Jaffry Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Én átölelem a paplanom és úgy alszom el... oldalra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 magzatpóz és télleg mond valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Rám az összes illik :lol: te tényleg, mikorhogy alszok..... általában katona pózban kezdek aludni utánna jobbra forduok utánna balra utánna vissza egyenesbe aztán nemtudom volt 1 időcsak mikor hason aludtam és a fejemet oldalra fordítottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 H*lyeség. Szabadeső illik rám leginkább, mármint ahogy aludni szoktam, de amit róla irnak az egyáltalán nem illik rám épp az ellenkezője vagyok, bár nem olvastam végig de nem olyan vagyok. Én háton fekszek kezem össze vissza lábam is amerre hely van. Vagy pedig hason a kezem és lábam arra van amerre megy általában össze vissza sose egyhelyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szotya Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Rám a magzat és a hasáb jellemző, többnyire. és ez így is van!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Március 22, 2007 Author Share Posted Március 22, 2007 Úgy látom, hogy az esetek többségében valóban olyanok vagyunk mint amit írnak ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 én is mindig szabadesőbe nyomom.. .és wazze full igaz rám minden... a mindenit még az is hogy milyen rohadt sértődékeny wagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 magzatpóz úgy szintén és a leírás is igaz rám nagyából Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macskusz Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 ez tetszik! Tengeri csillag vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Április 17, 2007 Share Posted Április 17, 2007 Érdekes dolog ez, én két féle módon alszom el. A magzatpóz (tényleg ilyen vagyok, mint amit leír) és hason felkve alszom, annyi kivétellel, hogy nem ölelem két oldalról a párnámat, mivel, hogy anélkül alszom sík egyenesen. De ez az állítás már nem teljesen igaz rám, mivel nem vagyok sértődékeny, és nem igazán vagyok nagy társasági ember sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Április 17, 2007 Share Posted Április 17, 2007 rám inkább a "Katona póz" és a "Tengeri csillag" jellemző. Attól függ hogy este tv-zek vagy újságot olvasok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts