-ért + barátnőm is és így ingyen tudjuk hívni egymást. Ha csak Te kéred ezt a csomagot, akkor csak 1× 690 Ft de akkor csak Te tudod ingyen hívni b.nődet. Hogy pontosan hogy van ez az opciós díj azt nem tudom, nálunk úgy van hogy b.nőm előfizetése is az én nevemen és így rendeltük meg ezt az opciót, de biztos lehet másképp is. Hívd fel (Vodafontól ingyenes): 1270-es számot és ott segítenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts