Clark Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Nos nekem az lenne a problémám, hogy beteszek a photoshopba egy BMP-s kiterjesztésű képet, és réteget teszek rá... és elakarom maszatolni valahol... nem engedi, miért? Csak háttérrétegként engedi... de akkor se úgy ahogy én szeretném... mert úgy akarnám régen működöt, hogy a rétegen maszatoltam egy dolgot, és még azzal az apró maszatolással tudtam dolgozni, amit akartam vele, remélem azért lehet érteni mit szeretnék kérdezni előre is köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 ŐŐŐ... Betöltöd a képet. Simán új réteget hozol létre? Azon mit akarsz maszatolni, hisz nincs rajta semmi. Duplikáld a háttered, azt már maszatolhatod új rétegként A második felét meg nem értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 ha új réteget hozol létre, az photoshopban mindig üres! egy üres rétegen pedig - ahogy azt Creoque kollega is mondta - nincs mit maszatolni. duplikáld a réteget, és ott már vígan maszatolhatsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 4, 2008 Author Share Posted Szeptember 4, 2008 Köszi a segítséget A másik dolog amit értetlenűl írtam le... nos az úgy hangzik hogy csináltam egy rétegmásolatott... és azon maszatoltam egy csíkot, tegyük fel... na és azt a kis csíkot amit csináltam azt alakítottam ahogy én akartam, csak nem az egész hátteret.... hanem csak is a csíkot, na azt hogyan tudom megoldani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 a rétegmásolatról letörlöd a felesleges részeket. így hirtelen jobb ötletem nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Van egy olyan opció h lehet "maszatolni" rétegtől függetlenül. Angolba a Sample All Layers az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts