Bock.z Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Sziasztok srácok! Két kérdésem lenne (illetve 3 ) 1: Olyat szeretnék csinálni, hogy zeneszámból kivágni részletet csengőhangnak .mp3-ban. 2: Akkor olyat is szeretnék, hogy némely zeneszám hangerejét növelni, mert a telómon elég halkan szólnak (a telóm alapból így kezeli...) 3: És még azt kérdezném, hogy ezekhez milyen programot kellene használnom? Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. Üdv. és további szép napot mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Nem válaszolok mindegyik kérdésre. SoundForge, Acid, Goldwave, Reaper, Audacity meg van még egy rakás audio editor, amivel ezt meg tudod csinálni. Ajánlom a Reaper-t, mert kicsi és elég jó kis program. Nem a legújabb, de szerintem ez is jó lesz. A használatára meg gyorsan rájössz. http://rapidshare.com/files/80310637/Reaper.v2.026-YAG.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bock.z Posted Szeptember 1, 2008 Author Share Posted Szeptember 1, 2008 köszi szépen, kipróbálom, hátha jutok vmire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 huuhuu pont én is ilyent keresek(jobban mondva már csak kerestem) kösz szépen!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Valaki segíthetne hogyan is kell használ ezt a progit!!mert eddig nem jöttem rá(Reaper)!!zenéből akarok kivágni 1 részletet!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisG Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Sziasztok! Szeretnék a telefonomra rátenni zenéket úgy, h nem az egész zenét, hanem a zenéből egy kis részletet tennék rá! Melyik számitógépes programmal lehet ily módon szerkesztgetni egy mp3as zenét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Bármelyik audio editor programmal. Pár hsz-el korábban írtam párat. Nagyjából mind ugyanúgy működik. Betöltöd, kijelölöd, törlöd, alakítod ahogy akarod, végül ha megvan elmented mp3-ban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts