TurtLee Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ezt jól benézte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarine Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ez elég morbid és abszurd. Szerintem nem nagyon lehet ez igaz, figyimár chat mindenki azt ír be amit és ahogy akar. Annyit lehet hazudni amenniyt akarsz. Ezt hülyeségnek tartom. Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hátha ez igaz akkor nagyon benézte :lol: De ha nem igaz akkor is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nem azt kell nézni, hogy ez igazi-e. A lényeg, hogy azt a szerencsétlent valaki jól megszivatta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Pedig Amerikába és több országban már régen bevált stratégia, h. figyelik az ilyen chateket ... de hogy a magyarok is.... Az előbbi meg nem vicc, tudják, h. a legtöbben ilyen jellegű kapcsolatot ott létesítenek.... Bár az ürge lehet csak 'hülyülni próbált' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 jézus gyenge szivatás de lehet hogy igaz vagy lehet a csaj direkt beszivatta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Dehogy igaz... Egy másik fórumon szivatnak ilyenekkel... Én is szivattam már embereket, de nem ilyenekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ezt nemrég láttam, hatalmas! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 ROFL degáz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hát a fickó nagyon megszivhatta, ha igaz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Pfff... Ezt benézte, de alaposan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ez elég morbid és abszurd. Szerintem nem nagyon lehet ez igaz, figyimár chat mindenki azt ír be amit és ahogy akar. Annyit lehet hazudni amenniyt akarsz. Ezt hülyeségnek tartom. Szerintem. Ez nem igaz! Ezt csak az a 13 éves csaj másolta be h jól besz**jon az a 39 éves nemtom ki. De elég gyorsan kilépett, sztem utána 1-2 óráig nagyon be lehetett sz**va Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Kitudja... amerikában volt egy sorozat, az volt a címe, hogy Catch a Predator, és arról szól,t hogy ilyen chateken megbeszéltek különböző emberekkel találkozókat kiskorú gyerekek nevében, és amikor a pedofil illető elment a megbeszélt helyre (általában a gyerek házához) akkor csak ezt a műsorvezetőt találta ott, és amint kilpett a házból rohamrendőrök leteperték, és elvitték. Sztem ha rákerestek youtubeon megtaláljátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnusmas Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Szivatásnak jó de nem igaz. A BTK-nak nincs bejegyzése csak bekezdése. a 214.§. pedig a Beutazási és tartózkodási tilalom megsértése, ami össz-vissz egy bekezdésből áll! Beutazási és tartózkodási tilalom megsértése 214. § Az a kiutasított vagy beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt álló külföldi, aki külön engedély nélkül tartózkodik a Magyar Köztársaság területén, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 megcummázta a pedofil kis dög Egyből ki is lépett hehe ... Remélem elkapták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Régen én is nagy chates voltam, főleg info óra alatt és sokszor jött a szöveg, hogy : -"Szia, nem sz*psz?" meg ilyenek és nagyon idegesített, örülök, hogy az ilyen állatokat elkapják! Vagyis remélem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 hát ez nagyon durva..szegény csávót jól megszivatták.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 AMúgy hoyg van az hoyg aa csávó elvileg kilpett de ha megnézitek ő fényképezett amúyg angy poén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 nézd csak meg az ablak fejlécét ott a csaj nickje van amúgy baromi nagy szivatás a maganyosferfi tuti össze-vissza fosta a bokáját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Kitudja... amerikában volt egy sorozat, az volt a címe, hogy Catch a Predator, és arról szól,t hogy ilyen chateken megbeszéltek különböző emberekkel találkozókat kiskorú gyerekek nevében, és amikor a pedofil illető elment a megbeszélt helyre (általában a gyerek házához) akkor csak ezt a műsorvezetőt találta ott, és amint kilpett a házból rohamrendőrök leteperték, és elvitték. Sztem ha rákerestek youtubeon megtaláljátok OFF: Asszem a South Park-ba is volt egy ilyesmi, ha jól tom a NAMBLA-s rész ON: Hogy ha ez igaz lenne, akkor szerintem valami bot írta volna ezt a szöveget nem a csaj. enisz: szerintem mindenki össze-vissza fosta volna magát, lehet otthon sem aludt, el ment vmi ismerőséhez csak ne találják meg és ne csuklyák le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 nem lehettett kellemes érzés, egy ilyet olvasni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Hát szegén, hogy összef*shatta magát .Kösz, hogy megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 megérdemelte...az ilyen pedofília(minek nevezik nemtom)még viccből is undorító... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 detto Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Szopacs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 ez de sz*r jól benézte xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 neeeeeeeeeeee... ilyen tuti nincs!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 JUJJJ ezt nagyon benézte a csávesz De ilyen lehetséges??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 jól beszivatta a csávót a chat-partnere:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts