roggenbrot Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Belga üzenet a Mars-lakóknak A flamand közszolgálati televízió az év végén üzenetet akar küldeni a világűrbe, hogy felvegye a kapcsolatot értelmes lényekkel. A nézőkkel közösen alakítja ki az üzenet formáját és tartalmát. Hogy pontosan milyen eszközökkel akarják a világűrbe juttatni a flamandok felhívását, az még nem teljesen világos, bár a csatorna vezetői esküsznek arra, hogy tervük halálosan komoly. Már több nemzetközi űrkutatóval is kapcsolatban állnak, támogatást kérve a projekthez. Nem kell feltétlenül az Egyesült Államoknak lenni ahhoz, hogy ilyesmivel kirukkoljunk. Az elképzelés ihletője mindazonáltal Amerika: a hetvenes években juttatták az űrbe azt az arany lapot, amelyre földi üzenetet véstek, egy férfi és egy nő alakja és a naprendszerünk látható rajta. forrás: hirtv.hu Szerintem az egésznek nem sok teteje van, mert biztos nem léteznek marslakók, mindenesetre elég érdekesnek találtam a hírt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaseger13 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Te jó ég, ennek mi értelme? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 tökjó legközelebb azt találják ki hogy híradót sugároznak az űrbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 de honnan veszik hogy az űrlények PONT az ő nyelvükön beszélnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 ez olyasmi mint a valóságshow-ok,nem az a lényeg,hogy mit adnak,csak az h minél több néző küldjön be sms-t h "én ezt szeretném üzenni" ... szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 8, 2008 Author Share Posted Szeptember 8, 2008 Szerintem ez teljesen értelmetlen akció, csak arról szól, hogyan költsenek el jó sok pénzt marhaságokra! Egyenlőre azt sem sikerült bizonyítani, hogy van-e élet a Földön kívül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 biztos van, de nem hinném, hogy tudunk velük kommunikálni, főleg nem ilyen formában.Értelmetlen dolognak tartom én is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzas Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 6 hétig voltam kint Belgiumban, a múlt héten jöttem haza. Mondhatom elég tökkelütött népség... A flamand nyelvről meg csak annyit, hogy csak annyit tudtam megtanulni, hogy: "ook om mee te nemen" (a kajáldák kirakatán szerepelt, és azt jelenti, hogy "elvitelre is" ) Na jó, ez nem igaz, de elég durva nyelv. Komoly egoizmus a részükről, hogy egy néhány millió ember által beszélt nyelven próbálnak kapcsolatot teremteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts