Gospel Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 14. születésnapja alkalmából az apa elviszi magával a fiát vadászni. - A vadászatnál a legfontosabb, hogy képes legyél síri csöndben maradni. Várj meg itt, ne moccanj, ne szólj. Az apa elindul, majd kevés idő múlva vérfagyasztó sikítást hall. Visszarohan a fiához. - Mi a baj? Nem megmondtam, hogy maradj csendben?! - förmed rá. - Apa, én csendben voltam, mikor a kígyó átkúszott a lábamon, visszatartottam a lélegzetem, mikor a medve belelihegett a fülembe,fel sem szisszentem, mikor megcsípett a darázs, becsuktam a szemem és némán tűrtem, hogy a bűzös borz átmásszon a vállamon. Még akkor sem köhögtem, mikor lenyeltem a szúnyogot. De mikor a két mókus felkúszott a nadrágom szárán és azt kérdezte az egyikük, hogy "Megegyük most a mogyorókat, vagy vigyük be az odúba télire?", na akkor tényleg megijedtem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Ez jóóóó volt nagyon!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 ááááááááá az nagyon jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoss... Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Karaj volt:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Nagyon komoly Két vadász beszélget! -Miért vagy ilyen szomoru? -Mert meghalt az asszony.ű -Hogyan??? -Elvágta az uját késel én meg lelötem hogy ne szenvedjen!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 gyáááj ez nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 áá ez nagyon durva,... most sírok a nevetéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 gospi! ez nagyon klafa volt. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Szófogadó a gyerek. Megint majdnem lefordultam a székről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 ez jó csak számomra megjegyezhetetlen:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 nagyon jó volt. köszi :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 nagyon zsír, de itt van még egy A vadász betér a kocsmába, és elmondja hogy ő a legnagyobb vadász, bármely vadat felismer a szőréről, sőt, ha a sebet is megmutatják neki, akkor egy italért cserébe megmondja a fegyver típusát is, amivel megölték. Hozzák az első vadbőrt, a vadász bekötött szemmel megmondja, medve, 0.3-as kaliberű vadászpuska. Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja hogy nyúl, és sörétes puskával lőtték meg. Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer, jól berúg, de azért valahogy hazatámolyog a feleségéhez. Másnap reggel a tükör előtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét: - Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg? Mire az asszony: - Én. Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt mondtad, ez egy vadászgörény és fejszével verték agyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 sapika! Ez nagyon állat. Nagyon jó!!!! :lol: "vadászgörény és fejszével verték agyon" :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 akkor vadásszunk tovább: Két vadász ballag az erdőben. Az egyikük a vállán viszi a zsákmányt egy medvét. Kis idő múlva megszólal: - Figyelj csak koma! Leteszem egy kicsit, elfáradtam, behúzódnék ide a bokorba, addig vigyázz a medvére! Miután elvégezte a dolgát cserélnek, s tovább folytatják az útjukat. Fél óra gyaloglás után a másikuk is megszólal: - Figyelj csak koma! Leteszem egy kicsit, én is elfáradtam, behúzódnék ide a bokorba, addig vigyázz a medvére! Mire visszaér látja, hogy ott a komája a medve meg sehol. -Te hol a medve? -Milyen medve? -Nem emlékszel, reggel együtt indultunk vadászni? -Hát már hogyne emlékeznék! -Lőttünk is egy medvét. -Így volt. -Egy darabig te vitted a medvét, de elfáradtál így cseréltünk... -Pontosan. -Utána én is elfáradtam, meg hát a dolog is szólított és te vigyáztál a zsákmányra. -Igen, emlékszem. -Mire visszajöttem a medve eltűnt. Hol a medve? -Milyen medve? Két vadász cserkészik az erdőben, s egyszer csak elszáll a fejük felett egy sárkányrepülő. Egyikük villámgyorsan vállához emeli a fegyverét, céloz és tüzel. - Milyen madár volt ez, komám ? - kérdi a társa. - Fogalmam sincs róla. De az biztos, hogy az embert azonnal elengedte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Az afrikai vadász büszkén meséli, hogy mit lőtt Afrikában! Mondja: - Lőttem 2 oroszlánt, 1 zsiráfot, 1 elefántot és 8 noplizt! Hogy mit? -Kérdi a közönség! - Noplizt! mondja a vadász! De mi az a nopliz? kérdik tőle! Mondja a vadász: - Kicsi, fekete, felratja mellső lábait és mikor rá célzol azt mondja: no please! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 sapika! akkor is a görény ütött a legnagyobbat! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 auuuu..... jó nagyon jóXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 ez igazából egy katonai vicc ahol a felderítőt kiküldik egy fára! de ebben a verzióban is jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts