vfts96 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Téma: A pszichomalac, nagyon jó!! NE CSALJ !!!!] Ezt tényleg csináld meg, mert különben nem érdekes! "MALAC TESZT" Fogj egy fehér lapot, és rajzolj egy malacot. NEM haladhatsz tovább a tesztben, amíg meg nem rajzoltad a malacot! NE csalj, komolyan ne, AZ ÉLVEZET LÉNYEGE A TITOKZATOSSÁG. Hehe RAJZOLD MEG A MALACOT ELŐOSZÖR!!!!!!!! Kész? BIZTOS? Most jön az érdekes A malac személyiségi tesztként szolgál, és azon a személyen alapul, aki rajzolja. Ha kész a malac: A papír felső részén: Pozitív és optimista vagy. A lap közepén: Realista vagy. A lap alján: Pesszimista vagy, és hajlamos a negatív viselkedésre. Ha balra néz, hiszel a hagyományban, barátságos vagy és könnyen emlékszel fontos dátumokra, mint pl. Születésnapok, évfordulók... Ha jobbra néz, újító és aktív vagy, de nem er~os benned a családi érzés, és a fontos dátumokkal sem tör~odsz. Ha szembenéz veled, egyenes jellem vagy, szívesen vagy az ördög ügyvédje, és nem félsz vitáktól. Ha nagy részletességgel rajzoltad meg, analitikus vagy, türelmes és bizalmatlan. Ha nem túl részletes,érzelmes vagy és jóhiszem^u, nem vagy túl következetes és sok kockázatot vállalsz. Ha 4 lábnál kevesebbet rajzoltál neki, bizonytalan vagy, esetleg épp az életed egy nagy változásokkal teli szakaszában tartasz. Ha mind a 4 lábát megrajzoltad,biztos vagy, makacs, önfej^u és túlságosan ragaszkodsz az ideáljaidhoz. Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális. A fülek mérete azt mutatja, mennyire hallgatsz másokra, minél nagyobbat rajzoltál, annál jobban. Farkának hossza ,a szexed min~oségét mutatja... (és még egyszer, minél hosszabb, annál jobb!!!!!) Na, Ki nem rajzolt farkincát ????? És nem ér megismételni a tesztet. Csak el kell küldened ezt az e-mailt 11 embernek és a képerny~odön egy nagyon szimpatikus videó jelenik majd meg. Most nem mondhatom meg, mir~ol szól, de annyit mondhatok, hogy nagyon fogsz nevetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Be szkenneltem, íme a rajzom Ez még lehet, hogy igaz is, de én azzal nem értek egyet (ill. csak részben értek egyet, részben nem), hogy ha a lap közepére rajzoltam realista vagyok. Ez végül is igaz is, de az is igaz, hogy pesszimista vagyok. Szerk.: Ha a fejét nézitek vszínűleg kutyára emlékeztet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális. ez tetszett Am én is rajzoltam egy malacot és a legtöbb tulajdonság rám illett. Kösz, hogy megosztottad velünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyman Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális. Ezen jót derültem. Egyébként, érdekes több dolog igaz belőle. Köszi a tesztet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Be szkenneltem, íme a rajzom Ez még lehet, hogy igaz is, de én azzal nem értek egyet (ill. csak részben értek egyet, részben nem), hogy ha a lap közepére rajzoltam realista vagyok. Ez végül is igaz is, de az is igaz, hogy pesszimista vagyok. Szerk.: Ha a fejét nézitek vszínűleg kutyára emlékeztet félre olvastad, nem kutyát kellett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Én nem tudom beszkeneli,de kicsik a fülei,nem túl részletes,balra néz,és kicsi kurta farka van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 hát ez nagyon jo teszte LOL mondjuk lehet hogy kicsit kockaság h péntbe csináltam de nemvolt kedvem papirozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 az enyémnek nincs füle kb fedi is valóságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 benito képe nagyon LoL szép munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 félre olvastad, nem kutyát kellett! Nekem így sikerült a malac Elkezdtem és a végén vettem észre, hát ez nem lesz egy profi mű Nekem ha macskát, ha disznót, patkányt, hangyát, stb-t kell rajzolni, így fog sikerülni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 benito képe nagyon LoL szép munka jo hát gondoltam nemaz a lenyeg h milyen szep hanem a szandek meg a vegeredmeny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Az utolsó rajz komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Az enyém teljesen illik rám amúgy lazlo a rajzod nagyon odab@sz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ßYle Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Lazlo, ez tényleg f@sza lett És az enyém is illik rám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 nagyjából igaza van:D kicsi a füle 4 lába van,balra néz és 4 centis a farka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Be szkenneltem, íme a rajzom Áh...életemben nem nevettem ennyit...nagyon jó rajz, én sem tudnék különbet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haglee Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 4 évvel ezelőtt megcsinálták ezt a tesztet gólyatáborban, persze mit sem tudtunk az egészről. Az én malacomnak akkora farka volt, hogy kilógott a lapról. XD És tényleg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts