DJ Z-Project Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Mivel az utóbbi időben nagyon sok eredeti DVD úgy készül, hogy ne lehessenek őket másolni, stb. Én mégis ráakadtam egy olyan programra ami lerippeli az eredeti, védett DVD filmeket... Íme a program címe: ImTOO DVD Ripper Platinum v4.0 Most leírom röviden a program használatát: 1. lépés: Megnyitjuk a programot és kiválasztjuk a filmet. 2.lépés: Beállítunk mindent amit úgy gondoljuk, hogy kell: 3.lépés: Rákattintunk a start ripping gombra és megvárjuk míg a program kikódolja majd lerippeli a filmet. (megjegyzés: a program kicsit lassan dolgozik, de szerintem nagyon jól elvégzi a dolgát... ) Figyelem! Lehet hogy a program többfáljban fogja elmenteni a filmet. Ilyenkor nem kell megijedni, hogy újra kell rippelni meg stb., elég ha a Absolute Video Splitter Joiner programot letöltjük és összeillesztjük őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Hali! Kösz a leírást, sikerült egy filmet - igaz kicsit lassan de te is írtad hogy kicsit lassú - be rippelnem, de azt nem tudom, hogy a zoom-ot mire kéne rakni, mert a Full (keep aspect ratio)-ra mentem, és úgy vettem észre,hogy nem valami jó a minősége, de ez lehet, hogy azért van, mert kicsit régebb film. Te/Ti(fórumozók) melyikre szoktátok rakni, vagy melyikre raknátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 18, 2008 Author Share Posted Szeptember 18, 2008 Hát én általában medium-ra vagy pan and scan-ra szoktam rakni, de eddig csak 2 filmet rippeltem le vele, mivel eredeti DVD-re jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Megosztanám veletek az én módszerem. Felrakod a legfrissebb hibátlanul működő AnyDVD progit, meg a DVD Shrink 3.2 nevű progit. Az AnyDVD-vel felmásolod az eredeti DVD-d a winyóra, így a másolásvédelem a progi miatt ugrik. Ezután a DVD Shrink-kel megszerkezted, hogy melyik felirat és hangsáv kell. (Ez nem nagy "wasistdas". ) Utána meg mented. Totál egyszerű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Én a Magic DVD Ripper nevű egyszerű programot használom ilyesmire. Nagyon könnyű a kezelése minden kezdő számára is. Megtalálható itt a fórumon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts