Belami18 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 1. Már az első rész után hazamegy, mert azt hiszi, vége, ha viszont marad, az utolsó felvonás közepén áll fel, hogy első legyen a ruhatárban. 2. Csak negyed nyolcra érkezik, mert addig úgyis reklám van. 3. Kénytelen végig a kezében fogni a szomszédos gyorsbüfében vásárolt kólát, mivel nincs a széken tartó. 4. A szünetben arról beszélget barátnőjével, hogy mennyivel jobban játszanak a színészek a Barátok köztben. 5. Minden a színpadon elhangzó költői kérdésre hangosan válaszol. 6. Az Othello közben többször felszól a címszereplőnek, hogy gyere le köcsög, velem emberkedjél. 7. Musical előadáson a gyors számok alatt elkezd a sorok között vonatozni. 8. Elkezd kiabálni a főszereplőnek, hogy vigyázzon, mert ott áll mögötte a gonosz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Hát én olyan ritkán járok színházba, hogy ezek rám nem igazak, mert egyáltalán nem járok színházba Na jó, 1x már voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 ezek rám se igazak! de azé jók voltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 az utolsó nagyon ütöt....ááááá köszii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Szégyen,nem szégyen én még nem voltam színházba talán 1x-2x De nem jött be.. inkább a kockulás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Utolára a Rómeó és Júlián voltam, szeptember elején, de egy ideig nem akarok menni Amúgy ezek nem igazak szerintem senkire, de jó vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Szerintem se nagyon igazak, de nagyot röhögtem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Vicces de nagyon gáz ha valakire illik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
okosok Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 én ismerek egy gyereket aki ezeket simán megcsinálná szerintem a színpadra is simán felmenne előadás közben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susanne™ Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 ez nagyon jó ) na de azért én iet nem csinálok igaz ritkán járok szinházba ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts