deathman015 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Sziasztok a Story annyi hogy mostán ma kaptam 1 levelet .. 140HUF volt a dijja vagy is hogy kitudjam venni ...És ez ált benne (én végigolvastam és hatalmasat nevettem mivel nem tudják már azt se hogy honnan származik meg stb jah meg elég erősen arra készteti az embert hogy küldje tovább .. a levél bélyeg nélkül érkezett mint azt le is van irva hogy ugy kell szoval a levél ilyen bescannelt változatban : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 háát ez szép.már a való életben is ilyenekkel fárasztják a népet.és lehet h van olyan is aki továbbküldi... ezért nem vok fent m.vipen sem,idegesít az egész,az a sok körlevél sok f.szság.. ááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Ilyet már hányat kaptam én is postán! Másold le 125 példányba, továbbítsd 25 barátodnak, na persze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathman015 Posted Szeptember 9, 2008 Author Share Posted Szeptember 9, 2008 Ezekszerint csak van aki továbbküldi xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 ezért nem vok fent m.vipen sem,idegesít az egész,az a sok körlevél Egyetértek! Nekem nem konkrétan ezt küldték postán de hasonlót! Viszont nálam megszakadt a "lánc"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 háát ez szép.már a való életben is ilyenekkel fárasztják a népet.és lehet h van olyan is aki továbbküldi... ezért nem vok fent m.vipen sem,idegesít az egész,az a sok körlevél sok f.szság.. ááá Hát myvip-ről én is körlevelek miatt töröltem magam, és küldtem is egy jó anyázós levelet az összes ismerősömnek Van olyan, aki azt hiszi, hogy elküldd vmit, és másnapra már 1 helyett 2 lesz az IQ-ja? Lóf**t, még az az 1 IQ is eltűnik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Már postán is küldik a körlveleket. Én is rohadtul utálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ßYle Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Ez nekem is nagyon felb@ssza az agyamat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 egyszer régebben én kaptam eg ilyet, elolvastam és bettem a szomszédpostaládájába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Ez tényleg vicces, én egyszer kaptam postán ilyet és azonnal ki is dobtam a kukába, nehogy már az én pénzem ilyen baromságokra menjen el!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 egyszer régebben én kaptam eg ilyet, elolvastam és bettem a szomszédpostaládájába :lol: :lol: Jól tetted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Most mondanom kéne hogy a régi szép időkben, de én se vagyok még nagykorú, szóval nem mondom. Elárulom körlvevelek léteztek az internet előtti időkben is bármilyen hihetlen, kérdezzétek meg szüleiteket, talán lánclevélnek hívják nem biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 nekünk is jött már ilyen pár éve...és szerintem pont ugyanez.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Lurdi szűzanya... :DDDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Szerintem ezt a Posta Vezetősége találta ki, kizárólag a Magyar Posta fennmaradása érdekében Amúgy télleg idegesítő lehet, viszont visszaírnék a feladónak hogy a jó kedves anyukájának küldözgessen ilyeneket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 hát igen elég idegesítő!! régen én is kaptam iet postán de most szerencsére nem! meg az az utálatos h azt írják némelyikben h ha nem küldöd tovább meghalsz elgázol egy kamion nem marad belőled semmi! aki nem akarja úgysem fogja az iet továbbküldeni! az nem semmi rögtön az elején azt írja h 1987-ben indult el a Lurdi mamitól! aztán azt h 1953-ban kapta meg vki!!! az hogy lehet???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 .... Van benne vagy 3 szor hogy honnan indult és mindig más Röhej! Lemásolom 100 példányban visszaküldöm magamnak(mindet) és bazira szerencsés leszek... Ha annyi bajom lenne amennyi körlevelet nem küldtem tovább... hát lehet kihalna a családfa... Lehet a postákra is lassan spam szűrőt tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Na és mi a legbénább? "Ez a levél maradjon Önnél!" 1. mondat: "E levelet nem égetheti el, nem tarthatja magánál" Barmok szerk: Ja, meg én is a sok hülye körlevél miatt utáltam meg a myvipet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Az igen .. Ha ez a levél már akkor meg volt írva... Aztán kiegészítették a hülyeségekkel vagy MI? Vagy előra tudták hogy mi fog következni és beírták a levélbe? Te meg te meghallsz ... Nagyon komolytalan .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathman015 Posted Szeptember 21, 2008 Author Share Posted Szeptember 21, 2008 eltelt 12 nap .. még mindíg élek és virulok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 az első két sor után már tudtam h erre csak egy gyógyir van: felakasztani a kitaláloját és az összes terjesztöjét is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 hát én sajnos soha nem küldtem tovább ezeket,tehát elvileg már kb 435 év szerencsétlenség vár rám ebből 2nek elkellett volna telnie de nem tudom még nem tapasztaltam semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts