cyprichris Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 kezdem a sort a jelenlegi favorittal: HAJDÚ PÉTER Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 hajdú péter nagypofájú bunkó. de ezek akis emos homokos kölykök (a napiszar.hu "sztárjai") hoolie scene, meg egyébfajta undormányokat is megvetem. nemkicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Csatlakozom little rocker 93-hoz. Bár azért a Hajdú feleségével eltöltenék pár forró éjszakát. Emos, orkos témákat utálom. Győzike az élen jár. Ő kapná az első golyót ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Kelemen Annácska, Kiszel Tünci - Ők az én szívem csücskei !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 énis a napiszaros emo féreg származékokat utálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Nem leginkább utált, csak egyáltalán nem kedvelt "celebjeim": Győzike és Fekete dákó! Mindkettő a stílusa miatt teszi átkapcsolhatóvá a tv-t! Szerintem mindkettőt beirattatnám valami általános iskolába, és kötelezném az elvégzésére! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri1234 Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 GYŐZŐKE=NEM EMBERSZABÁSÚ EMLŐS=ANTISZOCIÁLIS VISSZAMARADOTT TANULATLAN BUNKÓ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godknight Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 GYŐZŐKE=NEM EMBERSZABÁSÚ EMLŐS=ANTISZOCIÁLIS VISSZAMARADOTT TANULATLAN BUNKÓ Szerintem ez rád illik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyuri1234 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 HA-Ha... Gondold meg kivel beszélsz...így a topicban nagy pofád van lehet hogy szemben állva nem lennél ilyen kemény... Aki Győzőke oldalára áll, az vagy sajnálja őt, vagy hülye....Ő is ugyanúgy megérdemli ezeket a jelzőket mert ő is így bánik az emberekkel....De ha nem hiszel nekem nézd ezt meg és másként fogsz vélekedni: http://erotika.indavideo.hu/video/Gyozike_szereplot_valogat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Én az eddig felsoroltak közé még beírnám a Padödőt,egy régi dolog miatt,csupán belefolytanám őket a dunába,úgyis oda engedik a pestiek a szennyvizet. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grounder Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Én nekem nincs bajom győzikével meg az ilyenekkel de én komolyan nem értek itt sokmindenkit hogy vajon télleg utáljátok őket vagy csak egyszerű irigység inkább lennék olyan hülye mint győzike ha annyi pézem lenne ENNYI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hát az a te bajod.. Én sose csinálnék magamból hülyét, csakhogy a média nyomasson és nekem ebből hasznom legyen. Am Paris Hiltont utálom a legjobban. A magyarok közt Kelemen Annát, a viselkedése miatt, és amióta hallottam arról a könyvéről, főleg hogy állatvédő is vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Asszem elég sokáig sorolhatnám... Győzikétől kezdve Kiszel Tündéig... Egyszerűen iszonyodom az emberi hülyeségtől. Sztem össze kéne szedni ezeket a barmokat, és egy szobába zárni őket. Asszem egyik se bírná sokáig... Ha meg igen akkor legyenek boldogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts