Belami18 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Nyolc legrosszabb mondat, amit a sztyuvi mondhat, miután mindkét hajtómű leállt a repülőn 10000 méter magasan: 1. Kérem, ne üljenek át másik helyre, hogy ne nehezítsék meg az azonosítást. 2. Kérem, mellőzzék a dohányzást, mert hamarosan úgysem kapnak levegőt. 3. Amennyiben van pilóta a fedélzeten, kérjük, ne saccolgassa a mellette ülőknek a túlélési esélyeket. 4. Kedves utasaink, a törzsutas pontokat a lezuhanás esetén nem tudjuk a végcélig jóváírni. 5. Hölgyeim és uraim, sajnos a kapitány most nemtud önökkel beszélni, mivel egy vastag könyvet olvas a hasonló vészhelyzetekről. 6. Jelenleg 10-9-8-7-6 ezer méteren repülünk. 7. Rioban a hőmérséklet 28 fok, sajnos az Atlanti-óceán, ahova zuhanunk, viszont csak 6. 8. Köszönjük, hogy velünk utaztak, reméljük, legközelebb messzebbre jutunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Lol Lehet bef*snék ezt hallanám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 földről szedtem össze magam a röhögés miatt köszi h megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 JA ez is tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 köszi....az utolsó a legjobb....ááá betett nagyon egyébként az reklám is lehetne egy repülő társaságnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 köszi....az utolsó a legjobb....ááá betett nagyon egyébként az reklám is lehetne egy repülő társaságnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Nagyon jó amúgy az első a legdurvább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Hopp egy dupla post... Amúgy ez nagyon tetszett, Belami, csak így tovább, az összes (vagy majdnem összes) témádon jókat nevettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 ez király kössz ,hogy megosztottad velünk én is nagyot röhögtem rajtuk! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 A legjobb a 10-9-8-7-6 ezer méteres :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matias12 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 bakker........ez nagyon ott van........jót röhögtem rajta....... bár ha ilyen helyzetben lennék nem biztos hogy röhögnék...........kösz h megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Húúúúú szerintem az első a legjobb!!! Nagyon ott van , köszi, hogy megosztottad velünk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts