Deads Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Kérdezni szeretném hogy van-e olyan program amivel lehet témákat csinálni, amibe vannak ikonok is, mert neten már találtam egy oldalt ahol lehet szerkeszteni de ott van egyféle ikon sablon ami nagyon csúnyácska. És még valami: megoldható-e egy mappa jelszóval való levédése? és ha igen hogy? :$ új a telóm és elég süsü vagyok még az ilyen okoska telókhoz Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deads Posted Szeptember 5, 2008 Author Share Posted Szeptember 5, 2008 Mivel páran ránéztek azért írok csak hogy mindkét problémámra találtam megoldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Nem írod le hogy sikerült megoldani őket? Hátha valakinek szüksége lehet ezekre és akkor itt megtalálja a megoldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deads Posted Szeptember 6, 2008 Author Share Posted Szeptember 6, 2008 De persze, a kép lekódolására találtam egy java alapú progit nokiaprogramokon (van több is én csak ráböktem egyre és valóban jól müködik) témát pedig a Carbide.ui Theme Edition 3.0 programmal sikerült megoldanom, picit bonyolult, elvileg ezzel csinálják a komoly témákat is, én csak összedobtam magamnak egyet, de valóban jó program, google-t használva linket bárki talál trial verzióhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts