Belami18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Egy alapvetően hülye családból származom. Az apám színbolond volt. Egy bankban dolgozott, de elkapták, ahogy A4-es papírokat lopott. Öregapám az Észak - Dél elleni háborúban a Nyugatért harcolt. Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: - Amit tudtunk, mindent megtettunk, de mégis kinyomta magát. Az anyám nem akart megszoptatni. Azt mondta, hogy csak mint barátot szeret. Amikor keresztelni vittek a templomba, a pap így szólt: - Most keresztelni hoztak, vagy feláldozni? Amikor meg kisseb gyerek voltam, le akartak fényképezni, és egy reklámot csinálni fogamzásgátló tabletta propagálására. Úgyhogy volt egypár élményem. Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. A kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam. Egyszer emberrablók raboltak el, és elküldtek apámnak az egyik ujjamat. Azt üzente vissza nekik, hogy neki több bizonyíték kell! Gyerekként egy esetben elvesztem. Megláttam egy rendőrt, és megkértem őt, hogy segítsen megkeresni a családomat. Ezt mondtam: - Gondolja, biztos úr, hogy valaha is megtalálom őket? Erre ő ezt válaszolta: - Nem tudom, fiam. Van egy pár hely, ahova elbújhattak. Amikor farsang van, a szülők úgy próbálják beöltöztetni a gyerekeiket, hogy úgy nézzenek ki, mint én. Tavaly az egyik gyerek megpróbálta letépni a pofámat. Dolgoztam már állatkertben is. A vendégek azt kérdezték, hogy mennyit fogok még nőni. Amikor apám szeretkezni akart, anyám mindig megmutatta neki a fényképemet. Az öregapám utolsó kívánsága az volt, hogy az ölembe ülhessen. Persze, hogy villamosszékben halt meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Hát ez kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Ismét egy jó téma Belami-tól Most már tudom hogy a chat-en honnan volt az a két idézet (már nemtom melyik 2 de ott volt az biztos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csukjás Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Labilis egy ember lehetsz de a szöveged jóféle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Jó xD ELég laza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Szegény csúnyabácsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 ez nagyon komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 ez nagyon jó Dolgoztam már állatkertben is. A vendégek azt kérdezték, hogy mennyit fogok még nőni. ez kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Hehe, komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Hatalmas!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Nekem is tetszettek, tényleg jó kis beszólások, Belami mindik jókat raksz ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 köszi Belami...tetszet nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark196 Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 LOL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Az öregapám utolsó kívánsága az volt, hogy az ölembe ülhessen. Persze, hogy villamosszékben halt meg. Ezen behaltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Az anyám nem akart megszoptatni. Azt mondta, hogy csak mint barátot szeret. Ezen meghaltam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Hát én is megrándultam egyet-kettőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Magyon durvák :D még még még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts