agentzs1 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Amerikában az egyik rádióállomás egy újfajta játékot talált ki. A neve 'páros válasz', igen népszerű lett hamar. A játék lényege, hogy felhívnak találomra valakit, majd megkérdezik nős/férjezett-e. Ha igenlő a válasz, feltesznek 3 intim kérdést, majd felhívják a házastársát. Ha azonosak a válaszok, nagy értékű utazást, pénzt, kocsit stb lehet nyerni. Ez egyszer így sült el: '-Helló és XY vagyok az XYZ műsorból! Ismered a játékot? -(nevet) Igen ismerem! -Megkérdezhetem a neved? -Brian vagyok. -Nos Brian, az első kérdés: mikor szexeltél utoljára? -(idgesen nevet) Hááát ma reggel..... -Remek Brian! Mennyi ideig tartott a dolog? -(zavartan) Megöl az asszony, az anyósom nálunk vakációzik.... -Nos Brian? Kell az utazás? Florida, pálmafák... -Rendben. Úgy 10 percig. -Ez igen Brian! Utolsó kérdés:hol volt meg? -Az asszony megöl....komolyan....hát a konyhaasztalon, míg a mama tusolt. -Remek, most felhívjuk a feleséged. Mi a neve? -Sarah! -Halló, itt Sarah **** a Kilman cégtől! -XY vagyok az XYZ műsorból! Ismered a játékot? -Nem! Elmagyarázzák neki. -Nos, Brian is itt van a vonalban, de nem segíthet! Első kérdés: mikor szexeltél utoljára? -(zavartan) Hát ma reggel 8 körül. -Remek Sarah, az első válasz tökéletes!Mennyi ideig tartott a dolog? -(idegesen) A mama meg fög ölni, elsüllyedek.... -Tehát Sarah? -Jó. Úgy 12-15 percig. -Elfogadom, gondolom Brian férfiasságát próbálod mentegetni, de közeli a válasz. Utolsó kérdés:hol volt meg? -(felkiált) ÚÚÚRISEN BRIAN?EZT IS ELMONDTAD? -(Brian) Mondd meg nyugodtan drágám! -Hát jó...a mama meg fog ölni......a seggemben... Az adást megszakították a technikusok, és hosszú óráig zenei blokk volt csak hallható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Úristen :D Ez jó volt, tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Olvasom olvasom, már tök belemélyültem, el is felejtettem hogy a humor-ban vagyok. Utolsó mondatot is elolvasom és egy jó hangos nevetés Ez jó volt Játék sem rossz, Mo-n is kéne vmelyik rádión játszani, persze csak akkor az igazi ha hasonló embereket is felhívnának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 ez jó itt magyarosrszágon is lehetne hasonló módszer.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Majdnem lefordultam a székről . Tuti hogy szőke a csaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ez nagyon nagy :D (Am mért kell mindig a szőkéket hülyének nézni? (Nem vok nő és nem is vok szőke csak idegesít hogy mindenhonnan ezt hallani xD. SZerintem egy fekete vagy barna hajú és lehet épp olyan hülye mint egy szőke.. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 ezt már olvastam valamilyen vicc újságban, de ott vicc ként volt írva nem úgy hogy valós is... ettől függetlenül most is jót nevettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Degááz, nem csodálom, hogy több óráig csak zenei blokk ment a TV-ben! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 hát ez hatalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keca13 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Ez nagyon nagy :D (Am mért kell mindig a szőkéket hülyének nézni? (Nem vok nő és nem is vok szőke csak idegesít hogy mindenhonnan ezt hallani xD. SZerintem egy fekete vagy barna hajú és lehet épp olyan hülye mint egy szőke.. ) Nagyon komoly xD de figy már, ezt mondatot nem gondoltad át rendesen xD lehet épp olyan hülye mint egy szőke? ezzel teis lenézed őket, lol xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Hagyjátok már szegény szőkéket Jó kis műsor volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts